Kas ootate põnevusega meie telekavas

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Kas ootate põnevusega meie telekavas

Postitus Postitas Külaline »

aina korduvaid saateid ja filme? See näo kõlamine jms juba teab mitmes aasta.
Külaline

Ma isegi ei tea, mis saated telekavas on, nii et ei oota midagi. Neid näo-, hääle- jne saateid pole kunagi vaadanud.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 22:20 Ma isegi ei tea, mis saated telekavas on, nii et ei oota midagi. Neid näo-, hääle- jne saateid pole kunagi vaadanud.
Ilmselt saate litaka, sest ei sulandu peavooluga.
Külaline

Ei. Telekanalitest vaatame ainult etv mõndasi saateid- uudiseid, ringvaade jm. Pealtnägija uut hooaega ootasin aga suht pettumus siiamaani. Kuidagi lahjaks on ka see jäänud, varsti polegi enam midagi vaadata. Eks siis päästab netflix, kui tekib tahtmine teleka ees vedeleda.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 21:10 aina korduvaid saateid ja filme? See näo kõlamine jms juba teab mitmes aasta.
Ei oota. Kunagi ammu, kui see formaat alles uus oli, siis paar korda vaatasin, enam ei huvita. Parimad palad on ära olnud, siiani on minu arvates üks parimaid esitusi Tanel Padarilt, kui ta Tina Turnerit jäljendas ja Võigemast Piafina. Toomas Uibo tegi ka paar tõeliselt head esitust, aga rohkem nagu tõelisi vau-elamusi ei meenu.

Teiseks häirivad mind nende saadete juures ülevõlli emotsionaalsed kohtunikud. Või siis "Laula mu laulu" saates see härdaks muutumine. No ei meeldi mulle see võlts tundelisus.
Külaline

Mulle meeldivad ja vaatan ikka. Vahel käib taustaks ja aeg-ajalt tõstan pilgu, kui nt arvutis töötan, aga kuulan küll, mis toimub.
Vahel vaatan ka huviga. Sellised saated mulle meeldivad - kui on vaimukad osalejad ja kohtunikud.
Aga ei vaata Eesti seriaale, mitte ühtegi. Kõik tunduvad väga igavad. Näen vaid reklaame või siis, kui nutitelekas enne oma valitud saate algust mõne seriaali lõpp veel käib. Vahel suht pikalt. Suht jamad kõik, ei kutsu vaatama.
Ainus, mida vaatan, on see, kus Lepland, Kuld ja Aaslaid võmme mängivad. Ootan küll uut hooaega. Nime ei mäleta.
Külaline

Mul ei olegi mingeid telekanaleid, ei saa üldse aru, miks neid peaks vaatama (võibolla üksikud inimesed tahavad, et keegi toanurgas jututaks?). Kasutan ainult striimingu platvorme, et vaadata endale sobival ajal mingeid filme või sarju, põhiliselt ulmekaid või põnevikke. Uudiseid loen netist.
Külaline

Ootan Jupiterist "Wistingi" 3. hooaega, aga ilmselt jäängi ootama, kuigi seriaal valmis juba 2021. aastal. Peamiselt vaatangi krimkasid, täna näiteks "Shetlandi". Vahel ka Esimest Stuudiot, aga tavaliselt ajab mul poliitikute kemplemise nägemine/kuulamine vererõhu üles. Oma tervise huvides pigem väldin. Kuna mu lähedane inimene kuulab palju Vikerraadiot, siis põnevad on Uudis+ ja Reporteritund, samuti hommikuprogramm erinevate saatejuhtidega.
Külaline

Mul on salvetsama pandud põhiliselt Viasat History ja animal planet lastele- kas teemaalgatajal on ainult eesti kanalid? Näosaadet pole kunagi vaadanud, maske ka mitte jne. Filmikanalitelt ma ei jõua filmegi ära vaadata, mida tahaks! Aga ma vaatan telekat ka üle mõne päeva...
Külaline

Jah, ootan küll.
Külaline

Ei oota.
Külaline

Olen need "põnevad" mängud esimesel aastal läbi kerinud. Osalejatel ei ole vigagi, aga kohtunike üliaktiivsus on liiga raske kuulata/vaadata.
Külaline

Anonymous kirjutas: 28 Sept 2024 21:27Mul on salvetsama pandud põhiliselt Viasat History ja animal planet lastele- kas teemaalgatajal on ainult eesti kanalid? Näosaadet pole kunagi vaadanud, maske ka mitte jne. Filmikanalitelt ma ei jõua filmegi ära vaadata, mida tahaks! Aga ma vaatan telekat ka üle mõne päeva...
Mina loen teemaalgatusest välja irooniat meie telekava suhtes, sina TA vaesust. Kuidas küll?
Külaline

Ootan 31. jaoskonna jätkumist.
Külaline

Peaasi, et neid "Home alone" ja "Die hard" filme jälle jõulude ajal vaadata saab...
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 09:15 Peaasi, et neid "Home alone" ja "Die hard" filme jälle jõulude ajal vaadata saab...
Tore on näha juustega Bruce Willist.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 13:52
Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 09:15 Peaasi, et neid "Home alone" ja "Die hard" filme jälle jõulude ajal vaadata saab...
Tore on näha juustega Bruce Willist.
Seda muidugi. Vähemalt sama tore on näha noort Alan Rickmanit.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 21:40 Ootan 31. jaoskonna jätkumist.
Mina ka!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline