Kuidas saada jalanahk pehmemaks?
-
Külaline
Kuidas saada jalanahk pehmemaks?
Mu emal on sellised probleemsed jalad. Nahk kõva ja kuiv. Soovitage, mis vahendeid kasutada jalavannideks. No et kas on midagi, mida vette lisada, et läheks nahk pehmemaks. Mingid õlid äkki?
Vanniveele ei ole vaja midagi lisada, lihtsalt leotada jalgu soojas vees umbes veerand tundi ja siis pimsskiviga mõned korrad hõõruda. Kogu paksendit ei tohi korraga maha kaapida. See käivitab organismi enesekaitserefleksi ja paksend kasvab kiiresti tagasi ja veelgi paksemana. Samuti mitte kasutada kraapimiseks metallriivi või muid teravaid riistu. Soovitav on jalgu igapäevaselt kreemitada niisutava kreemiga. Eriti head on uureat sisaldavad kreemid.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mulle meeldib see mask, enne veel leotan jalgu soojas vees, kuhu mõnikord panen ka törtsu dushigeeli. Maski efekt ei saabu kohe, vaid mõne aja pärast hakkavad jalad "nahka" ajama. Vana nahk koorub maha. Teen paar korda aastas, täitsa piisab. Haavade või haavandite puhul kasutada ei tohi.

-
Külaline
Ma teen ka aegajalt seda koorivat maski. Prismast mingi 2+ eur maksev. Pilti ei viitsi otsida. Nädala pärast hakkab nahk kooruma ja isegi kanna kõvendid võtab ära(selleks muidgi vaja lisa jalavanni teha sooja veega) aga ülejäänud naha saab ära nokkida või peale pesu rätikuga maha pühkida.
Kannad siis leotan pehmeks, kui koorumine on juba pihta hakkanud ja pimsikiviga hõõrun maha
Kannad siis leotan pehmeks, kui koorumine on juba pihta hakkanud ja pimsikiviga hõõrun maha
-
Külaline
Igal õhtul uurea või salitsüülhappega kreem sisse masseerida ja sokid peale tõmmata, siis on jalad pehmed nagu beebil.
Näiteks sellised tooted:
Eucerin UreaRepair Plus 10% Foot Cream
Eucerin UreaRepair Original 10% Urea Cream
CeraVe SA Smoothing Cream with Salicylic Acid
Näiteks sellised tooted:
Eucerin UreaRepair Plus 10% Foot Cream
Eucerin UreaRepair Original 10% Urea Cream
CeraVe SA Smoothing Cream with Salicylic Acid
-
Külaline
Kõvaks, karedaks ja lõhenevaks läheb kuivav tallanahk. Leotada, eemaldada (mitte väga entusiastlikult korraga vaid vähehaaval ja pikema aja jooksul) kõva sarvnahk pimsskivi või kuiva naha kannaviiliga (see liivapaberi moodi, mitte hakata raspeldama vanaaegsete metallriividega), kreemitada iga õhtu ja panna ööseks kreemitatud jalgadele sokid. Minu kogemuse kohaselt on need koorivad makiga valmissokid toredad asjad, aga väga kõva kabja peale ei hakka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline