Seda muidugi. Ainult, et päev hiljem tuli meil sisuga "tõsiasi, et oled otsustanud meie tellijate seast lahkuda, teeb nukraks". Ja instruktsioonid, kuidas otsust tagasi pöörata.
Suhtumine, teenindus
-
Külaline
-
Külaline
See on ju automaatmeil, tuleb igalt ettevõttelt.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 09:37Seda muidugi. Ainult, et päev hiljem tuli meil sisuga "tõsiasi, et oled otsustanud meie tellijate seast lahkuda, teeb nukraks". Ja instruktsioonid, kuidas otsust tagasi pöörata.
-
Külaline
Jah, ma tean. Jaluses oli siiski ka selle klienditeenindaja nimi, lisaks väljaande logole ja nimele.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 10:18See on ju automaatmeil, tuleb igalt ettevõttelt.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 09:37Seda muidugi. Ainult, et päev hiljem tuli meil sisuga "tõsiasi, et oled otsustanud meie tellijate seast lahkuda, teeb nukraks". Ja instruktsioonid, kuidas otsust tagasi pöörata.
-
Külaline
Just, nõukaajal kui pidevalt pidi rabelema ja sebima ei olnud aega kellelgi endast depresse ja ärevusi üles leida.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 19:40Mugavus ja hea elu laseb olla nii depressioonis ja ärevushäires.
-
Külaline
Ju ta mõtleb, et firmas ongi ainult üks teenindaja ja see töötab igavesti.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:58Lasteaed mingi teenindaja pärast firmat mitte valida.Mul oli kunagi väga ebameeldiv kogemus ühe mobiilioperaatoriga. Olid küsimused seoses lepingu lõpetamisega ja inimene, kes mu küsimustele vastas, tegi seda nii ebameeldivalt, et edaspidi tean, et selle operaatoriga ma enam iial tegemist ei tee. Mul on see kirjavahetus meiliboksi arhiivis siiani alles, juhuks, kui peaks tekkima rumal mõte selle teenusepakkujaga suhted taastada.
-
Külaline
Vaeseke, ta ei saagi nüüd odava hinnaga mobiilioperatorit valida, selle aastaid tagusi ebaviisaka teenindaja pärast.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 11:17Ju ta mõtleb, et firmas ongi ainult üks teenindaja ja see töötab igavesti.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:58Lasteaed mingi teenindaja pärast firmat mitte valida.Mul oli kunagi väga ebameeldiv kogemus ühe mobiilioperaatoriga. Olid küsimused seoses lepingu lõpetamisega ja inimene, kes mu küsimustele vastas, tegi seda nii ebameeldivalt, et edaspidi tean, et selle operaatoriga ma enam iial tegemist ei tee. Mul on see kirjavahetus meiliboksi arhiivis siiani alles, juhuks, kui peaks tekkima rumal mõte selle teenusepakkujaga suhted taastada.
-
Külaline
Kust sa võtad, et see odav oli?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 11:18 Vaeseke, ta ei saagi nüüd odava hinnaga mobiilioperatorit valida, selle aastaid tagusi ebaviisaka teenindaja pärast.
*Sa ikka kohe kuidagi ei saa ilma sappi pritsimata siin tegutseda.
-
Külaline
Ära siis kirjuta selliseid totakaid äge olemisiKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2026 11:27*Sa ikka kohe kuidagi ei saa ilma sappi pritsimata siin tegutseda.
-
Külaline
Sinusugune kirjaoskamatu (
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Krissse ja 3 külalist