Eit ei anna

seks, suhted ja pereteemad
Külamiis

Eit ei anna

Postitus Postitas Külamiis »

Eit ei anna. K***i muidugi. Üle pika aja oli meil mõlemal koos vaba päev, lapsed koolis. Terve päev vaba, ammu pole k******d ka ja ma siis rääkisin, et teeks õige. Aga ei, küll vaja internetist mingeid asju tellida ja siis puhkusereise planeerida ja siis tra teab mis sada muud asja teha. Ühesõnga kõik siin maailmas on kõrgema prioriteediga, kui oma mees. Mees on mingi koer, kes pika klanimise peale ehk saab midagi, kui sedagi. Mul sai mõõt täis, läksin garaaži traktorit remontima. Tuli sinna midagi rääkima, et tal autol vaja blablabla. Ma saatsin joonelt v***u, soovitasin ise käed õliseks teha või töökoda otsida. Ma siin ka panin tead prioriteedid paika ja kui kõik minu asjad on tehtud, siis vaatan kas sinu jaoks ka aega jääb.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külamiis kirjutas: 14 Okt 2024 22:39 Eit ei anna. K***i muidugi. Üle pika aja oli meil mõlemal koos vaba päev, lapsed koolis. Terve päev vaba, ammu pole k******d ka ja ma siis rääkisin, et teeks õige. Aga ei, küll vaja internetist mingeid asju tellida ja siis puhkusereise planeerida ja siis tra teab mis sada muud asja teha. Ühesõnga kõik siin maailmas on kõrgema prioriteediga, kui oma mees. Mees on mingi koer, kes pika klanimise peale ehk saab midagi, kui sedagi. Mul sai mõõt täis, läksin garaaži traktorit remontima. Tuli sinna midagi rääkima, et tal autol vaja blablabla. Ma saatsin joonelt v***u, soovitasin ise käed õliseks teha või töökoda otsida. Ma siin ka panin tead prioriteedid paika ja kui kõik minu asjad on tehtud, siis vaatan kas sinu jaoks ka aega jääb.
Kurb elu sul. Kui vana oled muidu? Kui alla 35 aasta, siis mõtle lahutuse peale ja äkki leiad uue eide, kes sulle kätte annab. Kui üle 35 aasta, siis võid mõelda ka teenuse sisse ostmise peale või soetad endale mõne samasuguse kodukana, kes oma mehega ei viitsi...tead küll mida teha. Abistate teineteist. Võid ka mix variandi võtta ehk siis mõlemad-teenus sisse ja kodukana.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Natuke jamasti siis jah.
Aga ma'i tia, vii talle mõned lilleõied. Perekoolis vähemalt kõik naised väitsid, et pereõnneks vaja vaid paar kapsaõit kuus.

Aga noh tegelikkus võib 'oopis midagi muud olla.
Külaline

Pilt
Külaline

Kuule, viska parem eit kodust välja. Milleks sulle selline eit?
Kas sul on teda ikka vaja? Anna siis meile ka teada kui välja oled viskanud ja kuidas läks.
Külaline

Sest sa ei ärata temas füüsilist iha. Kui "eit" ja "keppima" kuuluvad su igapäevasesse sõnavarasse, siis ega see leigus paraneda saa.
Aga muidu... Oktoober on juba, kohe tuleb esimene koolivaheaeg, miks su lapsed alles nüüd kooli läksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 06:33 Postitus on kustutatud
Ju sa ise oled selline kellele on nii öeldud. Sinu sõnad, TA pole nii kirjutanud.
Ära rääkitakse üheöösuhteks.
Koos elades kui ühes voodis magatakse, hakkab asi peale spontaanselt. Ei pea hakkama paluma.
Külaline

Äkki naine tahab, et sa võtaks teda nagu vana vang kes pole ammu saanud? On mul õigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:29 Rõve ettepanek. Naaksu võib vanamees ise tõmmata ja sponsoreerida järgmist, kui on üldse, millega sponsoreerida.
Miks see halb ettepanek on? Mitu elu tal on? Aega pole raisata. Viskab ühe välja, saab uue asemele võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:43
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:36
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:34 Miks see halb ettepanek on? Mitu elu tal on? Aega pole raisata. Viskab ühe välja, saab uue asemele võtta.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ju siis peab nii elama, kui teisiti ei oska.
PS! Saan aru, et ventileerid ühest teisest teemast, aga kuidagi magedalt tuleb välja.
Külaline

Kui naist peab iga kord uuesti ära rääkima, siis mina küll ei saa aru, miks teda üldse kaela peale võtta? Ära rääkida võib ka iga kord uue naise. Vähemalt elu on rahulik ja keegi ei tule oma reegleid peale suruma.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:58 Kui naist peab iga kord uuesti ära rääkima, siis mina küll ei saa aru, miks teda üldse kaela peale võtta? Ära rääkida võib ka iga kord uue naise. Vähemalt elu on rahulik ja keegi ei tule oma reegleid peale suruma.
Anna minna. Tasu eest ei pea sa isegi midagi rääkima, aetakse niisama jalad laiali ja teeseldakse häälekalt orgasmigi. Vahepeal käid kontrollis, ega mõnda vahvat haigust pole kaasa saanud ja nühid aga rõõmsalt edasi. Ära ainult lapsi tee!
Mis külaline

Postitus Postitas Mis külaline »

Mu mees on sinu eit oma nutitelefoniga.
Selline asi muide ongi lahutamiseks piisav põhjus.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:20
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:58 Kui naist peab iga kord uuesti ära rääkima, siis mina küll ei saa aru, miks teda üldse kaela peale võtta? Ära rääkida võib ka iga kord uue naise. Vähemalt elu on rahulik ja keegi ei tule oma reegleid peale suruma.
Anna minna. Tasu eest ei pea sa isegi midagi rääkima, aetakse niisama jalad laiali ja teeseldakse häälekalt orgasmigi. Vahepeal käid kontrollis, ega mõnda vahvat haigust pole kaasa saanud ja nühid aga rõõmsalt edasi. Ära ainult lapsi tee!
Justkui kodune naine oleks tasuta;))))
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:51 PS! Saan aru, et ventileerid ühest teisest teemast, aga kuidagi magedalt tuleb välja.
Sealt oleks saanud jah see “Külamiis” oma vastused kätte.
Ma pakun, et see teema on väljamõeldis kellegi naise poolt.
Natuke süveneda teksti.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:30
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:20
Justkui kodune naine oleks tasuta;))))
Meeste arvates ju on, miks teda muidu majas hoida. Saaks seksi ja sooja toitu, kui aega üle jääb, võiks eit toad ka ära koristada.
Külaline

Sa pidevalt oksendad? Igas teemas sul see oksendamise jutt. Äkki arstile?
Lämbud muidu oma okse sisse ära.
Külaline

Postitus on kustutatud
[/quote]

Kui naine on sellise valinud, äkki siis meeldibki jõulisemad tüübid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:11
Kui naine on sellise valinud, äkki siis meeldibki jõulisemad tüübid.
Kle, "teeks siis kah", pole mingi jõulisus, see on sussmeeste arglik küsimus. Jõuline mees alustab täie enesekindlusega õlgade masseerimisest, uurib, kuidas ta saaks aidata, et naine kiiremini asjad tehtud saaks. Abi pakkumine on väga seksikas, muide. Kerge musi jne...
Pärast aitabki naisel "need asjad ära teha", mis enne pooleli jäid.
Nipp selles, et seksiga ei tekitata naisele "veel ühte asja selles päevas, mis ära teha tuleb", vaid seksides saab ta hoopis osa kohustusi enda õlult maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:42
Teine mees kirjutas: 15 Okt 2024 10:29 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Jah, peavad küll tegema seda, teist ja kolmandat. Isegi kodustes töödes peavad osalema. Ja ära tule ütlema, et kõike teevad masinad, naine pole kodumasin. Naistel pole on/off nuppu.
Mis võtsid sellest naisest üldse? Seksi pärast? Siis tee need mõned asjad ära selle seksi nimel.
Kui soovid on/off nupuga naist, siis ka sellised on olemas, aga tasuta neid ikka ei saa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline