Üksikud inimesed, kuidas kodus riides käite?
-
Külaline
Üksikud inimesed, kuidas kodus riides käite?
Kas rõvedates välja veninud kalsoonides ja tressipükstes nagu suhteinimesed või on teil standardid, klass ja maitse veel alles?
Tähelepanu! Kui te nüüd üksik ei ole, siis teile on oma teema. Ärge te jumala eest siia vastake!
-
Külaline
Mina olen üksik ja käin täitsa suvaliselt kodus riides. Hommikumantliga vahel terve päev, aluspesus vms. Väga mõnus.
-
Külaline
Alasti. Kord käisin kulleri toodud pakki kah ukse tagant alasti ära korjamas. Too oli aga miskipärast jäänud sinna mune sügama, selle asemel, et järgmise kliendi juurde kapata. Ilmselt sai rabanduse, kui ma oma küpses ja korpulentses ilus ta ette ilmusin. Aga noh, minu teada siit lähiümbrusest ühtegi laipa pole leitud, nii et ju jäi ikka ellu.
-
Külaline
Kunagi ammu teenisin lisa küsitlejana ja korduvalt lasi ukse lahti kombinees (selline nõukaaegne riideese) vanem proua.
-
Külaline
Eelneva jutu peale: mu isa koduseks riietuseks olid pelgalt aluspüksid. Lapsena see ei häirinud üldse. Ta oli sportlane (raskejõustik) ja korralik lihakeha.Vähemalt silmale ilus kaeda (emal)
Kui keegi uksekella lasi, manitses ema teda ikka pikki pükse jalga panema. Seda ta ka tegi.
Endal on hetkel seljas trikotaazhist pikad pidzhaamapüksid ja ülemine osa miskist soojast materjalist pikkade varrukatega särk. Kui keegi ukse taha ilmuks, tõmbaksin hommikumantli peale. Pidzhaamapükste pärast.
Naabrinaist olen ka öösärgi väel näinud aias ringi silkamas. Kasvuhoonest hommikuti manti toomas. Lahe!
Naabrimehel on aga tumesinine hommikumantel. Käib samuti suht suvalt sellega õues ringi.
Endal on hetkel seljas trikotaazhist pikad pidzhaamapüksid ja ülemine osa miskist soojast materjalist pikkade varrukatega särk. Kui keegi ukse taha ilmuks, tõmbaksin hommikumantli peale. Pidzhaamapükste pärast.
Naabrinaist olen ka öösärgi väel näinud aias ringi silkamas. Kasvuhoonest hommikuti manti toomas. Lahe!
-
Külaline
Eks ikka samas stiilis nagu ka siis, kui veel suhtes olin.
Suvel palavaga kleit/seelik. Jahedamal ajal t särk ja dressipüksid(mitte välja veninud).
Aga mul on ka vabadel päevadel vaieldamatu lemmik hommikumantel
.
Kui oma nina kodust välja vaja pole pista, olen sellega õhtuni, kuniks uuesti magama lähen.
Suvel palavaga kleit/seelik. Jahedamal ajal t särk ja dressipüksid(mitte välja veninud).
Aga mul on ka vabadel päevadel vaieldamatu lemmik hommikumantel
Kui oma nina kodust välja vaja pole pista, olen sellega õhtuni, kuniks uuesti magama lähen.
-
Külaline
Kui üksik olin, siis võis ka alasti ringi käia või tõesti suvalistes kaltsudes- keegi ei näe ju. Teis(t)e inimes(t)ega koos elades päris nii ei saa, endal hakkaks vast häbi riides käia nagu parm (väljaveninud dressid jms) ja riietuks ilusamini. Niipalju siis üksikute "standarditest".
-
Külaline
Kui ma veel (pikas)suhtes olin, siis mees harrastas ka seda aluspesuväel käimist. Mind kohutavalt häiris. Miks:
- minu jaoks isiklikult koab ära igasugune seksapiil mehe suhtes. Sest ta on KOGUAEG poolpaljas.
- iga jumala kord, kui uksekell käis(olgu see siis posti töötaja/kuller, naaber, või kasvõi mardi/kadrisandid, pidin ma ise uksele minema(olgu ma ise kättpidi taignas), sest tema ju polnud riides või pidin ootama, kui ta sai vähemalt hommikumantli peale.
- külaliste käimine oli tema jaoks piin, sest siis ta pidi riided selga panema ja ohkis lausa häälega ja ootas lausa, millal ometi külalised lahkuvad.
Kui ma riideid selga ei viitsinud panna, veetsin päeva vähemalt hommikumantlis. Sellega kannatas ka ust avada ootamatu uksekella peale.
- minu jaoks isiklikult koab ära igasugune seksapiil mehe suhtes. Sest ta on KOGUAEG poolpaljas.
- iga jumala kord, kui uksekell käis(olgu see siis posti töötaja/kuller, naaber, või kasvõi mardi/kadrisandid, pidin ma ise uksele minema(olgu ma ise kättpidi taignas), sest tema ju polnud riides või pidin ootama, kui ta sai vähemalt hommikumantli peale.
- külaliste käimine oli tema jaoks piin, sest siis ta pidi riided selga panema ja ohkis lausa häälega ja ootas lausa, millal ometi külalised lahkuvad.
Kui ma riideid selga ei viitsinud panna, veetsin päeva vähemalt hommikumantlis. Sellega kannatas ka ust avada ootamatu uksekella peale.
-
Külaline
Oh nüüd läks valesse teemasse. Pidi suhteinimeste omasse minema.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 10:57 Kui ma veel (pikas)suhtes olin, siis mees harrastas ka seda aluspesuväel käimist. Mind kohutavalt häiris. Miks:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist