Telefon katki?
-
Külaline
Telefon katki?
Kas on oluline mis pidi ma pistan juhtme telefoni sisse? Ma mõtlen seda otsa, mis sisestada telefoni. Küsimus on sellest et miks mõni kord mu telefon jätab laadimata, kui on laadima pandud? Või milles võib asi olla? Kui pista nt lamp kontakti, pole oluline mis pidi ma panen. Aga kas telefonil võib olla? Ma vaatan seda otsa. Seal on mingi laineline joon peal. On sel tähtsus?
Android? USB C käib sisse igatepidi, vahet pole. Kui ei lae, vaheta kaablit või proovi teise adapteriga. Mul näiteks oli ühel kaabli viga, teisel oli liiga nõrk adapter (kuskilt sahtlist leidsin).Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 09:29 Kas on oluline mis pidi ma pistan juhtme telefoni sisse? Ma mõtlen seda otsa, mis sisestada telefoni. Küsimus on sellest et miks mõni kord mu telefon jätab laadimata, kui on laadima pandud? Või milles võib asi olla? Kui pista nt lamp kontakti, pole oluline mis pidi ma panen. Aga kas telefonil võib olla? Ma vaatan seda otsa. Seal on mingi laineline joon peal. On sel tähtsus?
-
Külaline
Need odavad laadijajuhtmed lähevad väga ruttu läbi. Eriti kui harrastada laadija küljes telefonis olla. Just juhtmed.
Ma olen oma teismelisele juba nii paljuu neid ostnud, et paha hakkab.
Adapter peab originaal olema ideaalis. Muidu rikub aku ära.
Aga tõsi, kui juhe on väsinud, siis poole laadimise pealt võib juhtuda, et see jääb seisma.
Või siis teine variant on, et laadija pesa on tolmune/vett saanud või katki/lahti.
Proovi erinevate juhtmetega.
Pistikupesas ei ole vahet, mispidi see adapter seal on.
Ma olen oma teismelisele juba nii paljuu neid ostnud, et paha hakkab.
Adapter peab originaal olema ideaalis. Muidu rikub aku ära.
Aga tõsi, kui juhe on väsinud, siis poole laadimise pealt võib juhtuda, et see jääb seisma.
Või siis teine variant on, et laadija pesa on tolmune/vett saanud või katki/lahti.
Proovi erinevate juhtmetega.
Pistikupesas ei ole vahet, mispidi see adapter seal on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist