Nii kaua nohu ?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Nii kaua nohu ?

Postitus Postitas Külaline »

Laps 4.aastane.
22.12 algas lapsel palavik, köha ja nohu.
Palavik oli ühe päeva. Köha juba taandub kuid nohu ei taha kuidagi ära minna. Nohu juba 11 päeva. Tavaliselt on nohu olnud lapsel max 7 päeva. Pidevalt nuuskab ja nina kinni. Tatt aina luriseb . Värvuselt on läbipaistev või heledam kollane. Olen andnud otrivini. Seda ei tohi anda üle viie päeva. Kuid mitte miski ei tee seda nina lahti. Kõigega olen proovinud. Mida veel teha ja anda lapsele ? Magades kõige hullem. Nina täiesti kinni ja luriseb. Adenoid 2 kuud tagasi lõigatud. Selles ei tohiks asi olla.
Külaline

Auru teha inhalaatoriga.
Ei ole välistatud, et on uue tatitõve sinna otsa saanud.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Ka minul oli hiljuti seletamatu nohu väga kaua - 3 nädalat vähemalt.Tuleb Nisita salvi panna ja tilkasid vähem.
Turse vähendamiseks võib veel Ferveksit juua. Eks see koroona ole.
Külaline

cat kirjutas: 02 Jaan 2025 13:03 Turse vähendamiseks võib veel Ferveksit juua.
Fervex ei sobi 4-aastasele, see lubatud alates 6. eluaastast (lahjem variant).

Mul 3,5-aastane. Üldiselt puhatsame nina soolaspreiga (Quixx), aitab tati välja saada. Auru mitu korda päevas. Mõnikord määrime ka Hustagil balsamiga rinda, selga ja jalataldasid. Vahel harva (üldiselt vaid enne ööunne minekut) paneme ravimiga spreid (SeptaNazal).
Lisaks vitamiinid, et immuunsüsteemi turgutada.
Palju soovitatakse ja humer spreid, et nina läbi loputada. Ise pole selleni veel jõudnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 22:25
cat kirjutas: 02 Jaan 2025 13:03 Turse vähendamiseks võib veel Ferveksit juua.
Fervex ei sobi 4-aastasele, see lubatud alates 6. eluaastast (lahjem variant).

Mul 3,5-aastane. Üldiselt puhatsame nina soolaspreiga (Quixx), aitab tati välja saada. Auru mitu korda päevas. Mõnikord määrime ka Hustagil balsamiga rinda, selga ja jalataldasid. Vahel harva (üldiselt vaid enne ööunne minekut) paneme ravimiga spreid (SeptaNazal).
Lisaks vitamiinid, et immuunsüsteemi turgutada.
Palju soovitatakse ja humer spreid, et nina läbi loputada. Ise pole selleni veel jõudnud.
Need on õiged soovitused. Sellele eelnevast soovitusest võib heaga üle lasta.
Külaline

cat kirjutas: 02 Jaan 2025 13:03 Ka minul oli hiljuti seletamatu nohu väga kaua - 3 nädalat vähemalt.Tuleb Nisita salvi panna ja tilkasid vähem.
Turse vähendamiseks võib veel Ferveksit juua. Eks see koroona ole.
Sama lugu. Just sai teine nohune nädal täis, loodetavasti siis kolmanda nädala jooksul paraneb. Olen parasjagu pikal soojamaa reisil ka ja isegi siinne kliima ja päike ei tundu aitavat!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist