Kellaaeg palun muuta meile eestlastele sobivaks

Suletud
Külaline

Kellaaeg palun muuta meile eestlastele sobivaks

Postitus Postitas Külaline »

Väga häiriv on, et kui postitad teema õhtul kell 7, siis tuleb postituse kellaajaks 7.00 PM. See on meie keeleruumis jabur, häiriv ja segav. Postituse kellaaeg on 19.00. Kas seda ei saaks muuta meie kasutajale sobivamaks? Me kõik OC teame, mis on 7 PM, aga see on meile võõras ja ebamugav. Me oleme siin ju eestikeelne foorum või kuidas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 18:00 Väga häiriv on, et kui postitad teema õhtul kell 7, siis tuleb postituse kellaajaks 7.00 PM. See on meie keeleruumis jabur, häiriv ja segav. Postituse kellaaeg on 19.00. Kas seda ei saaks muuta meie kasutajale sobivamaks? Me kõik OC teame, mis on 7 PM, aga see on meile võõras ja ebamugav. Me oleme siin ju eestikeelne foorum või kuidas.
Minul ongi 24 h süsteem üle kogu foorumi. Kontrollisin just telefonis ka: seal ka 24h süsteem. Kas see ei sõltu mitte seadme/browseri vms settingutest?
Külaline

Et mina pean mingeid settinguid muutma, et kellaajad normaalseks muutuksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 18:13 Et mina pean mingeid settinguid muutma, et kellaajad normaalseks muutuksid?
Sinu arvates peaks foorumi mode tulema sul telefoni seadeid sättima?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 18:13 Et mina pean mingeid settinguid muutma, et kellaajad normaalseks muutuksid?
Tegelt ma ei tea. Aga minul näitab militaaraegu igal pool üle kogu foorumi. Sellest ma eeldan, et on mingid sinu enda arvuti seaded..
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 18:00 Me kõik OC teame, mis on 7 PM, aga see on meile võõras ja ebamugav. Me oleme siin ju eestikeelne foorum või kuidas.
Mida see OC tähendab?
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 10 Juun 2024 19:00
Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 18:00 Me kõik OC teame, mis on 7 PM, aga see on meile võõras ja ebamugav. Me oleme siin ju eestikeelne foorum või kuidas.
Mida see OC tähendab?
Orange Country. Sa ei ole telekast vaadanud Real Housewives of OC?
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 19:40
Mida see OC tähendab?
Aa, ja mina nuputasin, et mis eestikeelne sõna võiks alata "c"-tähega. Me oleme siin ju eestikeelne foorum või kuidas.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Kuki

Postitus Postitas Kuki »

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 19:40
Mida see OC tähendab?
Orange County on see mitte Country. Kus facepalmi emotikon on?
Külaline

OC on vast of course ikka? :)
Eestikeelses foorumis :)
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Registreerige ennast kasutajaks ja saate sobiva ajatsooni valida: Juhtpaneel-Foorumi valikud-Muuda üldseadeid-Minu ajatsoon-Euroopa/Tallinn
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist