Millised on teie jaoks kohustuslikud tingimused töökohale asumiseks?
-
Külaline
Millised on teie jaoks kohustuslikud tingimused töökohale asumiseks?
millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Kas see on paindlik tööaeg, hea tööõhkkond, konkurentsivõimeline palk või midagi muud? Jagage oma mõtteid
Kas see on paindlik tööaeg, hea tööõhkkond, konkurentsivõimeline palk või midagi muud? Jagage oma mõtteid
-
Kodukontori fänn
100% kodukontori võimalus (võin aeg-ajalt vabatahtlikult ka kontorisse sattuda, aga selleks survestamist ei tohi olla), paindlik tööaeg, usaldus ja otsustusvabadus oma teemade suhtes oma pädevuse piires.
-
Külaline
Vähemalt osaline kodukontor, pool töönädalast võimalusel kodust töötada, ettevõttelt saadud soodustused jõusaalile, meelelahutusele, meeldiva õhkkonnaga kontor, ei mingit lasnamäe flurotsentsvalgusega halli kontorit, palk alates 3000 € kätte, tasuta kohvijoogid kontoris. Puhkust 30-35 päeva.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:43 millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Alla selle ei kaaluks.
-
Külaline
meeldiv juhtkond ja minu töö märkamine, ning hindamine. paindlik tööaeg. vajalikud töövahendid ja kena tuba. palk üle 2000.- ja puhkus alates 56 päevast.
-
Külaline
Sellise palga juures pole tasuta kohvijook ju oluline? Ostad ise omale masina ja vaaritad kohvi palju tahad
-
Külaline
Mõistev ülemus, paindlik tööaeg, et keegi ei elaks kogu aeg seljas, võimalik tööajast omi asju ajada, normaalne tööauto (kaetakse kõik autoga seonduvad kulud), firma kütusekaart sinna juurde, et erasõitude eest ise palju maksma ei pea, soe tuba. Sissetulek 2200-2400 kätte.
-
Külaline
Mulle tundub, et enamus vastanuist on siin mingit ideaaltöökohta kirjeldanud (või on nad siis PK miljonärid, kes tööl igavust peletamas käivad). Kui oletada, et ma erialast tööd ei leiaks ja oleks vaja mingisugustki sissetulekut, siis ma väga nõudlik ei oleks. Võin vabalt ka miinimumpalga eest teha kassapidajatööd näiteks. Seda kas ülemus on mõistlik, saab teada alles tööle asudes. Paindlik tööaeg või kodukontor on tore, aga saaksin ka ilma nendeta vajadusel hakkama.
Kui ma niisama tahaks uut töökohta leida, siis palk võiks veidi suurem olla kui praegu. Muid tingimusi annab alati ilusamaks rääkida kui tegelikus on, kollektiiv või ülemus ei pruugi olla pooltki nii toredad kui lubatud.
Kui ma niisama tahaks uut töökohta leida, siis palk võiks veidi suurem olla kui praegu. Muid tingimusi annab alati ilusamaks rääkida kui tegelikus on, kollektiiv või ülemus ei pruugi olla pooltki nii toredad kui lubatud.
-
Külaline
Sellistes teemades hakkab alati kõvatamine, kes alla millise palga kodust väljagi ei tuleks. Soovitan soojalt korra cv-keskus lahti võtta ja vaadata, mis palku seal pakutakse. Ja ei ole siin foorumis ühtegi tuumafüüsikut ajukirurgi ega muud tipptegijat, kelle järele tööturul hirmus nõudmine on - neil on oma ajaga targematki teha, kui anonüümses foorumis tõestada, kui kõvad tegijad nad ikka on.
Väga andeks pealkiri teemal.
Ma arvan, et on üksainus kohustuslik tingimus: tööle asumiseks peab olema esmalt töökoht
Ma arvan, et on üksainus kohustuslik tingimus: tööle asumiseks peab olema esmalt töökoht
Hakake parem töötuks: Töötukassas peab kohal käima kord kuus (kui sedagi, on ka üle veebi päeviku täitmise võimalus); tööl aga peaks käima viis päeva nädalas. Preemia saamiseks ka 8 päeva nädalas.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 14:08Vähemalt osaline kodukontor, pool töönädalast võimalusel kodust töötada, ettevõttelt saadud soodustused jõusaalile, meelelahutusele, meeldiva õhkkonnaga kontor, ei mingit lasnamäe flurotsentsvalgusega halli kontorit, palk alates 3000 € kätte, tasuta kohvijoogid kontoris. Puhkust 30-35 päeva.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:43 millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Alla selle ei kaaluks.
