Tänavad pimedad?
-
Külaline
Kas pead silmas, et terve öö on pimedad? Mina olen märganud, et kohutavalt hilja tuled süttivad Tallinnas, sõitsin kord 23 ajal autoga, nagu kotis sõida, üldse jalakäijaid ei näe, nagu metsas ole. Tükk aega sõitsin nii, Nõmmel, Mustamäel, Tehnikas. Lõpuks süttisid. Andsin ka teada annateada lehel. No ei tea, kas midagi muutub.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 22:07 Kas ainult Kristiines on juba mitmendat õhtut/ööd tänavad pimedad?
-
Külaline
Terve öö ma ärkvel ei ole olnud, aga kuskil 12-1 on küll veel pimedad. Praegu ka. Ka majade seitel olevad valgustid on kustus.
-
Külaline
Olen ka märganud. Kesklinnas põleb tänavavalgustus suurematel teedel - näiteks Narva mnt on valgustatud, aga Kreutzwaldi tänav on pime.
-
Külaline
Kas sa elad Kreutzwaldi tänaval? Mina kunagi elasin.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 12:57 Olen ka märganud. Kesklinnas põleb tänavavalgustus suurematel teedel - näiteks Narva mnt on valgustatud, aga Kreutzwaldi tänav on pime.
-
Külaline
Kristiines süüdati eile öösel tuled natuke enne 1, siis kui inimesi enam eriti liikumas ei ole 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist