Motivatsioon

Vasta
Külaline

Motivatsioon

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas motiveerite ennast tööd tegema kui üldse enam ei viitsi? Praegu nii ilus aeg ja tahaks õues olla, mitte kontoris kopitada. Paras hapukurgihooaeg ka käes ja päevad nii jubedalt venivad. Puhkus tuleb alles augustis.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ainult raha. Muud polegi. Mõte et muidu oled näljas, paljas ja peagi kodutu.
Külaline

Oleneb ju tööst ka. Mina nt ei kopita mitte kunagi kontoris :)
Mulle meeldib mu töö ja teen seda rõõmuga. Loomulikult on mõnikord raske ka aga siis tuletan endale alati meelde, et see on mööduv.
Külaline

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 11:35 Ainult raha. Muud polegi. Mõte et muidu oled näljas, paljas ja peagi kodutu.
No selles see jama ongi, et raha makstakse rohkem kui ära kulub. Päevapealt lahti lastes hakkaksin u paari aasta pärast alles aru saama, et võiks uuesti raha teenida (või mees otsida).
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 11:44
Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 11:35 Ainult raha. Muud polegi. Mõte et muidu oled näljas, paljas ja peagi kodutu.
No selles see jama ongi, et raha makstakse rohkem kui ära kulub. Päevapealt lahti lastes hakkaksin u paari aasta pärast alles aru saama, et võiks uuesti raha teenida (või mees otsida).
Aga ehk siis olekski mõistlik lihtsalt aeg maha võtta?
Vaba

Postitus Postitas Vaba »

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 11:44
Võta siis kuuks palgata puhkus, kui rahaga paar aastat hooletu. See peab küll olema üle 10K palk, mis ära ei taha kuluda. Kuigi ma ei mõista, miks peab raha ära kulutama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline