Eelmise suve Värska vesi

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
XXVXX

Eelmise suve Värska vesi

Postitus Postitas XXVXX »

Eelmisel suvel ostetud, kas kõlbab veel juua? Ma talvel eriti min vett ei joo ja nii 2 pudelit seisma jäänud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui lahti pole tehtud, siis loomulikult kõlbab
Külaline

Revolver kirjutas: 01 Juun 2024 18:06 Mina ei jooks, sest rahaliselt see pudel ei omaks väärtust, aga igal pakendil on realiseerimise kuupäev.
Jajah, soola viskad ka minema kui realiseerimiskuupäev kukub :lol:
Mis kuupäev põhjaveel võiks ka olla?
Külaline

Revolver kirjutas: 01 Juun 2024 18:27 Plastik pudel. Sool ei oma tähtsust, aga plastik laguneb ajas ja UV kiirguses ja vesi plastikanumas läheb aja möödudes halvaks. Tavaline roiskumine.
Sama partii vettvõid vabalt ka poodidest saada sest nagu teemaalgataja, nii ka ülejäänud rahvas joob mineraalvett talvel vähem ja vabalt võib laos eelmisel hooajal pudelisse pandud vett olla.
Külaline

Sõltub väga palju sellest kus ja kuidas seda vett hoitud on. Päikese käes ja soojas siis ei jooks, pimedas ja jahedas säilib palju paremini.
Greya

Postitus Postitas Greya »

Mina jooks ära, aga ainult juhul kui kinnine pudel ja pole kuskil päikese käes olnud plastikpudel
Külaline

Ma olen selline, kel suvel autos suurte pudelitega vesi. Viimasel sügisel jäi autosse seisma kaks avamata 1,5 liitrist täiesti tavalist odavama otsa gaseerimata vett. Talvel need pudelid siis külmusid, kevadel sulasid...
Tegin ühe lahti ja jõin - plastiku maitse käis selgelt üle, raputades oli näha, et väikesed tükidki sees (mille iganes tükid need siis olid). Kallasin ära, muidugi, ja edaspidi olen targem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist