Kas mehed on lojaalsed?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mehed ja naised elavad erinevas maailmas. Naise jaoks on mehele elamine see kui ta koristab, peseb nõusid, teeb süüa... Aga mees ootab naiselt hoopis seksikust ja endale, mitte teistele meestele. Aga seda naine ei paku oma mehele. Isegi välja minnes naine lööb end üles teiste meeste jaoks ja pärast koju jõudes paneb kohe oma löta löta dressid jalga tagasi. Naine ei viitsi end isegi raseerida, löta löta vanad dressid jalas, mingi negatiivsust täis tulehark ja siis nutab kui mees suhtleb teiste naiselike naistega ja magab nendega? Miks naine ei võiks ise aru saada ja suhtes välja astuda, kõige selle süüdistamise asemel? Lõputu vingumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 17:18 Mehed ja naised elavad erinevas maailmas. Naise jaoks on mehele elamine see kui ta koristab, peseb nõusid, teeb süüa... Aga mees ootab naiselt hoopis seksikust ja endale, mitte teistele meestele. Aga seda naine ei paku oma mehele. Isegi välja minnes naine lööb end üles teiste meeste jaoks ja pärast koju jõudes paneb kohe oma löta löta dressid jalga tagasi. Naine ei viitsi end isegi raseerida, löta löta vanad dressid jalas, mingi negatiivsust täis tulehark ja siis nutab kui mees suhtleb teiste naiselike naistega ja magab nendega? Miks naine ei võiks ise aru saada ja suhtes välja astuda, kõige selle süüdistamise asemel? Lõputu vingumine.
Kui lapsik jutt. Mees valigu endale sobiv naine ja hoidku oma till mujal püksis, mitte ärgu süüdistagu naist, et too pole selline ja selline. Miks tal üldse vanad dressid on? Miks ta pole saanud aega uusi osta? Dressid võivad täiega seksikad olla, aga need maksavad ka rohkem :!: Sama käib ka naiste kohta: tuleb teha õige valik või siis valida uuesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 17:18 Mehed ja naised elavad erinevas maailmas. Naise jaoks on mehele elamine see kui ta koristab, peseb nõusid, teeb süüa... Aga mees ootab naiselt hoopis seksikust ja endale, mitte teistele meestele. Aga seda naine ei paku oma mehele. Isegi välja minnes naine lööb end üles teiste meeste jaoks ja pärast koju jõudes paneb kohe oma löta löta dressid jalga tagasi. Naine ei viitsi end isegi raseerida, löta löta vanad dressid jalas, mingi negatiivsust täis tulehark ja siis nutab kui mees suhtleb teiste naiselike naistega ja magab nendega? Miks naine ei võiks ise aru saada ja suhtes välja astuda, kõige selle süüdistamise asemel? Lõputu vingumine.
Mis riided peaks kodus olema, et seksikas olla? Ei viitsi mingisuguse lambi jorsi pärast tõmmelda nii, lepib dressidega või otsigu uus naine
Külaline

Ma eeldan, et need "äääääää, naine pani dressid selga, mina lähen küla peale k*ppima nüüd" mehikesed kannavad ise kodus iga päev ülikonda ja lipsu. Trimmis kehast, värskest soengust ja maniküüritud kätest pole vast vaja rääkidagi, need on elementaarsed, eks. Vastasel juhul on naisel samamoodi õigus koheselt uutele jahimaadele minna.
Külaline

Issand, mis halin!! Ja see on mees... Vingud siin ainult ja ainult sina 10 naise eest. Tead, ääretult eemaletõukav, sa ei saa sellise viun-viun maailmanägemisega ühtegi naist saamagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:18 Miks naine ei võiks ise aru saada ja suhtes välja astuda
Sa oled minetanud viimase kui loogikaraasu. Kas alles just ei süüdistanud naisi, et nad seda just teevadki ja otsivad uue mehe? Ei ole nende süü, et valik meestest nii kehvake on, et võta üks hädavares ja viska teist impotenti...
Külaline

Põhjendasin teile lihtsalt ära miks mehed hakkavad teisi naisi vaatama ja magama. Miks mitte seksida naiseg,a kes tahab mehe jaoks olla seksikas, seksida vabameelselt ja nautida seda ööd? Te võite siin röökida ja mõnitada, aga lõpuks käituvad sedasi kõik mehed. Kõik teie mehed on nii teinud. Miks üldse närvitsete, olete kindlasti uues paremas suhtes :lol: :lol: :lol: Aga ikka mürki täis
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:28 Põhjendasin teile lihtsalt ära miks mehed hakkavad teisi naisi vaatama ja magama. Miks mitte seksida naiseg,a kes tahab mehe jaoks olla seksikas, seksida vabameelselt ja nautida seda ööd? Te võite siin röökida ja mõnitada, aga lõpuks käituvad sedasi kõik mehed. Kõik teie mehed on nii teinud. Miks üldse närvitsete, olete kindlasti uues paremas suhtes :lol: :lol: :lol: Aga ikka mürki täis
Jummel, osta seksikad dressid oma naisele, mida sa halised siin. Vaesed naised, keda sa üheks ööks ära kasutad. Teed haiget oma naisele ja sellele ärakasutatavale naisele, kes sust kindlasti rohkem loodab. Julm.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:34 Vaesed naised, keda sa üheks ööks ära kasutad.
Miks vaesed naised. Korralikud naised ju ei lähe üheöösuhtesse.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:07
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:58
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:47 Ma võibolla mingis mullis elanud, aga minu teada on kõik mu kaaslased mulle truud olnud. Mind ei ole kerge endale saada ja peale kõiki neid vintsutusi nad ei riskiks minust ilma jäämisega. Ise vastan loomulikult samaga ja olen ühe mehe naine.
Muidugi elad mullis. Vahet pole, kas on kerge või raske saada. Petetakse ka maailma ilusamaid naisi, ammugi siis sind.
Ilu järgi pole keegi mind valinud. Sina võid vabalt litsmees edasi olla, ma sinusuguseid ei vaata nagunii ;)
Kui sul ilu pole, on sul suuremaid puudujääke, kui ilusatel ja headel naistel, keda on maailm täis ning keda sellest hoolimata ikka petetakse.
PS: Olen naine ja truu.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:09 Head naist ei peta keegi. Hea naisega ollakse hea. Sa tead ikka, et kõik peegeldatakse sulle tagasi. Aga see liutsmees oli vanas perekoolis ka ühe kasutaja kellel oli mitu kontot lemmik väljend. Mine arene natuke. saad ikka aru, et sa pole siin see kes modereerib.
Jeerum küll, naisel pole sellega eriti üldse pistmist, kas ta on hea või ei ole hea. Petmine tuleneb petjast, mitte petetavast.
Külaline

Truudus on juhuse puudus ja ei ole naist kes ei anna, on mehed kes ei oska küsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:36
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:59
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:56
Sõltuvus vast, armunud olen, ja ta on noor ja väga kena.
Aga mölakas ei ole ka õige, ta on algusest peale hoiatanud, et selline ta on ja mõtle enne järgi kuhu sa tuled ja ta on väga romantiline ja kohtleb mind paremini kui ükski mu monogaamsetest meestest varem. Väga hoolitsev, teeb mulle iga päev süüa. Kallistab ja kaisutab pidevalt. Ja pole hirmu et ta kunagi kellegi pärast ära läheks.
Loomulikult läheb, kui leiab naise, kelle vastu tunded. Sinu vastu neid pole.
Miks ta peaks kellestki loobuma, rohkem on ju parem, ta elab lihtsalt kõigiga koos või osa aega ühe ja osa teise juures, hipi, alati selline olnud, miks peaks muutuma
Kui naine, kes ta südamesse poeb, pole nõus teda jagama, siis tuleb teistest loobuda. Mehed teevad armastatud naise jaoks kõik, et need õnnelikud oleksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:39
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:27
Muidugi elad mullis. Vahet pole, kas on kerge või raske saada. Petetakse ka maailma ilusamaid naisi, ammugi siis sind.
Jah, petetud on Gwen Stefanie'd, Natalie Portmani jne, jne, kes on maailma kauneimad naised ja iga mehe unistused, lisaks on need mehed olnud pigem alla nende naiste lati ja need, kellega peteti, palju koledamad. Seega pigem ei olene see naise väärtusest, vaid muudest asjaoludest. Mõni petabki kõiki oma naisi, nagu näiteks Ilves, olgu need naised ükskõik millised. Nii et minu arust selline jutt, et küll mina olen väärtuslik naine, mind keegi pole petnud ja need petetud naised on minust halvemad, see pole absoluutselt tõsi. Ja veel vähem on tõsi paljude meeste süüdistus, et noh, eks sa siis ise tegid midagi valesti, sellepärast petetigi. Mis mind lausa marru ajab, on selline vabandus, et ehk naisel polnud siis mehe jaoks piisavalt aega, ei näinud piisavalt hea välja, ei näinud piisavalt vaeva mehe pärast vms, mis on täielik jamps. Kas mees on mingi tita, kes kohe peab uue naisega voodisse minema, kui suhtes on keerulisemad ajad näiteks lapse sünni tõttu, et naisel on rohkem tööd vms.
Keda ma süüdistasin või halvustasin? Nentisin lihtsalt fakti, et mul on elus hästi läinud.
Millega sul siis hästi on läinud? Sellega, et sa pole teada saanud, kas sind on petetud või ei. See, et sa seda ei tea, ei tähenda, et pole petetud. Tunnen mitut sinutaolist naist, ma ei lähe ju nende illusiooni purustama ja tõde rääkima, eks. Pole minu asi. Las elavad oma mullis.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:56
Ilu järgi pole keegi mind valinud. Sina võid vabalt litsmees edasi olla, ma sinusuguseid ei vaata nagunii ;)
Kui sul ilu pole, on sul suuremaid puudujääke, kui ilusatel ja headel naistel, keda on maailm täis ning keda sellest hoolimata ikka petetakse.
Ei saanud aru su loogikast. Mind ei ole petetud, sest mul on suured puudujäägid? Ok :D
Naisena sellist soga ajades sa ise kutsud kurja enda ligi. Kui sa vaikimisi eeldad, et mees paneb vasakule, siis ta hakkabki seda tegema. Kuriteos on ta juba süüdi ära mõistetud, seega võib sama hästi selle teo siis ära ka sooritada. Mis sellest enam hullemaks läheb.
Minu ja sinu erinevus ongi selles, et mina ei eeldan inimestest head ja seni kuni pole vastupidist tõestatud, ei näe põhjust petmist kahtlustada ja iga käigu peale stseene korraldada. Võibolla on see üllatav, aga kui mees rihmast lahti lasta, siis ta ei jooksegi kohe metsa poole minema.
Aga noh, vähemalt sa oled ilus ja saad peagi uue jobu majja vedada.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 19:03
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:36
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:59
Loomulikult läheb, kui leiab naise, kelle vastu tunded. Sinu vastu neid pole.
Miks ta peaks kellestki loobuma, rohkem on ju parem, ta elab lihtsalt kõigiga koos või osa aega ühe ja osa teise juures, hipi, alati selline olnud, miks peaks muutuma
Kui naine, kes ta südamesse poeb, pole nõus teda jagama, siis tuleb teistest loobuda. Mehed teevad armastatud naise jaoks kõik, et need õnnelikud oleksid.
Nõus 100%.
Külaline

Veider kuidas kõik mehed on sinu jaoks jobud, kas oled siis ise ka jobu? Jobud on ju ikka jobudega koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 19:10 Veider kuidas kõik mehed on sinu jaoks jobud, kas oled siis ise ka jobu? Jobud on ju ikka jobudega koos.
Ei, sina oled petvate jobudega. Nendega, kes mind ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 19:15 Miks peaks sind vanainimest tahtma? Miks hakkad alati end teistele kaela veeretama ja peale suruma?
Aga sind? Vanainimene? Või ainult teised on vanad? Miks kujutad ette, et kõik sind tahavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 19:08
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:56

Ei saanud aru su loogikast. Mind ei ole petetud, sest mul on suured puudujäägid? Ok :D
Naisena sellist soga ajades sa ise kutsud kurja enda ligi. Kui sa vaikimisi eeldad, et mees paneb vasakule, siis ta hakkabki seda tegema. Kuriteos on ta juba süüdi ära mõistetud, seega võib sama hästi selle teo siis ära ka sooritada. Mis sellest enam hullemaks läheb.
Minu ja sinu erinevus ongi selles, et mina ei eeldan inimestest head ja seni kuni pole vastupidist tõestatud, ei näe põhjust petmist kahtlustada ja iga käigu peale stseene korraldada. Võibolla on see üllatav, aga kui mees rihmast lahti lasta, siis ta ei jooksegi kohe metsa poole minema.
Aga noh, vähemalt sa oled ilus ja saad peagi uue jobu majja vedada.
No mis soga sa ometi ajad? Sa räägid, et sind on olnud raske saada ja seetõttu ei ole petetud. Maailm on sinusuguseid täis, kel lisaks raske saada, et nad on head, on lisaks sinule ka ilusad-ja ikka petetakse.
Ma ei eelda midagi. Ammugi ei kahtlusta, pole põhjust ja ei viitsiks ka. Erinevalt sinust ei tao ma vastu rinda ja pole naiivne. Pole mul rihma otsas ka kedagi-ühegi mehe järel ei jookse, nuta ja kinni ei hoia.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist