Lõpuks ometi tuli kohtust selline otsus: https://www.ohtuleht.ee/1118846/vandead ... uline-vahe
Kunagi sain trahvi selle eest, et mu luba oli 4 päeva aegunud. Ja paragrahv oli sama, nagu mul poleks juhtimisõigust kunagi olnudki. Siis küsisin, et kuidas see saab olla sama asi, et kas mul pole kunagi juhtimisõigust olnudki või on mu dokument aegunud. Ja öeldi, et jah, juriidiliselt pole mingit vahet. Mulle tundus ajuvaba. Kas pole see siis palju ohtlikum süütegu, kui sõidad nii, et polegi eksamit sooritanud või siis oled 20 aastat igapäevaselt sõitnud, aga luba aegus. Lõpuks on terve mõistus võitnud ja ehk hakatakse edaspidi normaalsemalt trahve määrama. Imelik, et see siis siiamaani on nii saanud olla.
Kas juhiloa aegumine ja juhtimisõiguse puudumine on üks ja sama
-
Külaline
ID kaardi aegumisest antakse pikalt märku, kas lubade puhul ei ole sama? Mis põhjusel siis ei jõuta lube uuendada?
-
Külaline
See oli tükk aega tagasi, siis ei antud märku. Ja see pole siin praegu teema.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 20:14 ID kaardi aegumisest antakse pikalt märku, kas lubade puhul ei ole sama? Mis põhjusel siis ei jõuta lube uuendada?
-
Külaline
Ka see, kellel on 20 aastat luba olnud, istus võibolla autorooli viimati 20 aastat tagasi. Ma ei näe siin mingit vahet. Inimest, kes on nii hajameelne, et ei märka oma olulist dokumenti õigeaegselt ära vahetada, ei tohikski autorooli lasta.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 18:39 Kas pole see siis palju ohtlikum süütegu, kui sõidad nii, et polegi eksamit sooritanud või siis oled 20 aastat igapäevaselt sõitnud, aga luba aegus.
-
Külaline
No antud lingil oli tüübil luba 4 AASTAT (!!) aegunud juba. Selle eest oleks ikka pidanud rohkem trahvi saama. Pühas lohakus ja lollus, mitte enam hajameelsus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline