Kooli ajast mäletan, et need tüdrukud, kel olid sinu kirjeldatud rinnad ja kes olid ise samal ajal saledad, olid poiste seas kõvasti hinnas. Need tüdrukud olid enamasti ka teistest füüsiliselt varaküpsemad.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 23:15Ma ei ole see mees, aga pakun, et rinnahoidjatega sa ju ei näe, et on ripprinnad. Rinnakatega on tissid väga kenad, kui ära võtad vajuvad alla.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 21:26Ma ei saa aru, miks sa siis üldse seksid koleda naisega, kes sulle ei meeldi?
Mul olid ka sellised noorest peale. Jubedall ei meeldinud mulle voodis rinnahoidjat ära võtta, sest tissid vajusid kahte lehte laiali. Ja kui peal istusin, siis laksusid vastu kõhtu.
Olin väga kena ja sale neiu, aga rinnad olid antud suured ja rippuvad. Jube õnnetu ja oma rindu häbenev olin. Peikadega voodisse läksin ainult väga purjus peaga, ainult siis tundsin ennast vabana.
Aastaid hiljem sain võimaluse teha rindade vähendus opi ja olen üliõnnelik. Sain enesekindluse täiega tagasi. Enam ei vahtinud mehed mu tisse, vaid vaatasid otsa ja rääkisid minuga, mitte mu tissidega.
Suured ja veel enam ripprinnad on noorele neiule ja ka sünnitanud naisele vägagi enesehinnangut mõjutavad tegurid. Me ei ole selliseid rindu endale valinud. Nad on meie küljes ja ripuvad nibud alla poole. Ja ma oleks ka tahtnud saada geneetiliselt endale ilusaid prinke tisse, aga ei saanud. Sain need siin kirjutatud "saggy tissid".
Aga ma ju ka tahtsin peikat ja armumist ja kõike seda. Ja samas olin nii hirmul, kui noormees minust huvitus, et kui lähen temaga voodisse ja ta võtab mul rinnahoidja ära, siis tissid kukuvad suht nabani või selili ollas vajuvad kanlaauku. Teate, kui õudne tunne see on. Väiksed tissid on vähemalt omal kohal, aga ripprinnad on hoopis mujal, kui rinnahoidjaga olid. Nagu mingi lehmatädi.
Siis läksingi voodisse peikadega alles siis, kui parajalt purjus olin.
Kus juures mu kahel parimal sõbrannal, kellega me igal pool pidudel ja üritustel käisime, olid perfektselt ilusad rinnad. Oi, kuidas ma neid kadestasin. Me kõik olime omamoodi kenad tüdrukud, aga minu puhul poisid alati mainisid ära mu suured rinnad. Ma üritasin neid ära pressida siledateks ja silmapaitstmatuteks, aga eks need suured kumerused ikka olid näha, pressi neid nii siledaks kui tahad.
Aastaid olin õnnetu oma suurte rippuvate tisside pärast. Õnneks on tänapäeval võimalik neid väiksemaks oppida. Seda tegingi ja parim otsus elus. Sain ilusad püstiste nibudega pringid tissid. Ok, on kerged armid, aga need armid, mis ma sain oma suurte rippuvate tisside pärast noore neiuna oma enesehinnangule, neid kahjuks ära ei opi.
Nii, et mehed, kes ütlevad, et noorel neiul olid ripprinnad ja need ei meeldinud talle, siis võtke teatavaks, et need neiud ei ole selliseid rindu endale külge tellinud. Kõik me tahaks endale perfektset keha, prinke rindu, ilusat nukunägu. Mehed tahaks lihaselist keha ja 20cm riista. Aga ei saa. Pole looduse poolt külge loodud. Aga armastatud tahame ikka olla, nii oma saggy tissidega, kui 12cm riistaga.
Nii et, ärme arvusta kehaosade üle, mida ise enda külge noorena osta ei saa. See on nii valus. Ja see valu jääb aastateks. Tissid sain küll raha eest väikseks, aga need nilbed kommentaarid, mis ma kogu noorpõlve nende rindade kohta kuulama pidin, neid ma oma seest välja lõigata ei saa.
Neil oli alati kohe oma kindel ja kooli popim poiss olemas. Teised poisid vaatasid kadedalt pealt ja võtsid järjekorda lootuses tüdruk omale saada. Aga sellist tüdrukut keegi käest ei lasknud.
P S See link, mille panid, mu meelest on need tavalised suured rinnad, mitte koledad lehmatissid.