Sellepärast, et see ongi rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja. Või et kui mooncup on sees, siis välja voolama pidanud veri voolab kehasse tagasi. Selline jutt näitab lihtsalt harimatust. Kasuta, mida tahad, aga ära aja sinna juurde sellist jama.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:29Ah, kaklevad need, kes kõigis teemades kaklevad ja tüli norivad. Ega stabiilse närvikavaga inimesed ei kakle isegi sellistes teemadesKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:22 Naljakas on ka see, kuidas naised alati sellistes teemades kaklevad, üksteise valikuid mõnitavad ja ära panevad. Nagu seal oleks mingit vahet, mida keegi teine kasutab. Ilmselt ajavad inimesi mingid kummalised müüdid närvi - a la, et mis mõttes paned mingi tropi omale ette ja siis kõik see must veri ei saa kehast välja või et mooncupiga loksub veri seal sees ja ei saa välja tulla - voolab kehasse tagasi jne. Noh, sedalaadi arvamused on tõesti väga rumalad. Ja on mõistetamatu, et kaasaegne naine nii vähe oma keha anatoomiast ja intiimpiirkonna tervisest teab.
Aga ega sinugi postitus eriti arvamustevaba ei ole. Mis seal nii veidrat on, kui inimesele ei meeldi mõte, et tema sees veri koguneb? Minu jaoks täiesti arusaadav. See on samuti arusaadav, et side võib jällegi kergemini lekkida. Aga miks peaks neil teemadel teiste soove ja eelistusi halvustama või üleolekuga suhtuma (ka sinu "sedalaadi arvamused on tõesti väga rumalad" on üleolev hinnang - aga tegelikult sa ei tea täpselt teise mõtteviisi seal taga, ta ei pea ometi seda sulle detailideni selgitama - sina paned aga kohe diagnoosi, et ta mõtleb niimoodi rumalusest).
Tampoonid või side?
-
Külaline
-
Külaline
No ei ole ikka küll. Sidemetel on päris suur imamisvõime, ega veri ei jää sinna peale ometi. Kui õigel ajal vahetada, ei ole üldse märg.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:40Muidugi erineb. Tampooniga naine on puhas ja kuiv, lapiga verine ja ligane. Väkk.
Sama nagu mähkmetega - pealt on täitsa kuivad, ei teki sinna mingit liga ega läga.
-
Külaline
Tegelikult võib tulla küll liga ja läga. Minul näiteks tuli 40ndate keskpaigast alates suuri limaskestatükke. Ja need ei imbunud sidemesse.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:03No ei ole ikka küll. Sidemetel on päris suur imamisvõime, ega veri ei jää sinna peale ometi. Kui õigel ajal vahetada, ei ole üldse märg.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:40Muidugi erineb. Tampooniga naine on puhas ja kuiv, lapiga verine ja ligane. Väkk.
Sama nagu mähkmetega - pealt on täitsa kuivad, ei teki sinna mingit liga ega läga.
-
Külaline
Eks siis vast leidsidki endale parema vahendi, kui nii juhtus?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:15Tegelikult võib tulla küll liga ja läga. Minul näiteks tuli 40ndate keskpaigast alates suuri limaskestatükke. Ja need ei imbunud sidemesse.
Tavaline veri imbub hästi, side jääb kuivaks päris pikka aega. Kui mingeid klompe tuleb, siis muidugi mitte. Eks igaüks tunneb oma keha ise kõige paremini ja teab, mida kasutada.
Ega limaskesta tükid ja suured vereklombid ei imbu tampooni ka.
Pole kellegi asi teist arvustada. Iga naine kasutab, mis temale kõige mugavam tundub.
-
Külaline
Mitte keegi pole väitnud, et "veri voolab kehasse tagasi"Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:46 Sellepärast, et see ongi rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja. Või et kui mooncup on sees, siis välja voolama pidanud veri voolab kehasse tagasi. Selline jutt näitab lihtsalt harimatust. Kasuta, mida tahad, aga ära aja sinna juurde sellist jama.
Mida sa haugud, kui lihtsalt eesti keelt ei oska ja lausest aru ei saa?
-
Külaline
Jah, siis kasutasingi mooncupi. Pluss lisaks muidugi veel side.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:37Eks siis vast leidsidki endale parema vahendi, kui nii juhtus?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:15Tegelikult võib tulla küll liga ja läga. Minul näiteks tuli 40ndate keskpaigast alates suuri limaskestatükke. Ja need ei imbunud sidemesse.
Tavaline veri imbub hästi, side jääb kuivaks päris pikka aega. Kui mingeid klompe tuleb, siis muidugi mitte. Eks igaüks tunneb oma keha ise kõige paremini ja teab, mida kasutada.
Ega limaskesta tükid ja suured vereklombid ei imbu tampooni ka.
Pole kellegi asi teist arvustada. Iga naine kasutab, mis temale kõige mugavam tundub.
-
Külaline
Ju sa pole siis varem sarnaseid teemasid lugenud. Täpselt selliseid sõnu on mõned võhiklikud naised siin ja vanas foorumis kasutanud – tropp on ees ja must veri ei pääse kehast välja. Siingi keegi kirjutas, et nii jube, kui veri loksub kehas, kuskil mooncupi sees, viidates ilmselgelt sellele, et sealt saab ju veri organismi uuesti tagasi valguda.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 00:08Mitte keegi pole väitnud, et "veri voolab kehasse tagasi"Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:46 Sellepärast, et see ongi rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja. Või et kui mooncup on sees, siis välja voolama pidanud veri voolab kehasse tagasi. Selline jutt näitab lihtsalt harimatust. Kasuta, mida tahad, aga ära aja sinna juurde sellist jama.![]()
Ja mida sa küll sellega mõtled, et "on rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja"? Siis sinu teada tegelikult saab veri välja kehast, kui tampooni kanda? Kas tampooni mõte ei ole mitte takistada verel kehast väljumist? Kui sul on tampoon, siis veri välja ei voola, järelikult koguneb tampoonisse ja selle peale, tähendab ongi ju kehas edasi - või mismoodi sa arvad, haihtub ära sealt kuhugi? Kui veel vereklompe tuleb, siis kuhu need sinu arust lähevad, imbuvad ka tampoonisse?
Loomulikult on tampooni mõte takistada kehast vere väljumist. Aga veri jookseb tampooni sisse mitte ei valgu kehasse tagasi ja ei jää mööda keha ringi rändama, nagu teatud seltskond naisi kipub arvama. See, et see veri on koos tampooniga veel tupes, on siiski hoopis teine teema (jeerum, kui naljakas, et täiskasvanud naisele peab niimoodi detaile selgitama!
Veel kord, minul on nii ükskõik, mida keegi kasutab. Mina ise kasutasin kõiki kolme vahendit koguaeg. Aga palun ärge ajage mingit jampsi tampoonide ja mooncupi kohta. Tõesti jääb mulje, et mõni inimene on pooliku haridusega ja ei tea keha anatoomiast mitte midagi.
Ja siis muidugi ka see jutt spiraali kohta – kui jõle on mingi võõrkeha enda sisse lasta panna. No mida? Kui sa manustad hormoone suu või plaastri kaudu, siis need hormoonid on samamoodi võõrkehad sinu sees - lihtsalt keemilisel, mitte mehaanilisel kujul. Pillid jmt vahendid on ka oluliselt kehvema kasutusmugavusega kui spiraal. Ja ka suurema hormoonikogusega. Jällegi – pole minu asi, kes mida kasutab – ise olen kasutanud nii pille kui ka vaskspiraali, aga palun ärge ajage asjatundmatut juttu asjade kohta, mille kohta on teil poolikud teadmised või millest olete lihtsalt valesti aru saanud.
-
Külaline
No minu arust oled siin sina ainus, kes lolli juttu ajab. Öeldes, et "veri ei pääse kehast välja" ei arva loomulikult keegi, et see kuhugi uuesti ringlema läheb, no tule taevas appi. Mina ise olin see, kes seda loksumist siin nimetas ja seega tean täpselt, et mõtlesin just seda, mida see veri seal ka tegelikult teeb - jääb kehasse (mis sellest, et tampoonis, mis seal vahet on?) kuni hetkeni, kus tampoon vahetatakse. Ei, sideme sees olev veri on minu kehast väljas ja see ei häiri mind seetõttu.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 22:50Ju sa pole siis varem sarnaseid teemasid lugenud. Täpselt selliseid sõnu on mõned võhiklikud naised siin ja vanas foorumis kasutanud – tropp on ees ja must veri ei pääse kehast välja. Siingi keegi kirjutas, et nii jube, kui veri loksub kehas, kuskil mooncupi sees, viidates ilmselgelt sellele, et sealt saab ju veri organismi uuesti tagasi valguda.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 00:08Mitte keegi pole väitnud, et "veri voolab kehasse tagasi"Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 22:46 Sellepärast, et see ongi rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja. Või et kui mooncup on sees, siis välja voolama pidanud veri voolab kehasse tagasi. Selline jutt näitab lihtsalt harimatust. Kasuta, mida tahad, aga ära aja sinna juurde sellist jama.![]()
Ja mida sa küll sellega mõtled, et "on rumal arvamus, et kui tampoon on ees, siis on tropp ees ja veri ei saagi kehast välja"? Siis sinu teada tegelikult saab veri välja kehast, kui tampooni kanda? Kas tampooni mõte ei ole mitte takistada verel kehast väljumist? Kui sul on tampoon, siis veri välja ei voola, järelikult koguneb tampoonisse ja selle peale, tähendab ongi ju kehas edasi - või mismoodi sa arvad, haihtub ära sealt kuhugi? Kui veel vereklompe tuleb, siis kuhu need sinu arust lähevad, imbuvad ka tampoonisse?
Loomulikult on tampooni mõte takistada kehast vere väljumist. Aga veri jookseb tampooni sisse mitte ei valgu kehasse tagasi ja ei jää mööda keha ringi rändama, nagu teatud seltskond naisi kipub arvama. See, et see veri on koos tampooniga veel tupes, on siiski hoopis teine teema (jeerum, kui naljakas, et täiskasvanud naisele peab niimoodi detaile selgitama!). Teoreetiliselt on tupe sees tampooni sisse kogunenud veri täpselt sama palju ihu vastas, kui verine side, mis on sul keha õrna intiimpiirkonna vastas. Ei saa aru, kuidas see verine side häbeme vastas on rohkem hügieenilisem ning tervislikum kui verine tampoon tupes?
Veel kord, minul on nii ükskõik, mida keegi kasutab. Mina ise kasutasin kõiki kolme vahendit koguaeg. Aga palun ärge ajage mingit jampsi tampoonide ja mooncupi kohta. Tõesti jääb mulje, et mõni inimene on pooliku haridusega ja ei tea keha anatoomiast mitte midagi.
Ja siis muidugi ka see jutt spiraali kohta – kui jõle on mingi võõrkeha enda sisse lasta panna. No mida? Kui sa manustad hormoone suu või plaastri kaudu, siis need hormoonid on samamoodi võõrkehad sinu sees - lihtsalt keemilisel, mitte mehaanilisel kujul. Pillid jmt vahendid on ka oluliselt kehvema kasutusmugavusega kui spiraal. Ja ka suurema hormoonikogusega. Jällegi – pole minu asi, kes mida kasutab – ise olen kasutanud nii pille kui ka vaskspiraali, aga palun ärge ajage asjatundmatut juttu asjade kohta, mille kohta on teil poolikud teadmised või millest olete lihtsalt valesti aru saanud.
Spiraali enda sisse panek mind ei häiri, aga krt, proovi aru saada, et kui kedagi häirib, siis pole sinu asi teda seepärast mingiks poolearuliseks pidada. Kordad ja kordad siin, et pole sinu asi, kes mida kasutab - aga ometi oled nii agar mingeid lolle teooriaid aretama, ise tegelikult aru saamata, mida öeldi või mõeldi.
-
Külaline
Verine side on ju täpselt samamoodi väliste suguelundite, sh limaskesta vastas nagu tampoongi. Ei saa aru, side siis kuidagi etem valik on? Enamike tampoonide pealispind on samast materjalist nagu sidemetel. Veri koguneb tampooni sisse ja tampooni pealispind, mis on limaskesta vastas, on täpselt sama puhas või must kui sideme pealispind. Seega, sinu argumendid kipuvad kuidagi nõrgaks jääma.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:07No minu arust oled siin sina ainus, kes lolli juttu ajab. Öeldes, et "veri ei pääse kehast välja" ei arva loomulikult keegi, et see kuhugi uuesti ringlema läheb, no tule taevas appi. Mina ise olin see, kes seda loksumist siin nimetas ja seega tean täpselt, et mõtlesin just seda, mida see veri seal ka tegelikult teeb - jääb kehasse (mis sellest, et tampoonis, mis seal vahet on?) kuni hetkeni, kus tampoon vahetatakse. Ei, sideme sees olev veri on minu kehast väljas ja see ei häiri mind seetõttu.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 22:50Ju sa pole siis varem sarnaseid teemasid lugenud. Täpselt selliseid sõnu on mõned võhiklikud naised siin ja vanas foorumis kasutanud – tropp on ees ja must veri ei pääse kehast välja. Siingi keegi kirjutas, et nii jube, kui veri loksub kehas, kuskil mooncupi sees, viidates ilmselgelt sellele, et sealt saab ju veri organismi uuesti tagasi valguda.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 00:08 Mitte keegi pole väitnud, et "veri voolab kehasse tagasi"![]()
Loomulikult on tampooni mõte takistada kehast vere väljumist. Aga veri jookseb tampooni sisse mitte ei valgu kehasse tagasi ja ei jää mööda keha ringi rändama, nagu teatud seltskond naisi kipub arvama. See, et see veri on koos tampooniga veel tupes, on siiski hoopis teine teema (jeerum, kui naljakas, et täiskasvanud naisele peab niimoodi detaile selgitama!). Teoreetiliselt on tupe sees tampooni sisse kogunenud veri täpselt sama palju ihu vastas, kui verine side, mis on sul keha õrna intiimpiirkonna vastas. Ei saa aru, kuidas see verine side häbeme vastas on rohkem hügieenilisem ning tervislikum kui verine tampoon tupes?
Spiraali enda sisse panek mind ei häiri, aga krt, proovi aru saada, et kui kedagi häirib, siis pole sinu asi teda seepärast mingiks poolearuliseks pidada. Kordad ja kordad siin, et pole sinu asi, kes mida kasutab - aga ometi oled nii agar mingeid lolle teooriaid aretama, ise tegelikult aru saamata, mida öeldi või mõeldi.
-
Külaline
Palun selgita, miks mul peab mingi muu argument veel olema kui see, et mulle nii parem tundub? Mida ma sulle tõestama pean? Kas peaksin ka kuidagi tõestama, miks mulle pähklid ei maitse või joosta ei meeldi? Ja sina siis otsustaksid, kas mul on õigus nii arvata, kas mul on piisavalt argumente? Mine magama, head ööd.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:36 Verine side on ju täpselt samamoodi väliste suguelundite, sh limaskesta vastas nagu tampoongi. Ei saa aru, side siis kuidagi etem valik on? Enamike tampoonide pealispind on samast materjalist nagu sidemetel. Veri koguneb tampooni sisse ja tampooni pealispind, mis on limaskesta vastas, on täpselt sama puhas või must kui sideme pealispind. Seega, sinu argumendid kipuvad kuidagi nõrgaks jääma.
-
Külaline
Ei peagi muud argumenti olema. Kasuta seda vahendit, mis sulle endale kõige rohkem sobib. Aga palun ära räägi, kui rõve on, kui veri mooncupi sees loksub (no mida asja, ausalt!?). Ära räägi mingisugusest tampooni või mooncupi sees roiskunud verest. Jne. Sellega sa jätad endast lihtsalt rumala mulje.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:58Palun selgita, miks mul peab mingi muu argument veel olema kui see, et mulle nii parem tundub? Mida ma sulle tõestama pean? Kas peaksin ka kuidagi tõestama, miks mulle pähklid ei maitse või joosta ei meeldi? Ja sina siis otsustaksid, kas mul on õigus nii arvata, kas mul on piisavalt argumente? Mine magama, head ööd.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:36 Verine side on ju täpselt samamoodi väliste suguelundite, sh limaskesta vastas nagu tampoongi. Ei saa aru, side siis kuidagi etem valik on? Enamike tampoonide pealispind on samast materjalist nagu sidemetel. Veri koguneb tampooni sisse ja tampooni pealispind, mis on limaskesta vastas, on täpselt sama puhas või must kui sideme pealispind. Seega, sinu argumendid kipuvad kuidagi nõrgaks jääma.
-
Külaline
Sa vist pole eriti palju fantaasiat omavate inimestega kokku puutunud, rääkimata ise kujundlikumast rääkimisest? Väikesest liialdusest tekstis kunagi aru ei saa ja sööstad sellise vaenlase vastu kohe rünnakule? Kujundlikumast ütlemisest lähed närvi? Jajah, mine pealegi, pole minu asi. Aga ära teisi seepärast rumalateks sõima, et sa kõike teksti sõna-sõnalt ja täht-tähelt soovid võtta. Roiskumisest pole ma samuti sõnagi öelnud. Ei kujuta ettegi, millist väljendit sa nüüd selliselt tõlgendasid.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 00:01Ei peagi muud argumenti olema. Kasuta seda vahendit, mis sulle endale kõige rohkem sobib. Aga palun ära räägi, kui rõve on, kui veri mooncupi sees loksub (no mida asja, ausalt!?). Ära räägi mingisugusest tampooni või mooncupi sees roiskunud verest. Jne. Sellega sa jätad endast lihtsalt rumala mulje.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:58Palun selgita, miks mul peab mingi muu argument veel olema kui see, et mulle nii parem tundub? Mida ma sulle tõestama pean? Kas peaksin ka kuidagi tõestama, miks mulle pähklid ei maitse või joosta ei meeldi? Ja sina siis otsustaksid, kas mul on õigus nii arvata, kas mul on piisavalt argumente? Mine magama, head ööd.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 23:36 Verine side on ju täpselt samamoodi väliste suguelundite, sh limaskesta vastas nagu tampoongi. Ei saa aru, side siis kuidagi etem valik on? Enamike tampoonide pealispind on samast materjalist nagu sidemetel. Veri koguneb tampooni sisse ja tampooni pealispind, mis on limaskesta vastas, on täpselt sama puhas või must kui sideme pealispind. Seega, sinu argumendid kipuvad kuidagi nõrgaks jääma.
Inimene, kes räägib, et talle ei meeldi teadmine, et tema sees tampooni (ei, mooncupis loksumisest pole ma rääkinud, sest seda pole proovinud) taga veri loksub, ei arva tõesõna, et seal lainetab ja sentimeetreid vedelikku on. Sind ennast parafraseerides - küll on imelik, et ma seda täiearulisele täiskasvanule pean selgitama. Mis sa arvad, kui öeldakse, et sisemus pöördus pahupidi - kas need on lollid, kes nii ütlevad, sest sisemus ju ei saa tagurpidi pöörduda, kuidas nad küll ei tea?
Taevas küll, ausalt. Kust sihukesed tulevad?
-
Külaline
Sul on niii avar, et loksubki tampooni taga?? Või äkki ei tekitaks siis nii jaburaid kujundeid, et pärast siin selgitama ja õiendama peab! Kujundlik keel ei tähenda mingeid ebaloogilisi liialdusi. Pealegi ise tekitasid tüli oma imeliku jutuga, siis pole enam midagi hädaldada.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 01:21
Inimene, kes räägib, et talle ei meeldi teadmine, et tema sees tampooni (ei, mooncupis loksumisest pole ma rääkinud, sest seda pole proovinud) taga veri loksub, ei arva tõesõna, et seal lainetab ja sentimeetreid vedelikku on.
-
Külaline
Mhmh, Ukraina tekitas ka tüli, mis ta siis on seal niisugune iseseisev, kui Venemaa tahaks, et ta oleks Venemaa osa. Sama loogika sul.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 11:40Sul on niii avar, et loksubki tampooni taga?? Või äkki ei tekitaks siis nii jaburaid kujundeid, et pärast siin selgitama ja õiendama peab! Kujundlik keel ei tähenda mingeid ebaloogilisi liialdusi. Pealegi ise tekitasid tüli oma imeliku jutuga, siis pole enam midagi hädaldada.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 01:21
Inimene, kes räägib, et talle ei meeldi teadmine, et tema sees tampooni (ei, mooncupis loksumisest pole ma rääkinud, sest seda pole proovinud) taga veri loksub, ei arva tõesõna, et seal lainetab ja sentimeetreid vedelikku on.
Ebaloogilist liialdust ei olnudki. Oli ainult sinu suutmatus teksti tajuda.
-
Külaline
Panen mitu teemat peas kokku ja üritan selgitada seda konflikti, mis siin tekkinud on (kujundid vs realistlik keel). Mul on hüpotees - see, kes siin teksti liigse kujundlikkuse üle pahandab on äkki too kurt, kes viipekeelekoori teemas sõna võttis? Tekstis on sarnaseid elemente. Kui nii, siis oleks mõistlik tal seda kas taolistes teemades välja tuua või siis üldse mitte teiste keele kallal sõna võtta, sest kurtidel ongi nende keeleomandamise meetodist tulenevalt probleem iroonia ja metafooride mõistmisega. Probleemide vältimiseks tuleks see probleem endale teadvustada ning suhtuda kriitiliselt oma arvamusavaldustesse.
-
Külaline
Kui nüüd nii üleüldiselt mõelda, siis päevad ongi igatepidi rõve ja räpane. Samas valehäbi me sellepärast tundma ei peaks, sest selliseks meid kahjuks loodud on, et menstruatsioon on ette nähtud.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 12:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:03No ei ole ikka küll. Sidemetel on päris suur imamisvõime, ega veri ei jää sinna peale ometi. Kui õigel ajal vahetada, ei ole üldse märg.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 10:40Muidugi erineb. Tampooniga naine on puhas ja kuiv, lapiga verine ja ligane. Väkk.
Isegi tampooniga. Sa tahad siis öelda, et tampooni vahematamisel ei tule naisel ühtegi veretilka ei mokkadele ega poti? Või kui tampoon lekib?
Minul on tihtipeale nii, et tampooni kasutades, selle vahetusel tuleb välja ka vahel klimpe potti. Sest tampoon neid ei ima. Loomulikult ma puhastan kõik ennem uue sisse panekut kõik ära. Aga väita, et tampooni kasutav naine on koguarg puhas on ka vale.
-
Külaline
Vahetamisel jah. Mis on korraks 4-8h jooksul. Sidemega on see koguaeg, 24/7, mitmeid päevi järjest.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 16:47Kui nüüd nii üleüldiselt mõelda, siis päevad ongi igatepidi rõve ja räpane. Samas valehäbi me sellepärast tundma ei peaks, sest selliseks meid kahjuks loodud on, et menstruatsioon on ette nähtud.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 12:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 23:03
No ei ole ikka küll. Sidemetel on päris suur imamisvõime, ega veri ei jää sinna peale ometi. Kui õigel ajal vahetada, ei ole üldse märg.
Isegi tampooniga. Sa tahad siis öelda, et tampooni vahematamisel ei tule naisel ühtegi veretilka ei mokkadele ega poti? Või kui tampoon lekib?
Minul on tihtipeale nii, et tampooni kasutades, selle vahetusel tuleb välja ka vahel klimpe potti. Sest tampoon neid ei ima. Loomulikult ma puhastan kõik ennem uue sisse panekut kõik ära. Aga väita, et tampooni kasutav naine on koguarg puhas on ka vale.
-
Külaline
Misasja sa ometi räägid? Oled mees või, kes ei oma mingit kogemust? Igatahes väga imelik jutt.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:32Vahetamisel jah. Mis on korraks 4-8h jooksul. Sidemega on see koguaeg, 24/7, mitmeid päevi järjest.
Veest ja pesemisest/loputamisest oled midagi kuulnud? Samamoodi ju tampooni kasutades kasutad ikka vett ka, kui võimalik.
-
Külaline
Mis te vaidlete, vaadake parem õppevideoid. Sisestage google otsingusse tampon insert xvideo, valige esimene või teine link ja saata vaadata kuidas praktikas asi käib.
-
Külaline
Mis juttu sa nüüd ajad? Jutt on sellest, et kuniks tampoon on sees, on mokkade vahe kuiv ja puhas. Sidemega mitte. Mis sulle arusaamatuks jäi? Fakt on, et naine on sidemega räpasem.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 22:08Misasja sa ometi räägid? Oled mees või, kes ei oma mingit kogemust? Igatahes väga imelik jutt.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:32Vahetamisel jah. Mis on korraks 4-8h jooksul. Sidemega on see koguaeg, 24/7, mitmeid päevi järjest.
Veest ja pesemisest/loputamisest oled midagi kuulnud? Samamoodi ju tampooni kasutades kasutad ikka vett ka, kui võimalik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist