Et kui võimalus tekiks siis prooviks mehe/naise vahelduseks ära kuidas on.
Kui kergesti te lasete end ära rääkida?
Kui võimalus tekiks, siis prooviks teise ära?
-
Külaline
Mis küsimus see on? Siin on ju sada korda räägitud, et kõik petavad. Ära rääkida pole vaja, selga tuleb karata iga kord, kui mõnda purjus inimest näed, kes eriti vastu ei hakka.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 10:03 Et kui võimalus tekiks siis prooviks mehe/naise vahelduseks ära kuidas on.
Kui kergesti te lasete end ära rääkida?
-
Külaline
Mis neist ikka proovida. Nooruses sai proovitud küll ja pilt selge. Enam ei viitsi suvalistega midagi teha. Ja üldsegi olen ma üks neist, kel kõigepealt vajalik hingeline side.
-
Külaline
nõus. nn võimalusi on igal sammul, a ma saasta ei söö.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 10:34 Mis neist ikka proovida. Nooruses sai proovitud küll ja pilt selge. Enam ei viitsi suvalistega midagi teha. Ja üldsegi olen ma üks neist, kel kõigepealt vajalik hingeline side.
-
Külaline
Olen proovinud ja ausalt öeldes ei kahetse. Enesetunde kergitamiseks prooviks veel, aga vanus ja välimus sellised, et need, kes minu enesetunnet upitaksid, mind enam ei vaata ja minu jaoks alla lati mehi ei taha.
-
Külaline
Oli suhte ajal neid võimalusi küll aga ei proovinud.
Seni, kui on oma kaasa vastu armastus, siis mina(naine) ei peta. Mul üks pikk 10+a suhe olnud ongi. Mees aga kasutas küll ja mõnuga. Lahku läksime üldse teistel põhjustel. Tema petmisest kuulsin hiljem aga kahtlustasin alati, et puhas poiss ta pole. Ja nii oligi.
Seni, kui on oma kaasa vastu armastus, siis mina(naine) ei peta. Mul üks pikk 10+a suhe olnud ongi. Mees aga kasutas küll ja mõnuga. Lahku läksime üldse teistel põhjustel. Tema petmisest kuulsin hiljem aga kahtlustasin alati, et puhas poiss ta pole. Ja nii oligi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist