Mehed ja tunnetest rääkimine.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:47
Ikka võib. Mõte oli mul selles, et kui kuni selle ajani pole armastust olnud, siis mida enam sellega midagi peale hakata.
Varem oleks võinud juba olla.
Muidugi, kõike võiks, aga head asja tasub kogeda suvalises vanuses. Minu poolest kas või 90+ kui enne ei osanud/sadnud/tahtnud/mis iganes.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:30Päriselt? Et miks 60+ vanuses armastust enam vaja on või mida sa täpsemalt küsisid? Oled ise 15?
Ikka võib. Mõte oli mul selles, et kui kuni selle ajani pole armastust olnud, siis mida enam sellega midagi peale hakata.
Vanas eas on ka hea, kui armastust on. Mida ikka peale hakata - on ju hooliv kaaslane, see kulub igas vanuses ära, vanainimesel on ka hing sees, on, kellega suhelda, kes on sõber. Varem oleks võinud ka juba olla, aga parem hilja, kui mitte kunagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:47Mõte oli mul selles, et kui kuni selle ajani pole armastust olnud, siis mida enam sellega midagi peale hakata.
Ok, sa oledki 15. Arusaadav siis. Kui on juba selline mõte (kui seda saab mõtteks nimetada), siis üle 15 sa olla ei saa, anname andeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:30Päriselt? Et miks 60+ vanuses armastust enam vaja on või mida sa täpsemalt küsisid? Oled ise 15?
60-ks eluaastaks on tavaliselt neid armastusi juba mitmeid olnud. Esiteks esimene armastus, mis on teismeeas. Kui oled enam kui ühe inimesega koos olnud, siis armastus nende vastu. Vast selline 5 armastust ikka elu ajal.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 11:23
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 11:20Ma olen seda mõelnud, et miks nii on. Miks alles nii hilja leitakse tõeline armastus kui juba enamik elu elatud. Et milleks seda enam vaja on. Nooremast peast oleks võinud armastust olla.
Aga võib-olla on alles siis piisavalt elukogemust, et osata armastust ning ka teist inimest õigesti hinnata, suhtes paremini käituda ja häirivad pisiasjad tähelepanuta jätta?
Tahtsin just sama kirjutada.
Milleks seda enam vaja on? No igas vanuses inimene tahab ennast armastatuna tunda. Järelikult nooremast peast ei osanud seda õiget leida.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 17:2360-ks eluaastaks on tavaliselt neid armastusi juba mitmeid olnud. Esiteks esimene armastus, mis on teismeeas. Kui oled enam kui ühe inimesega koos olnud, siis armastus nende vastu. Vast selline 5 armastust ikka elu ajal.
Vastastikuseid armastusi mõtled?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 19:30
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 17:2360-ks eluaastaks on tavaliselt neid armastusi juba mitmeid olnud. Esiteks esimene armastus, mis on teismeeas. Kui oled enam kui ühe inimesega koos olnud, siis armastus nende vastu. Vast selline 5 armastust ikka elu ajal.
Ütleks, et vastastikuseid armumisi oli mul elu jooksul tõesti vist 5, aga armastuseks läks üle vaid üks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 19:30
Muidugi. Mis see ühepoolne armastus veel on? Armumine saab jah ühepoolne olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:50Muidugi, kõike võiks, aga head asja tasub kogeda suvalises vanuses.
Suvalises vanuses ei koge sa enam midagi, kui sul ikka seier kella kuue poole rippu on, siis ei koge sa enam mingit head asja. Nii on lood.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 22:36
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:50Muidugi, kõike võiks, aga head asja tasub kogeda suvalises vanuses.
Suvalises vanuses ei koge sa enam midagi, kui sul ikka seier kella kuue poole rippu on, siis ei koge sa enam mingit head asja. Nii on lood.
Ära sa räägi. Mu ema parim sõbranna abiellus esimest korda 72-aastasena, sest armus päris tõsiselt esimest korda oma elus!
Polnud lihtsalt kunagi enne oma valge printsiga kohtunud. Elasid 12 aastat täielikus õnnes.
Suvila naaber mattis oma esimese abikaasa 64sena, 69sena kolis Kanadasse ja armus uuesti. Nemad küll ei vormistanud ametlikult oma kooselu, aga kirjutas päris tihti oma elust. Sobisid omavahel hästi.
Mingis vanuses jääbki seks tahaplasnile ja määravaks saab emotsionaalne suhe ja iseloomude sobivus.
Külaline

Meeste tunded on nagu tema suurusega pöördvõrdes.
Miskipärast inimesed arvavad, et kui on suur mees, siis on tal vähem tundeid või ta hoiab neid rohkem vaos. Olete seda eelarvamust märganud?
Väikesekasvuselise mehe puhul ei imestata et ta räägib tundeliselt armastusest või näitab pisaraidki.
Kui on aga mingi paarimeetrine turske mees, eriti veel tätokatega, siis imestatakse tema pisaraid või helli tundeid. Hell hiiglane. Hellus ja suurekasvulisus ei lähe nagu omavahel kokku.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 08:33 Meeste tunded on nagu tema suurusega pöördvõrdes.
Miskipärast inimesed arvavad, et kui on suur mees, siis on tal vähem tundeid või ta hoiab neid rohkem vaos. Olete seda eelarvamust märganud?
Väikesekasvuselise mehe puhul ei imestata et ta räägib tundeliselt armastusest või näitab pisaraidki.
Kui on aga mingi paarimeetrine turske mees, eriti veel tätokatega, siis imestatakse tema pisaraid või helli tundeid. Hell hiiglane. Hellus ja suurekasvulisus ei lähe nagu omavahel kokku.
Suured mürakad on ju väga hella südamega, ka avalikult. Kasvõi vaadata, kuidas Mike Tyson tuvidega või A. Swarzenegger oma ponidega suhtleb ja ümber käib. Tundeid on nii, et vähe pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 09:38Suured mürakad on ju väga hella südamega, ka avalikult. Kasvõi vaadata, kuidas Mike Tyson tuvidega või A. Swarzenegger oma ponidega suhtleb ja ümber käib. Tundeid on nii, et vähe pole.
Aga kuidas naistega? Loomadega võid ju mehed suhelda. Arvaku loom mida tahab.
Aga naistele tundeid näidata ja neist rääkida on teine asi minuarust.
Külaline

Mu mees räägib küll. "Ma armastan sind" sai 20a tagasi selgeks räägitud, mis sest enam jahuda :D aga räägib, mis ta plaanid on, kuidas end tunneb, mis muret teeb, mis rõõmu. Ühesõnaga, suhtleme kenasti, mina vast räägin tunnetest ja siseelust vähemgi kui tema. Seega normaalne kaasadevaheline suhtlus, mitte ainult lastest ja söögist.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 10:05Aga kuidas naistega? Loomadega võid ju mehed suhelda. Arvaku loom mida tahab.
Aga naistele tundeid näidata ja neist rääkida on teine asi minuarust
Suuurimad poeedid, kirjanikud, jutumehed ja muidu naiste ülistajad on läbi aegade ikka mehed olnud. Inimkond on kestnud, järelikult pole väga probleemi olnud. Praegu vist võetakse naise asemele koer, kass või tehiskaaslane ja ülistatakse seda, ei tea, iive igatahes kukub kolinal.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Hakkasin mõtlema, et iive vist igas riigis kolinal ei kuku.
Külaline

Kukub küll iive igal pool. Sõdade ja sõjaohu pärast. See on minu arust täielik jura, et rahvas vaene, ei julge sünnitada.
Kui nüüd tahab mõni öelda et lapsi on saadud ka sõdade ajal, siis ma ütleks vastu et lapsi on saadud ka näljahädade ajal.
Jah. Aga mitte rõõmuga vaid no mis sa teed, kui rase oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Millistest tunnetest mees peaks sinuga rääkima? Ma mõtlen, kas sa mitte kohe ei solvu kui mees suu lahti teeb? Miks mehed tunnetest ei räägi on ju tekkinud põhjusega kuna naised ei talu meeste ausust.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 00:25
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Millistest tunnetest mees peaks sinuga rääkima? Ma mõtlen, kas sa mitte kohe ei solvu kui mees suu lahti teeb? Miks mehed tunnetest ei räägi on ju tekkinud põhjusega kuna naised ei talu meeste ausust.
Noh, mōni tilliga inimene ei suuda taluda ka naise janu-, nälja-, külma-, väsimuse- ja lähedusesoovi. Need tegelased kukuvad pirtsutama, et naine vingub. Selliseid mehe tundeid korduvalt taluda küll ei viitsi.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 16:28 Kas teie mehed räägivad teiega tunnetest? Teevad nad seda kergelt või raskelt? Räägivad nad seda mis on nende soovid ja vajadused?
Mul ei ole meest, aga pean väga oluliseks, et mees oma tundeid ja soove väljendab. Väga raske on olla inimesega, kellelt peaks midagi välja pinnima vōi ise mōistatama hakkama. Seda ma ei soovi teha.
Tunnete väljendamine ei pea toimuma alati sōnades.
Ka mehe väär käitumine on tunnete väljendus. Ka sōim on tunnete väljendus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 6 külalist