Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 23:15
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:26Ma ei saa aru, miks sa siis üldse seksid koleda naisega, kes sulle ei meeldi?
Ma ei ole see mees, aga pakun, et rinnahoidjatega sa ju ei näe, et on ripprinnad. Rinnakatega on tissid väga kenad, kui ära võtad vajuvad alla.
Mul olid ka sellised noorest peale. Jubedall ei meeldinud mulle voodis rinnahoidjat ära võtta, sest tissid vajusid kahte lehte laiali. Ja kui peal istusin, siis laksusid vastu kõhtu.
Olin väga kena ja sale neiu, aga rinnad olid antud suured ja rippuvad. Jube õnnetu ja oma rindu häbenev olin. Peikadega voodisse läksin ainult väga purjus peaga, ainult siis tundsin ennast vabana.

Aastaid hiljem sain võimaluse teha rindade vähendus opi ja olen üliõnnelik. Sain enesekindluse täiega tagasi. Enam ei vahtinud mehed mu tisse, vaid vaatasid otsa ja rääkisid minuga, mitte mu tissidega.

Suured ja veel enam ripprinnad on noorele neiule ja ka sünnitanud naisele vägagi enesehinnangut mõjutavad tegurid. Me ei ole selliseid rindu endale valinud. Nad on meie küljes ja ripuvad nibud alla poole. Ja ma oleks ka tahtnud saada geneetiliselt endale ilusaid prinke tisse, aga ei saanud. Sain need siin kirjutatud "saggy tissid".

Aga ma ju ka tahtsin peikat ja armumist ja kõike seda. Ja samas olin nii hirmul, kui noormees minust huvitus, et kui lähen temaga voodisse ja ta võtab mul rinnahoidja ära, siis tissid kukuvad suht nabani või selili ollas vajuvad kanlaauku. Teate, kui õudne tunne see on. Väiksed tissid on vähemalt omal kohal, aga ripprinnad on hoopis mujal, kui rinnahoidjaga olid. Nagu mingi lehmatädi.
Siis läksingi voodisse peikadega alles siis, kui parajalt purjus olin.

Kus juures mu kahel parimal sõbrannal, kellega me igal pool pidudel ja üritustel käisime, olid perfektselt ilusad rinnad. Oi, kuidas ma neid kadestasin. Me kõik olime omamoodi kenad tüdrukud, aga minu puhul poisid alati mainisid ära mu suured rinnad. Ma üritasin neid ära pressida siledateks ja silmapaitstmatuteks, aga eks need suured kumerused ikka olid näha, pressi neid nii siledaks kui tahad.

Aastaid olin õnnetu oma suurte rippuvate tisside pärast. Õnneks on tänapäeval võimalik neid väiksemaks oppida. Seda tegingi ja parim otsus elus. Sain ilusad püstiste nibudega pringid tissid. Ok, on kerged armid, aga need armid, mis ma sain oma suurte rippuvate tisside pärast noore neiuna oma enesehinnangule, neid kahjuks ära ei opi.

Nii, et mehed, kes ütlevad, et noorel neiul olid ripprinnad ja need ei meeldinud talle, siis võtke teatavaks, et need neiud ei ole selliseid rindu endale külge tellinud. Kõik me tahaks endale perfektset keha, prinke rindu, ilusat nukunägu. Mehed tahaks lihaselist keha ja 20cm riista. Aga ei saa. Pole looduse poolt külge loodud. Aga armastatud tahame ikka olla, nii oma saggy tissidega, kui 12cm riistaga.

Nii et, ärme arvusta kehaosade üle, mida ise enda külge noorena osta ei saa. See on nii valus. Ja see valu jääb aastateks. Tissid sain küll raha eest väikseks, aga need nilbed kommentaarid, mis ma kogu noorpõlve nende rindade kohta kuulama pidin, neid ma oma seest välja lõigata ei saa.
Kooli ajast mäletan, et need tüdrukud, kel olid sinu kirjeldatud rinnad ja kes olid ise samal ajal saledad, olid poiste seas kõvasti hinnas. Need tüdrukud olid enamasti ka teistest füüsiliselt varaküpsemad.

Neil oli alati kohe oma kindel ja kooli popim poiss olemas. Teised poisid vaatasid kadedalt pealt ja võtsid järjekorda lootuses tüdruk omale saada. Aga sellist tüdrukut keegi käest ei lasknud.

P S See link, mille panid, mu meelest on need tavalised suured rinnad, mitte koledad lehmatissid.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 22:06Kooli ajast mäletan, et need tüdrukud, kel olid sinu kirjeldatud rinnad ja kes olid ise samal ajal saledad, olid poiste seas kõvasti hinnas. Need tüdrukud olid enamasti ka teistest füüsiliselt varaküpsemad.

Neil oli alati kohe oma kindel ja kooli popim poiss olemas. Teised poisid vaatasid kadedalt pealt ja võtsid järjekorda lootuses tüdruk omale saada. Aga sellist tüdrukut keegi käest ei lasknud.
Igastahes aastatel 1980- 90 ei olnud mingit suurte tisside ihalust märgata poiste seas. Pigem nagu mõnitati suurte rindadega tüdrukuid. Et emane ja lehmatädi. Tean ju. Film "Emmanuelle", 1986a näidatud osatäitjal olid ka ilusad väiksed pringid rinnad.

See suurte rindade kultus tuli 90-ndatel aastatel, kui Eesti vabaks sai ja seks ka. Siis tulid suurte tissidega naised lettidele. Ajakiri Maaja ja Puch Up Ämblikmees, seksi Kristi, Vändra-Aveli kõik olid rinnakad. Siis äkki hakati suuremat rinda esile tõstma. Aga minu puberteedi ajal oli selline suur partii igaveseks nuhtluseks.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 00:03
Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 22:06Kooli ajast mäletan, et need tüdrukud, kel olid sinu kirjeldatud rinnad ja kes olid ise samal ajal saledad, olid poiste seas kõvasti hinnas. Need tüdrukud olid enamasti ka teistest füüsiliselt varaküpsemad.

Igastahes aastatel 1980- 90 ei olnud mingit suurte tisside ihalust märgata poiste seas. Pigem nagu mõnitati suurte rindadega tüdrukuid. Et emane ja lehmatädi. Tean ju. Film "Emmanuelle", 1986a näidatud osatäitjal olid ka ilusad väiksed pringid rinnad.

See suurte rindade kultus tuli 90-ndatel aastatel, kui Eesti vabaks sai ja seks ka. Siis tulid suurte tissidega naised lettidele. Ajakiri Maaja ja Puch Up Ämblikmees, seksi Kristi, Vändra-Aveli kõik olid rinnakad. Siis äkki hakati suuremat rinda esile tõstma. Aga minu puberteedi ajal oli selline suur partii igaveseks nuhtluseks.
Minu kooliaeg jääb täpselt sinu nimetatud aega. Ja täiesti kindlasti oli ka siis palju noormehi, kellele meeldisid rinnakad tüdrukud. Lihtsalt seksist, kehast ja eelistustest keegi kõva häälega ei rääkinud.

See, mida sina räägid, on lihtsalt kunsttisside kultus, mis hakkas välismaalt vaikselt meile imbuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 00:33Film "Emmanuelle", 1986a näidatud osatäitjal olid ka ilusad väiksed pringid rinnad.
Siis ju öeldi ka pesulaud kui rindu polnud.
Need poisid polnud veel paljast tüdrukutki näinud.

Sel ajal koolis oli üks ilus rinnakas tüdruk. Ainult imetlesin teda kui ilus ta oli. Midagi enamat ei julgenud lootagi.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 08:12
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 00:33Film "Emmanuelle", 1986a näidatud osatäitjal olid ka ilusad väiksed pringid rinnad.
Siis ju öeldi ka pesulaud kui rindu polnud.
Need poisid polnud veel paljast tüdrukutki näinud.

Sel ajal koolis oli üks ilus rinnakas tüdruk. Ainult imetlesin teda kui ilus ta oli. Midagi enamat ei julgenud lootagi.
Ära juba ei väsi sel teemal jauramast, rippkottidega kiimakott?
Külaline

Siin teemas on läinud aruteluks rindade teemal. Noorte koolitüdrukute suured tissid ja saggyd ei ole minu arvates üldse omavahel seotud. See, et koolis narriti kas siis ligga suurte rindade või olematute rindade (pesulaud) pärast on hoopis teine jutt. Klassikaline saggy tekib ikkagi 50+ naistel, kes on palju rinda andnud ja imetanud. Nii et ärgem ajagem neid asju segamini!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:51Klassikaline saggy tekib ikkagi 50+ naistel, kes on palju rinda andnud ja imetanud. Nii et ärgem ajagem neid asju segamini!
Tore. Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Külaline

Mulle näib et rippuvad rinnad tekivad neil kel noorena olid suured rinnad. Üle b korvi suurust.
Ma rohkem enda järgi teen selle järelduse. Mul oli noorena a korv, peale laste saamist b. Ja nii ongi jäänud. 10 kg lisandumisega ei olegi rinnad rippuma hakanud. Aga kui ma nüüd selle 10kg alla võtaks, ja kaaluks 55kg. on võimalik et rinnad rippuma jäävad.
Külaline

Noorel naisel võib rind rippuma hakkata ka kaalu kõikumise pärast. Teismeeas vb tuleb kaalu juurde, noore 20.ndates täiskasvanuna ehk saab alla ja siis ongi tulemus käes. See võib üks põhjus olla.
Eks lapse saamine ja imetamine ju ka just sellepärast mõjutab, et rind muutub nii palju. Imetamise ajal rinnad võivad(ei pruugi) paisuda lausa 3x.
Minul näiteks imetamine hästi ei läinud. Ka raseduse ajal rinnad oluliselt suuremaks ei läinud. Ja nüüd peale 2 last ei ole väga rippuvad veel(36aastasena).
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:54Tore. Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Mida vistrikud ikka ripuvad.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 14:17
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:54Tore. Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Mida vistrikud ikka ripuvad.
Minu vistrikud ei ripu tõesti. Mina olen N57/161/53. Eluaeg olnud sale ja väikese rinnaga, A-korv. Arvestades minu muid kehaparameetreid on minu rinnad olnud eluaeg minu muu kehaga proportsionaalselt väikesed. Issand, kui õnnelik ma oma väikeste rindade üle olen (ja olin ka noorena). Olen sünnitanud ja imetanud 3 last. Praegu on mul näol, käsivartel ja reitel näha lõtvunud nahka, see on vanusele iseloomulik, ma näen oma vanusele vastav välja. AGA. Minu pisikesed vistrikud on endiselt kikkis. Jumalast ilusad. Mitte mingid naharibad, vaid kikkis väikesed rinnad, nibud asuvad täpselt rinna keskel, pliiatsitesti läbin vaevata.
Suured, praeguseks rippuvad rinnad oleks kui õudusunenägu mu väikese keha küljes. Jumal tänatud, et saatus on minu vastu nii armuline olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 10:54
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:51Klassikaline saggy tekib ikkagi 50+ naistel, kes on palju rinda andnud ja imetanud. Nii et ärgem ajagem neid asju segamini!
Tore. Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Kas see, keda tsiteerid, väitis seda, et kõikidel 50+ naistel on ripprinnad? Harjuta palun funktsionaalset lugemisoskust.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:42Jumal tänatud, et saatus on minu vastu nii armuline olnud.
Kas oled usklik ja käinud kirikus jumalalt seda palumas, et su rinnad ikka vanas eas ilusad oleksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:54Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Ei ole kõigil. Mõnel ei vea ja tal on. Või kuidas võtta. Kindlasti on mehi, kes fännavad saggy tisse ja on nõus meeleldi sellise naisega koos elama.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 22:31
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:54Samas ärgem jätkem ka muljet nagu kõigil 50+ naistel oleks ripprinnad. No ei ole.
Ei ole kõigil. Mõnel ei vea ja tal on. Või kuidas võtta. Kindlasti on mehi, kes fännavad saggy tisse ja on nõus meeleldi sellise naisega koos elama.
Mis siis saab, kui koos elama hakates on naisel ilusad rinnad, aga pärast laste sünnitamist jäävad rippuma? Kas siis peaks mees naise välja vahetama?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 22:41
Guest kirjutas: 15 Apr 2026 22:31
Mis siis saab, kui koos elama hakates on naisel ilusad rinnad, aga pärast laste sünnitamist jäävad rippuma? Kas siis peaks mees naise välja vahetama?
Mina isiklikult leian, et mees peaks erinevaid naisi proovima. Selle oma ühe ja ainukese näol, ma mõtlen.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:51Klassikaline saggy tekib ikkagi 50+ naistel, kes on palju rinda andnud ja imetanud.
Ei ole nii. On ka noortel neidudel ripprinnad, lihtsalt geneetiliselt loodud nii kahjuks. Mis iganes põhjusel sellised rinnad on, on need noorele neiule väga enesehinnangu põnts.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... LU3JFw4w&s
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 22:30
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 15:42Jumal tänatud, et saatus on minu vastu nii armuline olnud.
Kas oled usklik ja käinud kirikus jumalalt seda palumas, et su rinnad ikka vanas eas ilusad oleksid?
Ära ole kade! :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 06:06
Guest kirjutas: 15 Apr 2026 22:30
Ära ole kade! :lol:
Statistiliselt vist ega keegi väga kade ei olegi. A-rinnad pole just kõige populaarsem toode, mida Eestis näiteks ilukirurigias endale tellitakse. Ja rinnad on ilulõikustes nr1 asi, mida siin muuta tahetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 21:29 Mulle mõjub eemaletõukavalt (st on kole ja jätab kuidagi labase mulje), kui naisel on paksud sääred. Ise olen naine, jalad õnneks ilusad. Meeste puhul ei meeldi väikesed ja haprad labakäed, sõrmed.
Loen ja imestan neid infantiilseid tekste siin. Kirjutajaks on tõenäoliselt täiskasvanud inimene, aga mõttemaailm on arenemata lapse oma. Ühiskonna ilunormid loomulikult soosivad sellist trendi, aga enamik õnneks ei jää sinna kinni vaid kasutab kainet mõistust. Oma lapsele küll sellist mõttemalli, kus kellegi loomulik välimus on teise jaoks labane, ei õpetaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist