Prillikandjad, soovitage prillipoodi!
-
Külaline
Prillikandjad, soovitage prillipoodi!
Selline küsimus ongi.
Sain keskealisena töötervishoiuarstilt esmakordselt prilliretsepti ja vaja leida sobivad raamid. Midagi keerulist ei ole - 0,5 miinust. Mul pole õrnemat aimu, kas soovin plastikust või metallist raame, täis- või poolraame. Tahaksin leida midagi, mis minu näokujuga sobib.
Olen Tallinnas läbi käinud vist kõikide prillifirmade poed. Kui müüjale ausalt tunnistan, et ma tegelikult ei tea mis sobiks, siis soovitatakse iseseisvalt ringi vaadata või pakutakse mönda raami ja seejärel huvi kaob. Mul ei ole head moemaitset, riietega ka ei eksperimenteeri. Prillid tunduvad näos aga ehmatava ja ilge võõrkehana ning kõik, mida vajan, on vist kirjeldav hea sõna. On ka prillipoode, kus tervitamise järel müüja üldse minust välja ei tee.
Seega - prillikandjad, soovitage palun aktiivse teenindusega prillipoodi, kus esmakordset prillikandjat julgustataks proovima ja müüjal jaguks kannatlikku meelt. Need esimesed prillid tunduvad ikka väga keerulised osta.
Sain keskealisena töötervishoiuarstilt esmakordselt prilliretsepti ja vaja leida sobivad raamid. Midagi keerulist ei ole - 0,5 miinust. Mul pole õrnemat aimu, kas soovin plastikust või metallist raame, täis- või poolraame. Tahaksin leida midagi, mis minu näokujuga sobib.
Olen Tallinnas läbi käinud vist kõikide prillifirmade poed. Kui müüjale ausalt tunnistan, et ma tegelikult ei tea mis sobiks, siis soovitatakse iseseisvalt ringi vaadata või pakutakse mönda raami ja seejärel huvi kaob. Mul ei ole head moemaitset, riietega ka ei eksperimenteeri. Prillid tunduvad näos aga ehmatava ja ilge võõrkehana ning kõik, mida vajan, on vist kirjeldav hea sõna. On ka prillipoode, kus tervitamise järel müüja üldse minust välja ei tee.
Seega - prillikandjad, soovitage palun aktiivse teenindusega prillipoodi, kus esmakordset prillikandjat julgustataks proovima ja müüjal jaguks kannatlikku meelt. Need esimesed prillid tunduvad ikka väga keerulised osta.
-
Külaline
Minul on hea kogemus siit, aga see on nii 4-5 aasta tagune ja personal võib vahepeal vahetunud olla. https://www.normanoptika.ee/et/booking/store/book/id/2
Viru keskuse Instrumentariumis on ka üsna hea valik. Lapsele saime prillid just sealt.
Viru keskuse Instrumentariumis on ka üsna hea valik. Lapsele saime prillid just sealt.
-
Külaline
Kas sa ise tunned, et sul on prille vaja? Mina sinu asemel ei mõtlekski prillide peale, las jäävad poodi. Rikud nendega veel silmad äraGuest kirjutas: ↑08 Juul 2025 13:40 Selline küsimus ongi.
-
Külaline
Guugelda ja otsi mõni välismaa neti prillipood, kus saab prille ette proovida veebis. Neid on päris mitmeid. Ma oma prillid üldiselt tellingi välismaalt, hind on 3-4 korda odavam kui siin. Ja kvaliteet pigem parem, oskan võrrelda, sest on ka siit ropu raha eest ostetud prillid olemas. Sul veel nii lihtsad prillid ka.
-
Külaline
Täpsusta palun, kuidas saavad õige tugevusega prillid silmi rikkuda.
-
Külaline
Norman optikas on alati müüja mulle prille pähe passinud. Nii kaua proovin kuni see õige tuleb.
-
Külaline
Mul näiteks oli nii mitmel korral, et kui sain kangemad prillid, siis läks halvemaks.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 09:38 Täpsusta palun, kuidas saavad õige tugevusega prillid silmi rikkuda.
Aga võibolla oleks niisama ka läinud.
-
Külaline
Nii väikse miinuse puhul ei viitsiks mina ka prille osta ega kanda. Mis vanuses sa muidu oled? Mul läks vanemas eas miinus hoopiski plussi poole ja mingihetk oli nägemine isegi väga hea ja ei vajanud midagi. Nüüd kannan pluss prille juba aastaid.
-
Külaline
MIna olen kahel korral ostnud prilliraamid Hispaaniast -siis puhkusel olles. Esimest korda juhuslikult sattusin poodi ja teisel korral juba spetsiaalselt (Alicantes). Poole odavamalt ja väga ilusad. Müüja oli väga abivalmis, oleks võinud kogu mängu tellida, neil oli veel mingi ekstrahindki ja järgmisel päeval valmis, aga kahjuks oli see meil viimane päev ja ma ei taibanud varem seda lahendust kasutada. Küll aga järgmine kord kindlasti.
-
Külaline
Ma prillikandja ei ole, seepärast küsin sellise tobeda küsimuse, et kas siis olemasolevatele raamidele saab sobivad klaasid tellida? Et ostadki vaid tühjad raamid mujalt?Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2025 19:24 MIna olen kahel korral ostnud prilliraamid Hispaaniast -siis puhkusel olles. Esimest korda juhuslikult sattusin poodi ja teisel korral juba spetsiaalselt (Alicantes). Poole odavamalt ja väga ilusad. Müüja oli väga abivalmis, oleks võinud kogu mängu tellida, neil oli veel mingi ekstrahindki ja järgmisel päeval valmis, aga kahjuks oli see meil viimane päev ja ma ei taibanud varem seda lahendust kasutada. Küll aga järgmine kord kindlasti.
Kangus jaa, aga iga raam on ju erineva kujuga ka. Viid raamid prillipoodi ja selld järgi tehakse õiges kujus klaasid?
-
Külaline
Mina olin see, kes ei soovita prille osta ja kanda, kui siiani ise probleemi tunnetanud ei ole.
Minu snaipernägemise rikkus just medistiin ära, kuna silmaarst [sic!] hakkas mõõtma nägemist selmet kuivasilmasündroomi tuvastada. Ostsin mõtlemata (siiani ei andesta endale selle mõtlematuse pärast) kenad imidžit muutvad prillid, lahe ju, aga usu mind, sinu maailmatunnetus ja silmapiir kitseneb korralikult peale sellist valikut.
-
Külaline
Ah mis ajuvaba juttu siin keegi ajab. Prillidega muutus rumalamaks ja nägemine kehvemaks. Tule eile meile.
Teatud east alates on nägu naistel suht plass ees. Näoga sobivad raamid muudavad palju kenamaks.
Teatud east alates on nägu naistel suht plass ees. Näoga sobivad raamid muudavad palju kenamaks.
-
Külaline
Tule täna meile. Täpselt sama ajuvaba väide.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 17:38 Ah mis ajuvaba juttu siin keegi ajab. Prillidega muutus rumalamaks ja nägemine kehvemaks. Tule eile meile.
-
Külaline
Jaa, raamid võid osta kust aga soovid ja lähedki nendega prillipoodi ning tellid ainult klaasid (siis muidugi enne panedaja kinni, et vajalikud näidud kindlaks teha). Mõnikord nad ütlevad, et ei saa garanteerida, et raamid ei purune, kui pole nendelt ostetud. Minul pole midagi purunenud ja miks nad peaksidki, ma ei osta ju kuskilt nurgatagusest hiinakast.Guest kirjutas: ↑10 Juul 2025 21:50Ma prillikandja ei ole, seepärast küsin sellise tobeda küsimuse, et kas siis olemasolevatele raamidele saab sobivad klaasid tellida? Et ostadki vaid tühjad raamid mujalt?Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2025 19:24 MIna olen kahel korral ostnud prilliraamid Hispaaniast -siis puhkusel olles. Esimest korda juhuslikult sattusin poodi ja teisel korral juba spetsiaalselt (Alicantes). Poole odavamalt ja väga ilusad. Müüja oli väga abivalmis, oleks võinud kogu mängu tellida, neil oli veel mingi ekstrahindki ja järgmisel päeval valmis, aga kahjuks oli see meil viimane päev ja ma ei taibanud varem seda lahendust kasutada. Küll aga järgmine kord kindlasti.
Kangus jaa, aga iga raam on ju erineva kujuga ka. Viid raamid prillipoodi ja selld järgi tehakse õiges kujus klaasid?
-
Külaline
Pakud, et prillid ravivad silmanägemist ja silmanägemine läheb prillikandmisega paremaks?Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 17:38 Ah mis ajuvaba juttu siin keegi ajab. Prillidega muutus rumalamaks ja nägemine kehvemaks. Tule eile meile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 5 külalist