Mul on vaja maha müüa renoveerimist vajav korter Tallinnas. Sobiks ehk mõnele, kes remontimiseks ostab. Kuna ma ise olen elanud juba 10 a välismaal, ei ole ma üldse kursis, kuidas see käib. Müük peaks toimuma maakleri abil, sest ma ise ei saa pidevalt kohal olla, et ostjaid oodata. Kuidas ma leian sobiva maakleri? Kas lihtsalt guugeldan ja võtan ühendust mõne bürooga? Kas kõik bürood tegelevad igasuguse kinnisvaraga? Nende kodulehti vaadates on kõik nii peen ja kaunis ja uus ja ilus. Minu korter on vana ja logu ja asub paneelikas. Mul on hirm, et mind ei võeta jutulegi, sest kõik need ilusad maaklerid müüvad ilusaid kortereid ilusates uutes majades.
Kas keegi oskab soovitada mõnd maaklerit või bürood, kes nö tavalise inimese koleda korteri müügiga ka tegeleb? Kas mõni spetsiaalselt tegeleb nt paneelikatega või mõne konkreetse linnaosaga või...? Tänan nõuannete eest!
Korteri müük maakleri abil
-
Külaline
Võid teha mõned pildid korterist ja asuda seda ise müüma. Varsti kirjutab sulle kümme maaklerit ja nad soovivad ise sinu korterit müüa. Valid neist ühe või kaks välja ja las hakkavad siis müüma.
-
Külaline
Miks keegi on teemaalgatust miinustanud?
Mu meelest pole selles küsimuses midagi imelikku.
Sul peab olema inimene, kel on korteri võtmed ja kes maakleri sisse laseb. Maakler ise otsib fotograafi. Suhtle erinevatega, kirjutamine ei maksa ju midagi. Maaklerid müüvad igas seisukorras kortereid, aga reklaamivad muidugi kallimaid ja uhkemaid. Loomulik, et vilets korter maaklerite esireklaami ei jõua.
Mu meelest pole selles küsimuses midagi imelikku.
Sul peab olema inimene, kel on korteri võtmed ja kes maakleri sisse laseb. Maakler ise otsib fotograafi. Suhtle erinevatega, kirjutamine ei maksa ju midagi. Maaklerid müüvad igas seisukorras kortereid, aga reklaamivad muidugi kallimaid ja uhkemaid. Loomulik, et vilets korter maaklerite esireklaami ei jõua.
-
Külaline
Täna ongi miinustaja eriti aktiivne. Tal mõistust vähe, aga näpud kiired.
-
Külaline
Ära sellist asja küll karda. See ju ongi nende töö ja leib ja sissetulek.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist