Laminaatide panek - soovitate? Kas keegi on kahetsenud?
-
Külaline
Laminaatide panek - soovitate? Kas keegi on kahetsenud?
Kaalun paigaldada esihammastele laminaadid (hambaarstiga konsulteeritud ja tema soovitus olemas). Soovin kuulda kogemusi ja ka seda, kas keegi on nende panekut ka kahetsenud? Maksab väga palju, tahaksin enne kõik aspektid läbi kaaluda... Suur tänu ette, kes võtab vaevaks kogemusi jagada!
-
Külaline
Tänan teema eest, mul sama mure. Mina olen rohkem lumineeridest huvitatud, kuna nende puhul ei pea oma hammast alt lihvima. Tahaksin panna kahele esihambale, sest need on kulunud, aga kõrvalhambad on natuke puseriti, kardan, et ei saa. Esmaspäeval lähen arsti juurde, siis kuulen, mis ta räägib. Kas sinu arst julgustas neid panema?
-
Külaline
Lisan veel, et olen YouTubest hambaarstide videosid vaadanud ja seal mitu arsti kinnitasid, et laminaadid/lumineeridest kinnitatakse nii tugeva liimiga, et kui hakkasid neid patsiendil eemaldama, tulid koos hambatükkidega ära. Laminaatide elueaks pakutakse ju u 10 aastat - mismoodi neid siis kätte saab, kui on vahetada vaja?!
-
Külaline
See on küll nagu täitsa rumal jutt, siis peaks ikka maha lihvima, mitte koos oma hambaga kangutama. Näiteks ehitusgeel ju küüne pealt tirides maha ei tule, siis lihvitakse puuriga maha, mitte ei kisuta koos küünega.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 20:05 Lisan veel, et olen YouTubest hambaarstide videosid vaadanud ja seal mitu arsti kinnitasid, et laminaadid/lumineeridest kinnitatakse nii tugeva liimiga, et kui hakkasid neid patsiendil eemaldama, tulid koos hambatükkidega ära. Laminaatide elueaks pakutakse ju u 10 aastat - mismoodi neid siis kätte saab, kui on vahetada vaja?!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist