Kommentaaride arv ühes teemas
Kommentaaride arv ühes teemas
Igati kiidan uut foorumit, juba käingi siin liiga tihti.
Ettepanek selline, et iga IP saab teemasse vastata kuni 5x. See tõmbaks veidi pidurit, et paar kasutajat kaaperdavad teemad omavahelise vaidlemisega. (Kasutaja blokeerimine enda jaoks on suurepärane võimalus.)
Teemaalgatajale piirang ei kehtiks.
Ettepanek selline, et iga IP saab teemasse vastata kuni 5x. See tõmbaks veidi pidurit, et paar kasutajat kaaperdavad teemad omavahelise vaidlemisega. (Kasutaja blokeerimine enda jaoks on suurepärane võimalus.)
Tegelikult saaksid need paar kasutajat privaatselt omavahe vestelda. Valigu privaatsõnumid.
See võtaks ära võimaluse teistelt kasutajatelt, kes ei vaidle, võimaluse teemal pikemalt arutleda. Ning samas need vaidlused tegelikult on ka üldjuhul tulisemad eriarvamuse väljendamised. Üritan asjadel paremini silma peal hoida ja suunata täitsa läbustajad kas siis sõnumitesse või mõnel muul viisil rahunema. Alati aitab, kui postitustest märku anda neid raporteerides, kasutades üleval paremal hüüumärgi ikooni. Nii on mul lihtsam potensiaalseid teemakaaperdajaid leida.SooleMio kirjutas: ↑06 Juun 2024 08:17 Igati kiidan uut foorumit, juba käingi siin liiga tihti.
PS! Aitäh kiidusõnade eest
-
Eiarva
Minu arvates on see halb mõte, VPNidega saab enivei ip nr muuta. Lisaks mõned teemad võivad kujuneda 20 lk pikkuseks ja teemad nagu, mis täna süüa tegid, soovitused, kogemused jne. Mulle päris meeldib isegi vaidlusi lugeda. ja mõlema poole argumente lugeda.
Ei tasuks in my opinion väga sellist pehmete tubadega keskkonda ka tekitada, kus rääkida võib lilledest ja liblikatest, aga vaielda ja argumenteerida ei tohi, isegi poliitikud riigikogus vaidlevad.
Ei tasuks in my opinion väga sellist pehmete tubadega keskkonda ka tekitada, kus rääkida võib lilledest ja liblikatest, aga vaielda ja argumenteerida ei tohi, isegi poliitikud riigikogus vaidlevad.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Vaidlused ongi foorumite huvitavaim osa.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Mulle meeldib samuti lugeda erinevaid arvamusi, kuid omavaheline käts ei huvita absoluutselt. Perekoolis lihtsalt ei avanud enam teemasid, mis algsest püstitusest mingil hetkel lahinguväljaks muutusid, tõenäoliselt kadus nii mõnigi väärt postitus relvatärina taha ära. Näiteid ei viitsi tuua.
Kusjuures ma pole üldse mingi lilledliblikadninnunännu tüüp. Ehk piisaks sellestki, et püsitaks teemas
Kusjuures ma pole üldse mingi lilledliblikadninnunännu tüüp. Ehk piisaks sellestki, et püsitaks teemas
AhahhRevolver kirjutas: ↑06 Juun 2024 13:15Sellisel juhul soovitaks sulle elufoorumit, seal mõned postitused ongi, head parajad, jõuad rahulikult läbi vaagida.SooleMio kirjutas: ↑06 Juun 2024 13:11 Mulle meeldib samuti lugeda erinevaid arvamusi, kuid omavaheline käts ei huvita absoluutselt. Perekoolis lihtsalt ei avanud enam teemasid, mis algsest püstitusest mingil hetkel lahinguväljaks muutusid, tõenäoliselt kadus nii mõnigi väärt postitus relvatärina taha ära. Näiteid ei viitsi tuua.
Kusjuures ma pole üldse mingi lilledliblikadninnunännu tüüp. Ehk piisaks sellestki, et püsitaks teemas![]()
No siis on mul sullegi soovitus: ära võta kõike nii isiklikult
-
Külaline
Sul on ju järeleproovitud toimiv lahendus olemas, miks nüüd siis ei kõlba?SooleMio kirjutas: ↑06 Juun 2024 13:11 Mulle meeldib samuti lugeda erinevaid arvamusi, kuid omavaheline käts ei huvita absoluutselt. Perekoolis lihtsalt ei avanud enam teemasid, mis algsest püstitusest mingil hetkel lahinguväljaks muutusid, tõenäoliselt kadus nii mõnigi väärt postitus relvatärina taha ära. Näiteid ei viitsi tuua.
Kusjuures ma pole üldse mingi lilledliblikadninnunännu tüüp. Ehk piisaks sellestki, et püsitaks teemas![]()
Päriselus ütled ka "Nüüd olge vait, mina tulin!"?
Nii, nüüd kisub siin läbuks ära vaikselt. Soovitan teha teema Ajaviitejuttude alla, kus saab arutleda, miks peaks/ei peaks kommenteerimine piiratud olema. Kindlasti on rohkem foorumlasi, kes tahaksid sel teemal sõna võtta, siit nad ei leia seda ülesse.
Ohjahh...Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2024 14:03Sul on ju järeleproovitud toimiv lahendus olemas, miks nüüd siis ei kõlba?SooleMio kirjutas: ↑06 Juun 2024 13:11 Mulle meeldib samuti lugeda erinevaid arvamusi, kuid omavaheline käts ei huvita absoluutselt. Perekoolis lihtsalt ei avanud enam teemasid, mis algsest püstitusest mingil hetkel lahinguväljaks muutusid, tõenäoliselt kadus nii mõnigi väärt postitus relvatärina taha ära. Näiteid ei viitsi tuua.
Päriselus ütled ka "Nüüd olge vait, mina tulin!"?
Pakkusin mõtet, teile ei sobinud, sain aru, aitab nüüd küll.
Viimati muutis SooleMio, 06 Juun 2024 15:12, muudetud 1 kord kokku.
Ei saa küll aru, miks peaks kommentaaride hulka piirama. Kui teema läheb käest ära, hakatakse rääkima muul teemal, on põhjuseks see, et kõik teemakohane on juba öeldud. Ja siis ei pea enam lugema, kui ei soovi.
Palun loe nüüd teemaalgatust uuesti
Vajadusel korra veel.
Üsna täpselt sellist lahmimist ma silmas peangi. Sinul on oma arvamus, minul oma, teistel veel kolmas, neljas. Teemasse saab vastatud, erinevad arvamused koondatud ja loetavad. Vaidlemine kellegi arvamust ei muuda, ainult ruumi võtab. Paljud põnevad teemad saavad solgitud, mida muidu meeleldi jälgiks.
PS! Ehk peaks tegema alafoorumi Kaklusklubi? Kui kisub kismaks, saab sujuvalt sinna suunata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist