Perekooli pooleli jäänud teemad....

vana hea klassika
Vasta
Hipshops

Perekooli pooleli jäänud teemad....

Postitus Postitas Hipshops »

Valdav enamus vist tuli siia foorumisse üle perekoolist, äkki ka sealsete pooleli jäänud teemade autorid. Ma nii uudishimulik, äkki keegi tahab teada anda, mis teie lugudest sai.
Nt, kas õde sai teada, et vahetustega töötav mees on tegelikult võõra naisega spas?
Kas kasvuhoonega käo maakast mees tõi talle jälle vägisi tomatitaimi ja kas pead neid nüüd poputama?
Kas teine kägu, kelle mees ei sallinud, et ta aiandusega tegeleb, on nüüd juba lahku läinud või hoopis mees aitab maad kaevata?
Kas se mees, kes oli öise eluviisiga, käis öösel juttu vestmas ja keeldus voodis seksimast, sai juba välja vahetatud?
Jne jne.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas mees, kes täiega tuima pani ja eemale hoidis ega naisele oma tunnetest midagi ei iitsatanud, on nüüdseks miskit öelnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 17:10 Kas mees, kes täiega tuima pani ja eemale hoidis ega naisele oma tunnetest midagi ei iitsatanud, on nüüdseks miskit öelnud?
Vot seda tahaks küll teada. Samas eestlaste suurim joomapidu on ukse ees, äkki lömmis peaga tulevad kõigil sõnad suust välja.
Külaline

Kas kasvuhoonega käo maakast mees tõi talle jälle vägisi tomatitaimi ja kas pead neid nüüd poputama?
Tõi, aga vähem kui tavaliselt. Ja läksime lahku (mitte sellepärast), seega keegi aru ei päri, et kas nöörid pandud ja kastan ka ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 17:10 Kas mees, kes täiega tuima pani ja eemale hoidis ega naisele oma tunnetest midagi ei iitsatanud, on nüüdseks miskit öelnud?
Võimalik, et see olin mina, kes naisele midagi oma väga väga suurtest tunnetest midagi ei rääkinud. Midagi ma talle lõpuks lühidalt ütlesin.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:43
Võimalik, et see olin mina, kes naisele midagi oma väga väga suurtest tunnetest midagi ei rääkinud. Midagi ma talle lõpuks lühidalt ütlesin.
Nii? Ja edasi? On temal sinu vastu samad tunded?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:45 Nii? Ja edasi? On temal sinu vastu samad tunded?
Ei ole ja ma seda arvasin ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 20:02
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:45 Nii? Ja edasi? On temal sinu vastu samad tunded?
Ei ole ja ma seda arvasin ka.
Kahju :cry:
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 17:53
Tõi, aga vähem kui tavaliselt. Ja läksime lahku (mitte sellepärast), seega keegi aru ei päri, et kas nöörid pandud ja kastan ka ikka.
Jeah, aitäh vastamast, näe, ühe saingi teada! Rõõmsat jaani ilma selle tomatitobuta!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:43
Haha :D Sa ei öelnud tegelt midagi, onju?
Külaline

Hipshops kirjutas: 23 Juun 2024 16:56 Kas se mees, kes oli öise eluviisiga, käis öösel juttu vestmas ja keeldus voodis seksimast, sai juba välja vahetatud?
Ma väga loodan, et TA saatis selle mehe kuupeale. Võtsin ka ise seal teemas sõna, sest see olukord tundus lihtsalt nii jabur. See mees ju kasutas naist tuimalt ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist