Üksikvanem uuel ringil
-
Külaline
Umbes viis aastat "käisime", enne kui lapsele tutvustasin ja siis läks veel paar aastat kokku kolimiseni.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:21 Millal tutvustasite uut kallimat oma lastele?
-
Külaline
Lapsed jõuavad selle aja peale kodust välja ära kolida ja polegi midagi tutvustada vaja 
-
Külaline
Ma kahetsen jah pisut seda raisatud viite aastat. Oleks võinud varem lapsele tutvustada ja kokku kolida. Mind hoidis veidi tagasi sõbrannade pealt nähtud elud ja suhted, kus mindi kiiresti kokku ja kiiresti lahku. Ja nii mitu korda, kuniks leiti see õige.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 21:34 Lapsed jõuavad selle aja peale kodust välja ära kolida ja polegi midagi tutvustada vaja![]()
-
Külaline
Ei teinud mingeid tutvumistseremooniaid ja ei oodanud ka. Mis lastel sellest, ega ta neile isaks ei hakka. Aga no mul suured lapsed ka juba.
-
Külaline
Enne ikka ei taha tutvustada, kui ise usun, et asi on tõsine ja kestab pikemalt. Minu eelmine suhtepartner tahtis hirmsasti kohe mu lapsega tutvuda, palju tülisid oli sel teemal. Pärast saingi aru, et tahtiski võimalikult kiiresti mu elu üle võtta. Sisse kolida, last hakata kasvatama, mind kamandama hakata. Ta tahtis, et tal oleks naine ja perekond, kodu, endal tal polnud midagi. Naine tähendas seda, et naine teeb süüa, peseb pesu, tema elukvaliteet paraneb tunduvalt. Kui mina selle kõige peale ära kohkusin, et äkki keskenduks meie suhtele kõigepealt enne edasisi plaane, oli pahane. Hakkas süüdstama nagu minu last, arvates, et tema pärast ma ei taha kohe kokku kolida. Hakkas temast halba rääkima, et ma ei oska teda kasvatada, olen ära hellitanud, tal on vaja ikka mehekätt, kuigi lapsel on oma isa täiesti olemas. Igatahes see kamm ajas meid tülli ja läksime lahku. Tundus, et mina iseenesest ei olegi eriti tähtis, vaid minu maja, söögitegemine, koer ja peresidemed on need, mida tema endale tahaks. Võib-olla oleks saanudki, kui oleks ennast proovinud vajalikuks teha ja heast küljest näidata, kahjuks seda ta tegema ei vaevunud, arvas, et kõik langeb iseenesest sülle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist