Huvitav seos selle foorumi ja FB vahel

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Huvitav seos selle foorumi ja FB vahel

Postitus Postitas Külaline »

Oli kord siin selles konkreetses foorumis teema Karl Madisest, milles ühe korra ka postitasin. Ma pole selle isiku kohta muid otsinguid teinud, tema kohta kirjutatud artikleid lugenud ega tema muusikat kuulanud. Aga millegipärast hakkas FB selle õnnetu postituse järel mulle seda isikut sõbraks soovitama. Isegi kui märgin, et pole huvitatud, vupsab ta ikka ja uuesti sõbrasoovitustesse. Huvitav miks?

Ma pole ka alaealine neiuke, kes temaga vestelda sooviks. Nii et...
Külaline

Sa ei peagi teda otsima. Kui teised sinuga sarnased inimesed teda otsivad ja vaatavad, siis soovitab sullegi.

Pane talle blokk peale, siis teda enam ei näe.
Külaline

Nii on. Kui su FB sõbrad ja sõprade sõbrad loevad või otsivad, pakutakse ka sulle.
Külaline

See ongi see Meta.

Ma mõnes vestluses Messengeris midagi mainin, on see kohe ka reklaamide näol olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 21:52 See ongi see Meta.

Ma mõnes vestluses Messengeris midagi mainin, on see kohe ka reklaamide näol olemas.
Saime palju naerda, kui otsisin netist pikalt köögokombaini, mille lõpuks tellisingi ja järgmisel päeval EE paberlehte avades oli sama firma ja mudeli reklaam suurelt üle kahe keskmise lehekülje 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 21:52 See ongi see Meta.

Kirjutasin tütrega ühel õhtul, kuidas me lapselapse meie koju sõidutame, küsimus oli lastetoolis. Et kus see on ja kuidas selle kätte saame. Järgmised paar päeva reklaamisid nii FB kui ka Delfi mulle turvaistmeid.
Külaline

Mulle pakutakse Delfi reklaamis koguaeg "Tüdrukuid". Ma ise ei käi sellistel lehtedel, aga kas võin sellest järeldada, et mu mees käib ja otsib tutvusi? Meil on küll eraldi arvutid, aga IP-aadress ju sama.
Külaline

Olen tähele pannud, et midagi googlist pildiotsiguga on varsti siinsamas üleval reklaamibänneris samad asjad! Metas samamoodi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 7 külalist