Viirused
Viirused
Kas hakkavad kergelt külge, ja kuidas põete? Minul ikka juhtub, mõni aasta jääb vahele, aga siis jälle platsis. Ja köha hakkab miskipärast just õhtuti, siis, kui olen voodisse pugenud. Päeval ka puhkan lamavas asendis, või muul ajal päevast, siis pole köha kuskil. Ega's viirus ju ei tea kellaaega. Naaber ei köhi ega aevasta ega nuuska üldse, juba aastaid, tea, kas talle siis külge ei hakka? Sööb köögivilju palju, ja saab sealt C-vitamiini?
-
Külaline
Päeval puhkate lamavas asendis? Ma leian et teil on suur liikumise vaegus.Teie hädad saavad sealt alguse.
-
Külaline
Millest sa nii kohutavalt puhkad päeval? 54a naine puhkab päeval lamavas asendis - kahtlane. Lase südant uurida.
-
Külaline
Kas ma pean nagu kana õrrel keset tuba seistes silma looja laskma või? Kui tõusen kell 6 hommikul ja söön kell 13 lõunat, siis tuleb selline nurr peale, et vähe pole. Kahjuks tööl ei saa magada, aga vabadel päevadel kodus teen küll peale lõunasööki kerge siesta. Nii mõnus on tunnike lõunat magada.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 17:28Millest sa nii kohutavalt puhkad päeval? 54a naine puhkab päeval lamavas asendis - kahtlane. Lase südant uurida.
-
Külaline
No mai tea nüüd. Mina olen 57a naine, käin täiskohaga tööl teises linnas (sõidan autoga 52 km üks ots) ja tõusen 5:10. Mingit nurru ei tule lõunal peale ja pikali ei heida. Ei teki sellist mõtetki.
Muidugi ma olen sale ka. Ülekaalulistel töötab ainevahetus vist kuidagi teisiti ja vaevalt et selles viirused süüdi on. Äkki diabeet või mingi muu taoline haigus.
Muidugi ma olen sale ka. Ülekaalulistel töötab ainevahetus vist kuidagi teisiti ja vaevalt et selles viirused süüdi on. Äkki diabeet või mingi muu taoline haigus.
-
Külaline
Kust sa TA kohta kehakaalu andmed said? Inimesed ongi erinevad, unevajadus on erinev ja harjumused on erinevad. Kui sina lõuna ajal und ei vaja, siis ei ole sa sellepärast parem ega halvem.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 19:17 No mai tea nüüd. Mina olen 57a naine, käin täiskohaga tööl teises linnas (sõidan autoga 52 km üks ots) ja tõusen 5:10. Mingit nurru ei tule lõunal peale ja pikali ei heida. Ei teki sellist mõtetki.
Aga teemasse ka - ma olen see õnnelik, keda viirused suurt ei vaeva. Lapsepõlvest saadik olin gripiperioodil viimane, kes koolis käima pidi, kui kõik teised hageid olid. Ja nii on tänaseni, ei mingit köha ega muid viirushaigusega seonduvat. Midagi ma selleks ei tee, eluviis on lausa ebatervislik. Ainus aeg elus, kui tihti haige olin, oli siis, kui kehakaalus 40 kilo alla võtsin. Ju see oli siis suur muutud organismi jaoks.
-
Külaline
Teen paar tunnikest aias tööd ja muidugi puhkan veidi. Ikka lamades, kui vähegi võimalik. Istuda tõesti ei viitsi. Loen raamatut kõhuli diivanil, foorumit vaatan samuti külitades. Mis selles küll imelikku?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 17:28 Millest sa nii kohutavalt puhkad päeval? 54a naine puhkab päeval lamavas asendis - kahtlane. Lase südant uurida.
Kõige vastikum on minu jaoks pikalt istumine. Kui töötan pikalt arvuti taga, siis puhkamiseks viskan ka esmalt korraks pikali, seejärel alles lähen liigutama.
-
Külaline
See lp teemaalgataja on need andmed siia foorumisse varasemalt ise lahkesti kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:40Kust sa TA kohta kehakaalu andmed said?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline