Aeg hakata hindu vaatama
-
Külaline
Aeg hakata hindu vaatama
29.november on must reede. On aeg juba praegu hakata võimalikke ostuhindu jälgima, et vältida petta saamist. Soovitatav on hinnad üles märkida või pildistada. Teada on juhtumeid, kus vahetult enne musta reedet tõstetakse hindu märgatavalt ja “soodushind” osutub tegelikult kõrgemaks kui algne hind

-
Külaline
Tõsi. Mõned aastad tagasi noolisin Euronicsis üht kindlat telerit. Käisin korduvalt vaatamas seda ja mõtlesin, et kui väikegi soodukas tuleb, ostan mustal reedel ära. Käisin veel sama nädala alguses poes vaatamas, hind sama nagu kogu aeg olnud. Ja siis mustal reedel äkki oli märgitud tavahinnaks kõrgem hind kui enne. Vihastasin ikka päris korralikult ja kahetsesin, et pilti ei teinud varasemast hinnast. Igatahes sellesse poodi mina enam oma raha viinud pole ega kavatse viia.
-
Külaline
Päriselt keegi teeb oma ostud , mitte siis, kui vaja, vaid mingil ajuvabal päeval?
-
Külaline
Ei nh kui sa tahad lüpsta saada siis be my guestKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 13:34Appikene, väga igav?
-
Külaline
Kui on p2riselt kh soodukas siis miks mitte. Ajuvaba on asja eest rohkem maksta.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 17:39 Päriselt keegi teeb oma ostud , mitte siis, kui vaja, vaid mingil ajuvabal päeval?
-
Külaline
Jah. So?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 17:39 Päriselt keegi teeb oma ostud , mitte siis, kui vaja, vaid mingil ajuvabal päeval?
-
Külaline
Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.
-
Külaline
Ja mis seal vahet on, kas ma veedan oma aja netipoes hindu üles kirjutades või anonüümses foorumis teistele epistlit pidades?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:25
Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.
-
Külaline
1) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oliKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:25Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.
2) “ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on” noh vaata kullakene otseselt mul ei ole ju koheselt vaja uut kohvimasinat
3) “on ikka aega inimestel.” Hmm…..maksimaalselt 3 minutit et otsida soovitud x asja praegune hind vältimaks lüpsta saamist kümnetes kuni sadades euroses. Hmmm vaata on jah aega selleks.
-
Külaline
Uut kohvimasinat ja üldse muud masinat ei osta enne kui vana on katki ja ei saa parandatud.
-
Külaline
Hmmm vauuu sa oled nagu mega tark, maksimaalselt 3 mintsaa ja mitmesotine kokkuhoid, saab veel guessi ka osta. Tänks kullake-tupsumunnuke!!!Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:371) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oliKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:25Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.![]()
2) “ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on” noh vaata kullakene otseselt mul ei ole ju koheselt vaja uut kohvimasinatloogiline on oodata ja osta asi parima hinnaga.
3) “on ikka aega inimestel.” Hmm…..maksimaalselt 3 minutit et otsida soovitud x asja praegune hind vältimaks lüpsta saamist kümnetes kuni sadades euroses. Hmmm vaata on jah aega selleks.
-
Külaline
Hinnakujundus on sul küll hall maa, kuigi seda vist õpetatakse lausa gümnaasiumis majandusõpetuses. Sihilik petmine kaubanduses muidugi on inetu, sellele vastu ei vaidle.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:371) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oliKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:25Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.![]()
2) “ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on” noh vaata kullakene otseselt mul ei ole ju koheselt vaja uut kohvimasinatloogiline on oodata ja osta asi parima hinnaga.
-
Külaline
Tahad väita, et seda EI ole olnud kui sihilikult pannakse alghind kõrgeks vahetult enne soodusmüüke, soodushind on siis kunagine alghind või isegi kõrgem…..hiljem muideks tuuakse hinnad alla tagasi. Selline “hinnakujundus” siis. Absull ei mõista kuidas midagi minu kommentaarist näitaks sulle minu arusaama hinnakujundusest. Tahtsid tarka panna?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:56Hinnakujundus on sul küll hall maa, kuigi seda vist õpetatakse lausa gümnaasiumis majandusõpetuses. Sihilik petmine kaubanduses muidugi on inetu, sellele vastu ei vaidle.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:371) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oliKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:25
Mis sa lüpsta saamise all silmas pead? Juurdehindlus on absoluutselt igal tootel nagunii, olenemata kas on parasjagu mingisugune ostupüha või mitte. Ma ostan vajamineva asja siis kui mul seda vaja on, mitte ei hakka kuu aega varem mingite toodete hindu üles kirjutama või pildistama... jessas, on ikka aega inimestel.![]()
-
Külaline
Oh issand, masinad ei lagunegi, siis peab vähemalt 20 a vanadega olema. Parem 5a vana Jura kohvimasin anda kellelegi, kes seda osta ei jaksa ning osta uus.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:43 Uut kohvimasinat ja üldse muud masinat ei osta enne kui vana on katki ja ei saa parandatud.
-
Külaline
Ma töötasin kunagi ühes tuntud mööblipoes, mis just nii tegi. Alati enne suurt allahindlust pidime toodetel tavahinnad kallimaks muutma. Seejärel riputasime üles "soodushinna", mis oli tihtipeale kallim, kui eelmine tavahind ilma soodustuseta. Ja seda me tegime enne igat musta müügi kampaaniat.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 13:03 29.november on must reede. On aeg juba praegu hakata võimalikke ostuhindu jälgima, et vältida petta saamist. Soovitatav on hinnad üles märkida või pildistada. Teada on juhtumeid, kus vahetult enne musta reedet tõstetakse hindu märgatavalt ja “soodushind” osutub tegelikult kõrgemaks kui algne hind![]()
![]()
-
Külaline
Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et kasutasid oma tekstis valesid termineid, ei maksa erutuda.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:00Tahad väita, et seda EI ole olnud kui sihilikult pannakse alghind kõrgeks vahetult enne soodusmüüke, soodushind on siis kunagine alghind või isegi kõrgem…..hiljem muideks tuuakse hinnad alla tagasi. Selline “hinnakujundus” siis. Absull ei mõista kuidas midagi minu kommentaarist näitaks sulle minu arusaama hinnakujundusest. Tahtsid tarka panna?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:56Hinnakujundus on sul küll hall maa, kuigi seda vist õpetatakse lausa gümnaasiumis majandusõpetuses. Sihilik petmine kaubanduses muidugi on inetu, sellele vastu ei vaidle.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:37
1) juurdehindlus on see kui vahetult enne sooduskampaaniat näitad algselt hinda suuremana ja “soodushinnaks” kujuneb kõrgemgi hind kui päev varem olev alghind? Ei kallis inimene, see ei ole juurdehindlus vaid tarbijate sihilik eksitamine ja petmine. Sinul aga tasuks vut vut minna ja vaadata mis asi on juurdehindlus, loomulikult on igal tootel juurdehindlus aga me ei räägi siin sellest vaid ebaausatest kaubanduspraktikatest. Ära uduta, said aru küll millest jutt oli![]()
-
Külaline
Allahindlused on igal pool igapäevased. Praegu jälle kaubs kui stock reklaamivad. Bauhof või haus. Lidl.
-
Külaline
Ole aga hea ja too siis välja milline termin oli valeKülaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 07:26Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et kasutasid oma tekstis valesid termineid, ei maksa erutuda.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:00Tahad väita, et seda EI ole olnud kui sihilikult pannakse alghind kõrgeks vahetult enne soodusmüüke, soodushind on siis kunagine alghind või isegi kõrgem…..hiljem muideks tuuakse hinnad alla tagasi. Selline “hinnakujundus” siis. Absull ei mõista kuidas midagi minu kommentaarist näitaks sulle minu arusaama hinnakujundusest. Tahtsid tarka panna?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:56
Hinnakujundus on sul küll hall maa, kuigi seda vist õpetatakse lausa gümnaasiumis majandusõpetuses. Sihilik petmine kaubanduses muidugi on inetu, sellele vastu ei vaidle.
Muidugi ei olnud seal mitte midagi vale, muidu oleksid sa ka seda põhjendanud.
Netilehitsejas on lihtne panna mingit toote hinda jälgima. On ikka vahe küll, kas saad tööriista 200.- või siiski 100.- eest. Tänaseks too tööriist juba ammu oma raha nö tagasi teeninud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kahupea ja 2 külalist