Netoväärtus

Vasta
Külaline

Netoväärtus

Postitus Postitas Külaline »

Finatsvabadusega seoses tekkis küsimus. Kui suur on teie netoväärtus, st kui maksate ära kõik oma laenud-liisingud, siis mis summa teil alles jääb ja kui palju vara?

Mul jääks peale korteri müüki u 100 000 kätte, säästud ja pensionifond on kokku u 50 000. Samas oleksin siis kodutu :roll:

Kuidas teil on?
Külaline

Aga vara ka mitte?
Külaline

See on nii nunnu, kuidas sa endale kärmelt plusse paned. Olgu su päev ilus 😘
Külaline

Mul ei ole laene-liisinguid, elukohaga olen rahul. Raha võiks olla kohe palju rohkem, aga ei teeni ja pole tahtmist ka töökohta enam vahetada.
Vaba

Postitus Postitas Vaba »

Laene-liisingut ei ole. Kui kõik maha müüa, siis 2 900 000.- või tõenäoliselt isegi enam.
miljokas

Postitus Postitas miljokas »

Netoväärtusel ja netoväärtusel on vahe. Investoril/finantsvabal on põhiline väärtus investeeringutes. Mõnel teisel võib väärtus palju suurem olla, aga see on auto, suvila ja kodu all.
Kodu müügist jääks kätte 100-120 k, investeeringute netoväärtus ca 700k. Nipet-näpet tuleks veel. Pensionisammastest mõnikümend, autost paarkümend.
Neto

Postitus Postitas Neto »

Laene-liisinguid pole, korteri väärtus 130-150k. Muid investeeringuid ja sääste 10 k ringis, alla 30a vana, lapsi pole.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Kui katza ja saskia nr kaks selle teema üles leiavad, siis saate alles suuri numbreid näha:)
Külaline

Meil abikaasaga kahe peale varasid ca 570000, laene 240000, nii et netoväärtus 330000. See on siis meie ühisvara, minu lahusvara ja tema lahusvara kõik kokku, pensionisambad kaasa arvatud.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Mul pole ürna aimugi, palju mu kinnisvara maksab. No arvan, et kogu vara maha müües mingi 100 000 ehk on....
Külaline

Ei ole palju. Kogu vara miinus laen vast 200-300tuhat.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist