Seda et teemat polegi

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Seda et teemat polegi

Postitus Postitas Külaline »

Küll on naljakad nüüd vaadata, kõigil samad soengud, samad karvased rotid risti nina alla
Pilt
Pilt
Külaline

Ansambel Fix?

Kui ülemist pilti vaadata, siis meie ajal (80ndatel) oli poistel samasugune koolivorm.

Bänd ise muidu üsna meeldib.
Külaline

Praegu on see vuntsimood noortel meestel jälle ringiga tagasi ja no ei ole atraktiivne. Mulle tuletab meelde räpase mütsiga, suitsuhaisuga ja alkoholiaurudega traktoriste kaheksakümnendatest.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Aug 2025 20:13 Praegu on see vuntsimood noortel meestel jälle ringiga tagasi ja no ei ole atraktiivne. Mulle tuletab meelde räpase mütsiga, suitsuhaisuga ja alkoholiaurudega traktoriste kaheksakümnendatest.
Liiga vana oled, selles on häda. Noored ei tea sellest sinu ajastust midagi, nemad tahavad ka vuntsi proovida. Mulle eksperimenteerimine meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2025 19:41 Küll on naljakad nüüd vaadata, kõigil samad soengud, samad karvased rotid risti nina all.
Teemal pole viga, aga edaspidi võiksid selle pisut viisakamalt sõnastada. Hea väljendusviis on palju ägedam, kui see, mida sina viljeled...
Külaline

Praegused pardimokad, silikoonrinnad ja juuksepikendused on täpselt samamoodi üksteise kloonid.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 14:42Praegused pardimokad, silikoonrinnad ja juuksepikendused on täpselt samamoodi üksteise kloonid.
Ma nägin esmakordselt lähedalt pardimokki. T1 ühes restoranis. Õnneks alles pärast söömist, tuli nõusid ära viima. Nii võikad, heleroosaks võõbatud, nagu mingi siseorgan oleks pahupidi pööratud, brr
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mortal ja 7 külalist