Kas mehed on lojaalsed?
-
Külaline
Tunned end kuidagi alaväärsena?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:13 Küll te olete ikka erilised. Nagu tited liivakastis.
-
Külaline
Kahjuks tean oma tutvusringkonnast palju mehi, kes petnud. Ei olegi armukesed, vaid ühekordsed juhusutsakad. Kõigil lapsed, naised, ilus pereelu. Oma naist väga hoiavad ja armastavad. Ja ei ole mingi teine eesti, enamus edukad ja endaga hästi hakkamasaavad inimesed.
Kahjuks tundub, et siiski enamus mehi vähemalt korra ikka oma naist petab, eriti kui on koos hakatud olema noorelt.
Kahjuks tundub, et siiski enamus mehi vähemalt korra ikka oma naist petab, eriti kui on koos hakatud olema noorelt.
-
Külaline
Tean samuti mehi, kes petavad. Ja mehi, kes on soovinud abikaasat minuga petta. Minust jäävad nad küll ilma, aga keegi kusagil kunagi ikka nõus on. Teadmine, et nad on valmis oma abikaasat petma, on üsna tülgastav.
-
Külaline
Arusaadav, sõltuvus ja madal enesehinnang. Ükski normaalse enesehinnanguga naine (ja tegelikult ka mees) sellise asjaga ei lepiks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 08:56Sõltuvus vast, armunud olen, ja ta on noor ja väga kena.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 07:21Miks sa sellise mölakaga koos oled? Uskumatu!Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 01:40 On vist jah, paljud seepärast ei tahagi suhet. Minu omale ka on oluline põhimõtteline vabadus, teiste tähelepanu jne
Aga ta vähemalt aus ja lubab mulle sama.
Kuni meil omavahel kõik hästi siis lepin.
Aga mölakas ei ole ka õige, ta on algusest peale hoiatanud, et selline ta on ja mõtle enne järgi kuhu sa tuled ja ta on väga romantiline ja kohtleb mind paremini kui ükski mu monogaamsetest meestest varem. Väga hoolitsev, teeb mulle iga päev süüa. Kallistab ja kaisutab pidevalt. Ja pole hirmu et ta kunagi kellegi pärast ära läheks.
-
Külaline
Et kõik naised on ära räägitavad, ka abielus olevad?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 18:59 Truudus on juhuse puudus ja ei ole naist kes ei anna, on mehed kes ei oska küsida.
Peaasi et räägiks ilusat juttu. Olgu või vale?
-
Külaline
Ei tasu iga nõmedat klišeed tõsiselt võtta, see pole ju tõsi.
-
Külaline
Pole ju vahet, kas abielus või mitte. Kui suhe, siis suhe.
-
Külaline
Ilmestab hästi viiekümbise keskmise mehe mõttelaadi. Soovitan veelkord teemaalgatajale- otsi nooremaid, nendega pole midagi peale hakata, sellised nad ongi. Mõni üksik meeldiv erand ja on ehk truu, aga nemad on juba naisemehed nagunii. Ülejäänud tinderdajad on hale kamp.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 21:25 Truudus on juhuse puudus ja ei ole naist kes ei anna, on mehed kes ei oska küsida.
-
Külaline
Selline mehi halvustav naine oled. Tead sa oled sellisena eriti ….Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 18:18 Issand, mis halin!! Ja see on mees... Vingud siin ainult ja ainult sina 10 naise eest. Tead, ääretult eemaletõukav, sa ei saa sellise viun-viun maailmanägemisega ühtegi naist saamagi.
-
Külaline
Kunas normaalne mees teisi naisi vaatama ja petma peaks hakkama? Kas kohe suhte alguses? Või hoopis aasta, viis või kümme pärast suhte algust? Või pärast laste saamist? Mul kohe täitsa mure nüüd...
-
Külaline
Ta ei suhtlegi selliste naistega. Ja monogaami puhul on see oht ju palju suuremKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 19:03Kui naine, kes ta südamesse poeb, pole nõus teda jagama, siis tuleb teistest loobuda. Mehed teevad armastatud naise jaoks kõik, et need õnnelikud oleksid.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 15:36Miks ta peaks kellestki loobuma, rohkem on ju parem, ta elab lihtsalt kõigiga koos või osa aega ühe ja osa teise juures, hipi, alati selline olnud, miks peaks muutumaKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 14:59
Loomulikult läheb, kui leiab naise, kelle vastu tunded. Sinu vastu neid pole.
-
Külaline
"Minu omale ka on oluline põhimõtteline vabadus, teiste tähelepanu jneKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 08:47Ta ei suhtlegi selliste naistega. Ja monogaami puhul on see oht ju palju suuremKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 19:03Kui naine, kes ta südamesse poeb, pole nõus teda jagama, siis tuleb teistest loobuda. Mehed teevad armastatud naise jaoks kõik, et need õnnelikud oleksid.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 15:36
Miks ta peaks kellestki loobuma, rohkem on ju parem, ta elab lihtsalt kõigiga koos või osa aega ühe ja osa teise juures, hipi, alati selline olnud, miks peaks muutuma![]()
Sinu kirjutis ju.
Loe veel korra läbi. Aeglaselt. Ja ürita kaasa mõelda.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 14:34"Minu omale ka on oluline põhimõtteline vabadus, teiste tähelepanu jneKülaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 08:47Ta ei suhtlegi selliste naistega. Ja monogaami puhul on see oht ju palju suuremKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 19:03
Kui naine, kes ta südamesse poeb, pole nõus teda jagama, siis tuleb teistest loobuda. Mehed teevad armastatud naise jaoks kõik, et need õnnelikud oleksid.![]()
Sinu kirjutis ju.
Kui meest hoida monogaamia-ketis, on suurem oht, et ta päriselt teise naise juurde läheb. Kui selline vaba hing, käib korra ära ja tuleb oma naise juurdetagasi. MA ise ei tahaks sellist suhet, aga no mis mina.
-
Külaline
Eks oleneb mehest ja tema vajadustest. Kindlasti ka sellest, kas naine kellega ta suhtesse läks ja lapsed sai, on üldse see tõeline naine. Mehed ei vali naisi mitte niivõrd välimuse pärast, kui hoopis sellest kui tore on tal selle naisega koos olla. Kui uus naine on toredam, miks siis mitte temaga minna? Laste saamine on eestis naise projekt, laps või lapsed on siis naised tegemine ja mehel seal juures pole kohta. Siis mees tunneb end üksikuna ja hakkab asendust mujalt otsima. Eriti need mehed, kes ongi suured suhtlejad. Mõni nohik istuks arvutis ja kannataks sellise kooselu ära. Mehi on igasuguseid. Aga kuidagi napakas pole minna suhtesse ja siis tuimalt uskuda nagu see suhe kestab surmani, kus ise teist ammu enam ei väärtustata, tunded kadusid juba teisel aastal... Kas see ongi naiste suur loogika?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 23:27 Kunas normaalne mees teisi naisi vaatama ja petma peaks hakkama? Kas kohe suhte alguses? Või hoopis aasta, viis või kümme pärast suhte algust? Või pärast laste saamist? Mul kohe täitsa mure nüüd...
-
Külaline
Sellise suhtumisega kaovad ka uues suhtes tunded teisel aastal.
-
Külaline
Keda huvitab? Mees saab alati uue naise leida.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 14:59 Sellise suhtumisega kaovad ka uues suhtes tunded teisel aastal.
-
Külaline
Miks naine ei peaks saama? Naistel pole tõrkuva tilli probleemigi
-
Külaline
Eks saab jah, aga hiljemalt 60+ on need naistevahetajad üksi, enam ei taha neid keegi. Siis see õudne kibestumine välja lööbki. Osadel lööb see sündroom juba palju varem välja, sest juba 50+ ollakse nagu vana näss.
-
Külaline
Naisel on neid tõrkuvaid probleeme 10x rohkem kui mehel see üks tillike. Huviline, ega kõik mehed pole impotendid nagu sinule on sattunud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist