Mida teete selleks, et end hästi tunda?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Mida teete selleks, et end hästi tunda?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mingi tegevus, puhkus, meditatsioon, vms? Mina otsin meelepärast tegevust, või hakkan koristama. Just. See on siis keskendumine ja koristatud korteris on nagu ikka nats paremini ennast tunda. Ja mingi asi on kaelast ära (vaja nagunii teha), see ka suur asi. Kohe parem enesetunne. Huumoriga pooleks, nii võttes, koristamine on väga teraapiline. ;)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu jaoks on ka koristamine teraapiline. Kui ma olen väga närvis, siis see lapi ja harjaga ringi tuulutamine rahustab ja tekitab tunde, et ma siiski kontrollin olukorda. Teine asi, mis mind aitab, on kõndimine. Kui olen närvis või pahas tujus, pean võtma koera ja tegema pika ringi metsas või mere ääres. Koerapidamine sobib mulle :D
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

ostan omale mõne hea raamatu või uue kuldehte. käin juuksuris. sõidan maale ja lähen metsa kolama. söön midagi head. koristamine teeb mind närviliseks :)
Külaline

Igasugune füüsiline aktiivsus paneb hästi tundma. Liigun iga päev võimalikult palju, see hoiab tuju hea ja tervise korras.
Külaline

Liigun palju, käin jalutamas näiteks. Ka minu jaoks on koristamine teraapiline tegevus, samuti pesu pesemine, selle kuivama riputamine ning kokku voltimine. Sel ajal saan rahus omi mõtteid mõelda ja omal "pööningul" korda luua.

Kuulan muusikat. Panen klapid pähe ja kuulan tunnikese mingit head muusikat. Pärast on nii hea olla. Raamatu lugemine annab ka hea tunde.
Külaline

Väldin asju ja inimesi, mis panevad mind end halvasti tundma.
Külaline

Loen põnevaid raamatuid. Alati on mõni krimka varuks, kui on sitt tuju.
Praegusel ajal ähen metsa, mis on mu maja kõrval. Korjan seeni või söön marju. Mõnus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 6 külalist