Suhtumine, teenindus

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 09:18
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 07:13Saan tõesti. Vahetasime mõned meilid ja paraku oli ta suhtlusstiil sama ülbe nagu varem, stiilis, kui ei sobi, tõmba uttu.
Tore, siis on ju kõik korras, sa tõmbasidki uttu.
Seda muidugi. Ainult, et päev hiljem tuli meil sisuga "tõsiasi, et oled otsustanud meie tellijate seast lahkuda, teeb nukraks". Ja instruktsioonid, kuidas otsust tagasi pöörata.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 09:37
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 07:13Saan tõesti. Vahetasime mõned meilid ja paraku oli ta suhtlusstiil sama ülbe nagu varem, stiilis, kui ei sobi, tõmba uttu.
Seda muidugi. Ainult, et päev hiljem tuli meil sisuga "tõsiasi, et oled otsustanud meie tellijate seast lahkuda, teeb nukraks". Ja instruktsioonid, kuidas otsust tagasi pöörata.
See on ju automaatmeil, tuleb igalt ettevõttelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 10:18
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 09:37

See on ju automaatmeil, tuleb igalt ettevõttelt.
Jah, ma tean. Jaluses oli siiski ka selle klienditeenindaja nimi, lisaks väljaande logole ja nimele.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2026 19:40Mugavus ja hea elu laseb olla nii depressioonis ja ärevushäires.
Just, nõukaajal kui pidevalt pidi rabelema ja sebima ei olnud aega kellelgi endast depresse ja ärevusi üles leida.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2026 11:58
Mul oli kunagi väga ebameeldiv kogemus ühe mobiilioperaatoriga. Olid küsimused seoses lepingu lõpetamisega ja inimene, kes mu küsimustele vastas, tegi seda nii ebameeldivalt, et edaspidi tean, et selle operaatoriga ma enam iial tegemist ei tee. Mul on see kirjavahetus meiliboksi arhiivis siiani alles, juhuks, kui peaks tekkima rumal mõte selle teenusepakkujaga suhted taastada.
Lasteaed mingi teenindaja pärast firmat mitte valida.
Ju ta mõtleb, et firmas ongi ainult üks teenindaja ja see töötab igavesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:17
Külaline kirjutas: 20 Juul 2026 11:58
Mul oli kunagi väga ebameeldiv kogemus ühe mobiilioperaatoriga. Olid küsimused seoses lepingu lõpetamisega ja inimene, kes mu küsimustele vastas, tegi seda nii ebameeldivalt, et edaspidi tean, et selle operaatoriga ma enam iial tegemist ei tee. Mul on see kirjavahetus meiliboksi arhiivis siiani alles, juhuks, kui peaks tekkima rumal mõte selle teenusepakkujaga suhted taastada.
Lasteaed mingi teenindaja pärast firmat mitte valida.
Ju ta mõtleb, et firmas ongi ainult üks teenindaja ja see töötab igavesti.
Vaeseke, ta ei saagi nüüd odava hinnaga mobiilioperatorit valida, selle aastaid tagusi ebaviisaka teenindaja pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:18 Vaeseke, ta ei saagi nüüd odava hinnaga mobiilioperatorit valida, selle aastaid tagusi ebaviisaka teenindaja pärast.
Kust sa võtad, et see odav oli?

*Sa ikka kohe kuidagi ei saa ilma sappi pritsimata siin tegutseda.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:27*Sa ikka kohe kuidagi ei saa ilma sappi pritsimata siin tegutseda.
Ära siis kirjuta selliseid totakaid äge olemisi :)
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:35
Külaline kirjutas: 21 Juul 2026 11:27*Sa ikka kohe kuidagi ei saa ilma sappi pritsimata siin tegutseda.
Ära siis kirjuta selliseid totakaid äge olemisi :)
Sinusugune kirjaoskamatu ( :lol: ) ei tule mulle ütlema, mida ma foorumis kirjutada võin ja mida mitte.
Külaline

Ei sina õnnetuke mind keelata saa :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist