Köögirätikud
Köögirätikud
Öelge inimesed, kust leiab normaalseid köögirätikuid, mis tõesti ka vett imaks? Ostsin Ikeast komplekti, no võimatu taldrikuid kuivatada. Ka läbipesemine pole aidanud.
-
Külaline
Teiselt ringilt näiteks, eriti hea kui saad linased rätikud. Aga neid tuleks pesta eraldi, minu linased laudlinad annavad pestes enbemeid.
Väga soovitan Finlaysoni oma, mul need ikka väga kaua teeninud ja suurepärane imavus https://www.prismamarket.ee/entry/18732 ... 1720551569
-
Külaline
Ikea köögirätikud ei kõlba tõesti kuskile.
Mul kunagisest vanalinnas asunud Zizi(?) poest hunnik linaseid rätikuid, ja juurde olen ostnud linasesegu Soome firmade omi.
Mul kunagisest vanalinnas asunud Zizi(?) poest hunnik linaseid rätikuid, ja juurde olen ostnud linasesegu Soome firmade omi.
-
Külaline
Minu arust mitte ühedki "puuvillased" kirjade järgi ei kõlba kuhugi. Isegi peale mitmeid pesusi.
Ma sain tädi käest portsu vanu nõukaaegseid rätikuid ja kasutan neid. Nii õhukesi kui ka paksemaid.
Ilusad need jah väga pole aga funktsioon on ülihea.
Kui ma tean, et tuleb rohkem külalisi, tõstan need ilurätikud kööki esile aga igapäevaselt kasutan neid värvilisi ja triibulisi, mis muu sisekujundusega kokku ei sobi
Ma sain tädi käest portsu vanu nõukaaegseid rätikuid ja kasutan neid. Nii õhukesi kui ka paksemaid.
Ilusad need jah väga pole aga funktsioon on ülihea.
Kui ma tean, et tuleb rohkem külalisi, tõstan need ilurätikud kööki esile aga igapäevaselt kasutan neid värvilisi ja triibulisi, mis muu sisekujundusega kokku ei sobi
-
Külaline
Minu parimad rätikud on päritud esivanematelt ja need on kõvasti vanemad kui nõukaaeg. Jah linased rätid on, jämedast koest. Nimetähed peale tikitud ja puha. Vanasti oli naistel kõvasti aega. Ei oska öelda, miks enam ei tehta linaseid köögirätte. Ja liiga pisikesed ka enamasti. Ühe kahvli kuivatamiseks.
-
Külaline
Jah minu rätikutest on tõesti need kõige paremad. Teised jäävad kappi seisma, ikka Finlaysoni omad ikka jälle kasutuses.Mauno kirjutas: ↑09 Dets 2024 21:41 Väga soovitan Finlaysoni oma, mul need ikka väga kaua teeninud ja suurepärane imavus https://www.prismamarket.ee/entry/18732 ... 1720551569
-
Külaline
Marigold ja Spontex brändi valged vahvlirätikud. Suurepärase imavusega ja kuivavad kiiresti.
-
Külaline
Vaatasin toodud linki - kahe köögirätiku eest maksta 20 eurot minusugune rott küll ei jaksaks.
-
Külaline
Kui keegi kunagi reisib Egiptusesse ja satub ka hotelli territooriumilt välja, siis Egiptuse puuvill on ülihea kvaliteediga. Mitmest linnast olen ostnud köögirätikuid, sellised õhukesed ruudulised froteelaadsed. Spets puuvilla müüvate poodide kohta hoiatati küll, et veidi kallis, aga no mis jama - 4 rätikut pakis, 50x40 cm, 12.- pakk olid eelmisel aastal.
Esimesed on 15 aastat kasutusel ja ikka korralikud. 3 korda olen käinud ja alati ka köögirätikuid toonud lisaks muule puuvillale, lapsed olen ka ära varustanud.
Esimesed on 15 aastat kasutusel ja ikka korralikud. 3 korda olen käinud ja alati ka köögirätikuid toonud lisaks muule puuvillale, lapsed olen ka ära varustanud.
-
Külaline
Mina saunalinasid/rätikuid kasutan aastaid juba 100%bambusest. Ämm kunagi kinkis. Lasin varuga juurde osta(sai mingist väikekauplusest Raplast). Jäin nüüd mõtlema, et huvitav, kas köögirätikuid ka tehakse ja kas siin Eestis üldse saada oleks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 1 külaline