Mis jama mu südamega oli?
-
Külaline
Mis jama mu südamega oli?
Elus pole südamega mingit probleemi olnud, täna ärkasin öösel segasest unenäost üles mingi imeliku tunde peale rinnus. Justkui mingi surumine südame ümber, mis omakorda küttis äravuse lakke. Vanast ajast oli kodus diasepexi, võtsin siis ühe tableti. Nii umbes tunniga klaaris ära.. On kellelgi mingit sarnast kogemust? Ausalt öelda oli päris hirmutav, see tunne oli ikka ütlemata ebameeldiv.
-
Külaline
Unenäost tingitud paanikahäire episood?
On olnud kah nii, keset öös üles, janu, süda klopib, palav. Eelneval õhtul soolast toitu söönud, vähe vedelikku joonud. Nutikella olemasolul pane see peale ja mõõtma südamerütmi öö vältel
On olnud kah nii, keset öös üles, janu, süda klopib, palav. Eelneval õhtul soolast toitu söönud, vähe vedelikku joonud. Nutikella olemasolul pane see peale ja mõõtma südamerütmi öö vältel
-
Külaline
paanikahoog, see tõmbab ka südame "krampi". unesegaselt ei saa aru ka, mis toimub, see tekitab omakorda veel paanikat ja ärevustKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 13:40 Elus pole südamega mingit probleemi olnud, täna ärkasin öösel segasest unenäost üles mingi imeliku tunde peale rinnus. Justkui mingi surumine südame ümber, mis omakorda küttis äravuse lakke. Vanast ajast oli kodus diasepexi, võtsin siis ühe tableti. Nii umbes tunniga klaaris ära.. On kellelgi mingit sarnast kogemust? Ausalt öelda oli päris hirmutav, see tunne oli ikka ütlemata ebameeldiv.
-
Külaline
Arvan ka, et öine paanikahoog. Mul on aastate jooksul 4-5 korda olnud midagi sarnast, ärkan keset ööd väga ebameeldiva tundega, süda lööb kiiresti, lihtsalt seletamatult halb on olla. Lõpuks tekivad ka tohutud külmavärinad, lisaks tunne, et on vaja kähku vetsu minna. Esimene kord ehmatas ikka täiega ära, kõndisin edasi-tagasi ja mõtlesin, kas peaks kiirabi kutsuma. Sain ise ka aru, et ilmselt paanikahoog. Hiljem varusin endale palderjaniga südametilku ja kui edaspidi on mõnel korral veel sama juhtunud, siis võtan neid sisse ja asi läheb kuidagi kiiremini mööda. Kummaline, et just öösel ja täiesti nö lambist selline jama tekib, ma ei ole osanud seda õieti millegagi seostada. Ei mingite päevasündmuste, unenägudega vms. Võibolla on tõesti seda rohkem ette tulnud mõnel pingelisemal ja väsitavamal perioodil, aga väga selget seost pigem ei ole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: silli ja 5 külalist