-
Külaline
Minu töökohas on täidetud kõik need tingimused, mis minu jaoks olulised on. Kolleegid on väga minu masti inimesed, lisaks on kabinet mugav ja mõnus, töövahendid kaasaaegsed. Olemas on kodukontri võimalus, puhkus 35 päeva aastas+ lisanduvad staazipäevad. Palk konkurtentsivõimeline. Kompenseeritakse nii tervise kui liikumisega seotud kulusid.
Oleks ma töötu, siis sobiks mulle ükskõik milline ametlik töökoht. Ok, eelistaks ruumis sees töötada, aga kui ikka häda päris käes oleks, sobiks ka õues.
-
Külaline
Korralik palk, võimalus töötada 2 päeva nädalas kodust, lisapuhkusepäevad, normaalne, tulemustele orienteeritud tööõhkkond, huvitav, arenguvõimalusega töö.
-
Külaline
Hea tööõhkkond ja üle 7€ tunnipalk. Nii vähenõudlik olengi. Tahaks muidugi rohkem, aga need on peamised tingimused.
-
Külaline
Muidugi on. 3000€ pole suur raha, kui tahad investeerida. Oma masinat kontorisse vedama pole isu.
-
Külaline
Ei ole eelpoolmainitud ametite esindaja, aga jätan enda eriala anonüümsuse huvides mainimata. Vaata oma keskust edasi…. Mulle tulevad tööpakkumised otse linkedini, ei peagi kuskil lehtedel tööandjaid taga ajama. Tulevad ise. See vast annab sulle piisavalt aimu kui väärtustatud oskused mul on.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 17:19 Sellistes teemades hakkab alati kõvatamine, kes alla millise palga kodust väljagi ei tuleks. Soovitan soojalt korra cv-keskus lahti võtta ja vaadata, mis palku seal pakutakse. Ja ei ole siin foorumis ühtegi tuumafüüsikut ajukirurgi ega muud tipptegijat, kelle järele tööturul hirmus nõudmine on - neil on oma ajaga targematki teha, kui anonüümses foorumis tõestada, kui kõvad tegijad nad ikka on.
-
Külaline
Töö peab olema huvitav ja väljakutseid pakkuv.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:43 millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Tööandja maine peab olema hea.
Töökoht peab olema normaalses asukohas, mitte kusagil äärelinnas x kohas.
Tööaeg peab olema paindlik ja võimaldama kodukontorit vastavalt vajadusele.
Oma kabinet.
Palk alates 3000.
Puhkus 35 päeva ja võimalus seda täies mahus suvel võtta.
-
Külaline
Hehh, kui ma ise seal äärelinnas elan, siis see on ju ainult boonus.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 22:46Töö peab olema huvitav ja väljakutseid pakkuv.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:43 millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Oma kabinet.
Palk alates 3000.
-
Külaline
Minu jaoks on ideaalne töökoht see, kus hommikul äratus kell 10 ja tööpäev algab alles siis, kui kohvimasin on mind korduvalt tervitanud. Ideaalis peaks töökoht olema paindlik – näiteks võiksin ma töötada rannast, metsast või isegi diivani alt, kui tuju tuleb. Palk? Jah, see võiks olla selline, et suudab katta mu kohvi, lõunauinaku ja aeg-ajalt väikse puhkuse. Ja muidugi, igasugune dress code – näiteks ainult pidžaamad! Kes veel samal lainel?
-
Külaline
No aga kui kõik 35 päeva suvel ära puhata korraga, kuidas siis talvel Türki paketireisile saada? Küsin sellepärast, et osade inimeste jaoks tundub see talvel soojal maal käimine ülimalt oluline olevat.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 22:46Töö peab olema huvitav ja väljakutseid pakkuv.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:43 millised on teie jaoks need olulised tingimused, mis peavad töökohas olema, et te üldse kaaluks sinna tööle asumist?
Oma kabinet.
Palk alates 3000.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist