Vanamehe muusikal
-
Külaline
Vanamehe muusikal
Kes seda vaatama läheb? Minu arust nii nõme ja labane kogu see Vanamehe teema. Nägin kunagi telekast nö. ühe silmaga filmi ja vahetasin kanalit. Isegi söögitegemise taustaks ei sobinud selline jubedus. Nüüd nägin, et mingi muusikal tulemas. Kas tõesti on huvilisi sellisele jälkusele?
-
Külaline
Minu meelest Vanamehe multikas oli küll äge. Ehe eesti huumor.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:53 Kes seda vaatama läheb? Minu arust nii nõme ja labane kogu see Vanamehe teema. Nägin kunagi telekast nö. ühe silmaga filmi ja vahetasin kanalit. Isegi söögitegemise taustaks ei sobinud selline jubedus. Nüüd nägin, et mingi muusikal tulemas. Kas tõesti on huvilisi sellisele jälkusele?
Muusikal seevastu tundub kummalise ideena, aga huvi pärast vaataks ära küll.
-
Külaline
Käisin vaatamas.Nagu oleks ämbritäie solki kaela kallatud, absoluutselt nöme, labane. liiderlik ja ropp.Milleks ropendada vene keeles,et lapsed ei saaks aru, aga vanemad inimesed saavad.Kõik laulud labased, sõnad ei riimu ja muusika nõme,naerda polnud mitte millegi peale, nutta tahaks hoopis. kas tõesti on Eesti rahvas nii arulage nagu kuvatakse.Täiesti mõttetu Vene teema ja Eesti maha müümine, Häbi, häbi, üks kõige lollim ja halvem muusikal üldse mida olen elus näinud,Kuidas saab kultuurses Eesti riigis midagi sellist rämpsu inimestele pakkuda.Kindlasti ei tasu vaadamist, süda on paha veel tänagi
-
Külaline
Kui sina käisid vaatamas, olen mina Rootsi kuningas.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 12:04 Käisin vaatamas.Nagu oleks ämbritäie solki kaela kallatud, absoluutselt nöme, labane. liiderlik ja ropp.Milleks ropendada vene keeles,et lapsed ei saaks aru, aga vanemad inimesed saavad.Kõik laulud labased, sõnad ei riimu ja muusika nõme,naerda polnud mitte millegi peale, nutta tahaks hoopis. kas tõesti on Eesti rahvas nii arulage nagu kuvatakse.Täiesti mõttetu Vene teema ja Eesti maha müümine, Häbi, häbi, üks kõige lollim ja halvem muusikal üldse mida olen elus näinud,Kuidas saab kultuurses Eesti riigis midagi sellist rämpsu inimestele pakkuda.Kindlasti ei tasu vaadamist, süda on paha veel tänagi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline