Püüan ka riideid kaua kanda, aga mul käib äraviskamine tunde järgi. Kui riideeset silmitsedes tekib tunne: "Ma ei taha seda särki või pükse jalga panna, kole on" - siis ma ka ei hakka ennast piinama selle koleda eseme selgatoppimisega. Viskan kaltsukotti (lapiks) või minema.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:06Mulle jälle ei meeldi raiskamine. Et kui on riidel plekk, mis välja ei tule, veidi topiline või veninud, siis lendab prügikast? Koduse riietuse trööpab väga ruttu ära ja see tähendab, et sa kulutad ulmelisi summasid koduse riietuse uuendamise peale. Milleks? Käivad sul tõesti kogu aeg sisse ja välja ootamatud külalised. Käid sa tõesti koduriietega ka poes? Hügieen on minu jaoks olulisem kui natuke toppe või välja veninud põlv. Mitte mingil juhul ei lähe ma koduriietes välja ja ma ei kannata kui töölt tulles riideid ära ei vahetata. Mina püüan riided võimalikult lõpuni kanda. Mõõdukal määral kulumise märke ei häiri. Palju rohkem häirib, et maailm on täis tekstiilijääke.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 13:30Ega sa ju sellisega ometi ei seksinud? Sellise aluspesuga mees ei pääseks mu voodissegi, edaspidisest rääkimata.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 07:16
Mulle hakkas samasugune tüüp ütlema, et võiksin olla kodus pitspesus, sukkades ja kõrgetes kontsades. Teha niimoodi majapidamistöid ja siis tema joob paar õlut sisse ja kukub kuskilt tagant krabama. See oli tema unistuste elu. Ise oli rasvane ja trussikud olid ka aastast 1970. Ma ütlesin, et selline mees ei tekita minus iha, et tee ka oma keha korda, musklisse, pane jalga ilus pesu, aja ära oma rõvedad karvad. Siis räägime edasi. Selle peale ajas silmad krõlli, et ega ta mingi homo pole, korralik mees ikka.
Kodus ei tuleks kõne allagi, kui mees käiks trussiväel ringi. Kanname mehega mõlemad korralikke, viisakaid ja mugavaid pükse ja särki, millega sobib inimesi vastu võtta ja ka poodi minna. Riie on alati ka puhas, muidugi aukudeta ja pole välja veninud või topiline.
Üldiselt pleekimine (et on tekkinud heldam värv või mingid heleamad kohad) või kanga õhenemine mind koduriide puhul ei häiri, nii pirtsaks ma ei ole. Plekid, augud, või suur venimine tundub aga kole, topid ka ei meeldi. Toppide tekkimine/mittetekkimine sõltub väga palju esemest (püüan osta neid kaubamärke, mile kohta mäletan, et eelmine kord ei läinud analoogne ese topiliseks). Aga kui on halvasti jopanud ja läheb kiiresti rõvedalt topiliseks, siis, mis teha, kannan eseme maha kui ebaõnnestunud ostu (ja jätan meelede, et enam ei osta).
Koduriietega poes poes suvel võin käia. Talviseks/hilissügiseseks käimiseks on kodupüksid liiga õhukesed (jäine tuul puhub läbi, brr !!!), seega vahetan teksade või muude paksemate pükse vastu. Särk jope all võib kodu oma olla, miks mitte.