Lähedased sõbrad
-
Külaline
Lähedased sõbrad
Mitu lähedast sõpra Teil on? Kellega mõned korrad aastas vähemalt kokkusaadakse, igapäevane suhtlus?
-
Külaline
Lähedaste sõopradega ongi see vahe võrreldes heade tuttavatega, et pole vahet, kui tihti või harva kokku saadakse, alati on nii nagu poleks vahepealset aega olnudki
niiet ühtedega näengi 2x aastas ja teiste lähedaste sõpradega paar korda nädalas. Neid on vast 3,kõik sõprused juba 20+ aastat kestnud. Ülejäänud ongi head tuttavad, kellega külas käia jne, aga kellega päris südamest südamesse asju ei aruta ja surmani ei usalda.
-
Külaline
Üks. Messengeris räägime tihti. Mõnikord iga päev, mõnikord nädal(aid) pausi. Siis jälle pikamalt rääkida mitu päeva jutti. Helistame ja käime külas ka. Mõlemal väikesed lapsed, eks nii suhtleme, kuidas elutempo parasjagu on.
Õde on ka aga ta on õde
. Oleme ka lähedased. Aga kuna elame eraldi riikides, siis näeme harva aga helistame aegajalt ikka. Ja kirjutame ka.
Õde on ka aga ta on õde
-
Külaline
Kuidas siis nii. Teil pidi ju olema kõigil ilus maja, noorem mees ja palju, palju ilusaid ja edukaid sõbrannasid kelledel kõigil on omakorda noored seksikad mehed. Te pidite iga nädalavahetus aiapidusid tegema ja talviti kõik koos Aasias puhkamas käima.
Lapsed ka kõigil imetoredad ja imeilusad. Ja nüüd siis nii??
-
Külaline
On kaks väga lähedast sõpra, kellega saan kõigest rääkida ja üks, kellega kohtun harva, aga saan samuti probleemideta rääkida, ilma, et ta mu eraasju kogu ilma ette lalali laotaks.
On veel paar sugulast, kellega olime lapsepõlves lähedased, nüüd aga kohtume harva, sest elame erinevates riikides. Taaskohtudes on alati tunne, nagu vahepealseid mitte-nägemise aastaid poleks olnud ja viskame nalja nagu alati. See vist ongi nii, et mida vanemaks saad, seda raskem on uusi sõpru leida, sest alguses on kindlasti mingid barjäärid ja teise inimese tundma õppimine võtab aega. Lapsepõlves leitutega seda probleemi ei teki, sest sa tead kellega tegu.
On veel paar sugulast, kellega olime lapsepõlves lähedased, nüüd aga kohtume harva, sest elame erinevates riikides. Taaskohtudes on alati tunne, nagu vahepealseid mitte-nägemise aastaid poleks olnud ja viskame nalja nagu alati. See vist ongi nii, et mida vanemaks saad, seda raskem on uusi sõpru leida, sest alguses on kindlasti mingid barjäärid ja teise inimese tundma õppimine võtab aega. Lapsepõlves leitutega seda probleemi ei teki, sest sa tead kellega tegu.
-
Külaline
Said mesilase käest nõelata?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 13:59 Kuidas siis nii. Teil pidi ju olema kõigil ilus maja, noorem mees ja palju, palju ilusaid ja edukaid sõbrannasid kelledel kõigil on omakorda noored seksikad mehed. Te pidite iga nädalavahetus aiapidusid tegema ja talviti kõik koos Aasias puhkamas käima.
-
Külaline
Kümmekond lähedast sõpra, enamik neist lähedal juba üle 20 aasta. Jah-edukad, ambitsioonikad, majadega naised. Need, kes lahutanud, nendel tõesti noored mehed. Arusaadav ju ka.
-
Külaline
3 head sõpra, aga kahega neist töötan koos ja tegelikult ei tea, kaua kestaks või milliseks meie suhtlus kujuneks, kui koos ei töötaks. Praegu räägime paljust muust peale töö ka, aga samas töö on ikkagi peamine ühendav lüli. Tegelikult tahaksin väga rohkem sõpru, aga ei oska neid kuidagi leida.
-
Külaline
3 head sõpra, aga kahega neist töötan koos ja tegelikult ei tea, kaua kestaks või milliseks meie suhtlus kujuneks, kui koos ei töötaks. Praegu räägime paljust muust peale töö ka, aga samas töö on ikkagi peamine ühendav lüli. Tegelikult tahaksin väga rohkem sõpru, aga ei oska neid kuidagi leida.
-
Külaline
Mõni arvab, et aiapidudele võib kutsuda ainult südamesõpru
ilmselgelt pole teda kunagi ühelegi (aia)peole kutsustud ja heade sõprade koha pealt on ka arveldus nullis. Miks ma ei imesta... Lapsed ja koerad käivad aiapeo juurde (kuigi jaanist muru alles ära trambitud...)
-
Külaline
Mina sellega nõustuda ei saa. Võib küll olla, et mõne südamesõbraga, kellega varem olid tihedalt seotud, ent nüüd kohtud haruharva, tunned endiselt soojust ja lähedust, aga paratamatult on nii, et kui vaid kord aastas kohtud, siis kujuneb sellest kohtumisest pelk update vahepealse elu kohta. Mingeid sügavaid vestlusi sellise põgusa kohtumise puhul ei saa eriti tekkida. Tõeline sõprussuhe vajab minu meelest siiski pidevat toitmist, oma elu jagamist, sõbra elus osalemist.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 13:15 Lähedaste sõopradega ongi see vahe võrreldes heade tuttavatega, et pole vahet, kui tihti või harva kokku saadakse, alati on nii nagu poleks vahepealset aega olnudkiniiet ühtedega näengi 2x aastas ja teiste lähedaste sõpradega paar korda nädalas. Neid on vast 3,kõik sõprused juba 20+ aastat kestnud..
-
Juustup
Kolm, aga ühega tõsi küll hakkab kahjuks vahemaa tõttu ära vajuma, millest on väga kahju.
Üks nendest on mu oma abikaasa, ühtlasi ka minu parim sõber.
Ja siis on üks sõber veel, kes on samuti kaugel, aga me suhtleme pidevalt ja ma usaldan teda täielikult.
/Juustup
Üks nendest on mu oma abikaasa, ühtlasi ka minu parim sõber.
Ja siis on üks sõber veel, kes on samuti kaugel, aga me suhtleme pidevalt ja ma usaldan teda täielikult.
/Juustup
-
Külaline
Ei ole sellega päris nõus. Vabalt võin inimest näha ka kord aastas, mõnda ka paari aasta tagant ja ikka oleme lähedased ja saame rääkida südamest südamesse, ausalt. Sõpruse alguses muidugi on tulnud mitu puuda soola koos ära süüa.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:04Mina sellega nõustuda ei saa. Võib küll olla, et mõne südamesõbraga, kellega varem olid tihedalt seotud, ent nüüd kohtud haruharva, tunned endiselt soojust ja lähedust, aga paratamatult on nii, et kui vaid kord aastas kohtud, siis kujuneb sellest kohtumisest pelk update vahepealse elu kohta. Mingeid sügavaid vestlusi sellise põgusa kohtumise puhul ei saa eriti tekkida. Tõeline sõprussuhe vajab minu meelest siiski pidevat toitmist, oma elu jagamist, sõbra elus osalemist.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 13:15 Lähedaste sõopradega ongi see vahe võrreldes heade tuttavatega, et pole vahet, kui tihti või harva kokku saadakse, alati on nii nagu poleks vahepealset aega olnudkiniiet ühtedega näengi 2x aastas ja teiste lähedaste sõpradega paar korda nädalas. Neid on vast 3,kõik sõprused juba 20+ aastat kestnud..
Mul on nii, et need lähedased sõbrad, kes tekkisid põhikooli ajal, on lähedased ka siis, kui nüüd, keskealistena, paar korda aastas kohtume. Aga hiljem tekkinud, huvide poolest võib-olla isegi sarnasemad sõbrad, vajavad läheduse säilitamiseks pidevamat kokkupuutepunkti.
Päris lähedasi sõpru on mul 2, lähedasi 4.
Päris lähedasi sõpru on mul 2, lähedasi 4.
Mul u samamoodi, kellega ikka koos kasvanud, nendega saab olenemata möödunud ajast kokku saades kohe uuesti kontakti. Üks sõber on natuke teistmoodi oma elu seadnud, tema maailmaga ma väga enam ei oska suhtestuda ja kaugemaks jäänud (mingid väestamised ja elukootsimised...). Kes mida teinud, kus käinud, selliste asjade vaheinfo eest hoolitse fb nagunii.iiR kirjutas: ↑28 Juun 2024 10:58 Mul on nii, et need lähedased sõbrad, kes tekkisid põhikooli ajal, on lähedased ka siis, kui nüüd, keskealistena, paar korda aastas kohtume. Aga hiljem tekkinud, huvide poolest võib-olla isegi sarnasemad sõbrad, vajavad läheduse säilitamiseks pidevamat kokkupuutepunkti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist