Kakaoga kohupiimapasta kohta küsimus

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Kakaoga kohupiimapasta kohta küsimus

Postitus Postitas Külaline »

Tahaksin teha ühte kooki, kus retsept näeb ette, et kasutatakse kakaoga kohupiimapastat. Ma ei ela aga Eestis ja tahaksin seepärast teadjate käest küsida: kas see kakaoga kohupiimapasta on magustatud? Mul nimelt ei ole siin samasugust kohupiima võtta ja tahan olla kindel, kuidas magususega lood on. Retseptis on järgmised ained:
200 g tumedat šokolaadi
400 g toasooja toorjuustu
300 g (1 toru) kakaoga kohupiimapastat
1 sl naturaalset kakaopulbrit
5 kuhjaga sl tuhksuhkrut
Ja ma nüüd mõtlengi, et kas originaalis on see kohupiimapasta magus või mitte - selle järgi pean otsustama, palju ma suhkrut panen.
Külaline

Tere Kakaoga kohupiimapastas on:

Toitumisalane teave

100 g toodet sisaldab:Energiat546 kJ / 130 kcal
Rasvu5,2 gmillest küllastanud rasvhapped 2,8g
Süsivesikuid12 gmillest suhkrud 12 g
Valke8,8 g
Soola0,06 g

12g on ca 2 teelusikat 100g-s. Kogu tuubi peale(300g) on 36g. No ma ütleks, et üsna magus.
Külaline

see kakaoga toru pole maitselt eriti magus - kakao neutraliseerib suhkru magususe.
Suhkrut pane ikka pigem maitse järgi.
Külaline

Originaalis on kohupiimapasta ikka magustatud, ma lisaks sinna retsepti sinu maitsetamata kohupiima pastale (kvark jah :) ) kakaod ja suhkrut, et asendada see kakaokohupiim.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2025 09:53 Originaalis on kohupiimapasta ikka magustatud, ma lisaks sinna retsepti sinu maitsetamata kohupiima pastale (kvark jah :) ) kakaod ja suhkrut, et asendada see kakaokohupiim.
Kvark jah :D Aitäh kõigile vastuste eest!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline