Spoonparkett
-
Külaline
Spoonparkett
Kas kellelgi, kellel on kodus keskmist või suuremat kasvu koer, on põrandal spoonparkett? Kui vastupidav see koera küüntele on? Või mida soovitate puitparketi asemele, mis on jubedalt küünejälgi täis? Lihvimine ja lakkimine ei aita, kuu aega ja jälle vaod parketi sees. Lakiti küll mingi eriti vastupidava lakiga, aga kui puit on all pehme, siis koer läheb korra kiirema sammuga üle toa ja jäljed järgi. Tahaks väga jääda puidu peale, aga see, mis praegu toimub, häirib jubedalt.
-
Külaline
Kõvem parkett tuleb panna, meil on tammeparkett ja suur koer pole mingit kahju teinud. Elutoas on pehmem materjal ja seal on jooned sees
aga noh las ta olla.
-
Külaline
Kas see tammeparkett on lakitud või õlivahaga kaetud?Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 19:32 Kõvem parkett tuleb panna, meil on tammeparkett ja suur koer pole mingit kahju teinud. Elutoas on pehmem materjal ja seal on jooned seesaga noh las ta olla.
-
Külaline
Peab ikka eriline risu spoonparkett olema mis koera kõndimise peale laguneb.Samas puit ongi väga õrn.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 18:37 Kas kellelgi, kellel on kodus keskmist või suuremat kasvu koer, on põrandal spoonparkett? Kui vastupidav see koera küüntele on? Või mida soovitate puitparketi asemele, mis on jubedalt küünejälgi täis? Lihvimine ja lakkimine ei aita, kuu aega ja jälle vaod parketi sees. Lakiti küll mingi eriti vastupidava lakiga, aga kui puit on all pehme, siis koer läheb korra kiirema sammuga üle toa ja jäljed järgi. Tahaks väga jääda puidu peale, aga see, mis praegu toimub, häirib jubedalt.
Endal on laminaatparkett(tugevusklass 33) juba 20 aastat ja ei mingit probleemi.Ei ütegi kriipsu ega kraapsu.
-
Külaline
Kiire google näitab, et spoonparkett peaks just ekstratugevam olema?!?
Kindel, et ikka spoonparkett sul maas on? Äkki on viimistlus vale? Või hooldus vale olnud, et nüüd jäljed jäävad.
Kindel, et ikka spoonparkett sul maas on? Äkki on viimistlus vale? Või hooldus vale olnud, et nüüd jäljed jäävad.
-
Külaline
Ei, mul on puitparkett. Tahan vahetada millegi vastu, mis kannataks koera küüsi, aga ei oleks puhas plastik. Lincona konsultant arvas, et spoonparkett on ka tugevam kui tavaline puit. Kui palju tugevam, kui koer seal ringutab ja vahel hüppab?Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 00:16 Kiire google näitab, et spoonparkett peaks just ekstratugevam olema?!?
-
Külaline
Äkki õpetaks koerale, et toas ei hüppaks, seda saab teha õues. Minu arust kergem, kui põrandat pidevalt vahetada. Regulaarne küüntehooldus tuleb ka kasuks. Mul enda suur koer toas joosta ega hüpata ei tohi, seda teeme õues. Küüned lõigatakse ja viilitakse.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:50Ei, mul on puitparkett. Tahan vahetada millegi vastu, mis kannataks koera küüsi, aga ei oleks puhas plastik. Lincona konsultant arvas, et spoonparkett on ka tugevam kui tavaline puit. Kui palju tugevam, kui koer seal ringutab ja vahel hüppab?Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 00:16 Kiire google näitab, et spoonparkett peaks just ekstratugevam olema?!?
-
Külaline
Kas lugupeetud pedagoog on koolivaheajal ja pole kellegi kallal tänitada või millest see hirmus targutamise soov?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 14:29 [
Äkki õpetaks koerale, et toas ei hüppaks, seda saab teha õues. Minu arust kergem, kui põrandat pidevalt vahetada. Regulaarne küüntehooldus tuleb ka kasuks. Mul enda suur koer toas joosta ega hüpata ei tohi, seda teeme õues. Küüned lõigatakse ja viilitakse.
-
Külaline
Lihtsalt hea näpunäide. Õpetatud koer on ka muidu abiks. Ma vaatan, et mõne metsaline närib toole, kargab toas ringi, kraabib uksi, maja on nagu mingi pommiauk. Minu arust oleks odavam koeraga tegeleda, sest koer käitub ju nii sellepärast, et tal on igav ja õue temaga möllama ei viitsita minna. Aga noh, eks võib ju ka pidevalt põrandat ja mööblit vahetada. Minu arust tülikam variant, aga mõne jaoks vist mitte, et kohe ennast nii puudutatuna tunti.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 14:42Kas lugupeetud pedagoog on koolivaheajal ja pole kellegi kallal tänitada või millest see hirmus targutamise soov?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 14:29 [
Äkki õpetaks koerale, et toas ei hüppaks, seda saab teha õues. Minu arust kergem, kui põrandat pidevalt vahetada. Regulaarne küüntehooldus tuleb ka kasuks. Mul enda suur koer toas joosta ega hüpata ei tohi, seda teeme õues. Küüned lõigatakse ja viilitakse.
-
Külaline
Mul on 2 koera ja 2 kassi. Kui neil ikka mänguks läheb, siis lust vaadata. Hüppamist ja pöörlemist maailm. Sellist korda meil pole, et toas peaks kõik vaikselt pesas istuma. Võivad mängida küll. Niisama pahandusi ei tee, mööblit ei näri, diivaneid ei kraabi ja sõna kuulavad hästi.
Iga mängu puhul neid õue ka ei kupata.
Iga mängu puhul neid õue ka ei kupata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist