Kuidas pikad pühad siis kehakaalule mõjusid?
-
Külaline
Kuidas pikad pühad siis kehakaalule mõjusid?
Ise just hüppasin kaalult läbi. Tõdesin rõõmuga, et pole sel aastal grammigi juurde võtnud. Magusat sõin minimaalselt ja piirdusin söögiaegadega, ilma vahepealsege näksimisteta. Iga kord nii hästi ei lähe.
-
Külaline
Ma ei julge kaalule minna
. Kui tööle lähen esmaspäevast ja jälle liigutama hakkan, eks siis mingi nädala pärast kaalun. Ei taha tuju rikkuda puhkuse ajal.
-
Külaline
Kuna olin enne pühi pikalt haige, siis on null söögiisu. Jõululauas sõin ühe kartuli ja mõned ampsud kapsast. Aastavahetusel sõin mandariine. Viimase kuuga olen 4 kg alla võtnud. Ei teagi, millal see isu siis taastub.
-
Külaline
Mitte kuidagi ei mõjunud. Liikumise poolelt ei muutnud midagi, käisin sama regulaarsusega trennis (ka 25, 26 ja 31.12). Seapraad pole kunagi minu teema olnud ning alkoholi tarbin mõõdukalt. Vanaaasta õhtul ja öösel söödud juustud-oliivid-tsipsid jm näksid kaalu ei mõjuta, kui muidu on toitumine korras.
-
Külaline
Mulle mõjus küll. Kuna lasin rivitult jõulust uue aastani, siis juurde tuli 01 jaanuari seisuga koguni 3 kilo. Samas erilist muret see mulle ei tee, see kiirelt lisandunud kaal läheb sama kiiresti ka maha.
Mulle ka mõjus, kuigi pidasin ka trennirežiimist kinni, aga eks söömist ja molutamist oli ikka rohkem kui tavarutiinis.
-
Külaline
Tänahommikuse seisuga oli 2 kg juures. Loodan selle kiiresti maha võtta, ei usu, et see päris rasv nüüd on, nii palju ma ka ei söönud.
-
Külaline
Kaal sama nagu ikka, aga söödud sai seekord küll nii, et kurguauguni täis kogu aeg. Eelmisel aastal olin samal ajal haige ja siis ei läinud suurt midagi.
-
Külaline
Kui teil on mõne päevaga 2-3 kg juures, siis on see vesi, mitte kaalutõus.
-
Külaline
Püsis sama õnneks. Aga ega ma palju söönud ka, sest ma olin see aasta üksi pühadel ja polnud vaja suuri koguseid vaaritada. Tegin vaid natuke sülti, kartulisalatit ja verivorsti.
Aastavahetusel juustu/vorsti snäkivaagna(väikese).
Aastavahetusel juustu/vorsti snäkivaagna(väikese).
-
Külaline
Enesetundele tuginedes tuli lodeva eluviisiga päris mitu kilo juurde. Kaaluda veel ei julge.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist