Mina suhtun ka hästi kui asi on aus. Paraku ei ole aus. Ikka jäetakse mulje, et teine on ainuke ja eeldatakse, et teistega samal ajal liini ei aeta. Aga eeldus on kõikide vigade ema. Sellest saad hiljem aru kui äkki kõik lõppeb või silmad avanevad.
Kuidas suhtute asendussuhtesse?
-
Külaline
-
Külaline
Mille poolest sinu sõnavõtt nüüd parem oli? Tüüpiline demagoogiast nõretav vihakõne. Mina ei ole näinud siin ei meeste ega naiste vihkamist. Intrigant oled.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:20Mina näen siin foorumis viha naiste vastu. Meestevastast viha vahel väha harva, aga naisi halvustatakse küll kõvasti. Kas üks või kaks tigedusest läbi imbunud meest, ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:17 Joodikust meeste vihkaja ärkas ja alustas oma lõputut jõuramist. Ära mine isiklikuks ja jää teemasse.
-
Külaline
Mitu korda sulle öelda tuleb, et vaata peeglisse! Viga on sinus, mitte teistes naistes.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:37Mina suhtun ka hästi kui asi on aus. Paraku ei ole aus. Ikka jäetakse mulje, et teine on ainuke ja eeldatakse, et teistega samal ajal liini ei aeta. Aga eeldus on kõikide vigade ema. Sellest saad hiljem aru kui äkki kõik lõppeb või silmad avanevad.
-
Külaline
Ta ei ütle, et ta maha jäetakse. Ta ei ütle ka, et alati ise jätab. Ta ütleb, et kolm kuud on see aeg kus ta on koos kellegiga. Ja ebakindlusest või kogemustele tuginedes lõpetab ise üldjuhul selle nn suhte. Ehk siis kaitseb ennast sellega, et ei lase kellegil endale hinge pugeda. Seda teevad ka paljud naised. Mitte, et see õige oleks, aga paraku nii tehakse mõlemalt poolt.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:22Õpi ise lugema. Lehekülg eespool jälle räägib, et max kolm kuud. Kes teemasid jälgib, tunneb ta kohe ära, kogu aeg sama plaat.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 21:52Aga õpi lugema ja loetust aru saama. Mida sa kogu aeg leierdad ühte ja seda sama. Kus kohas teda iga kolme kuu tagant maha jäetakse? Midagi öelda pole aga ikka ütled.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 21:28
Vot siin peaksid küll ise peeglisse vaatama. Miks sind kogu aeg mõne kuu pärast maha jäetakse? Midagi teed sa väga valesti. Pakun, et kehv iseloom, sest välimus pole naiste jaoks nii ülioluline, aga sitta iseloomu ei taha keegi taluda.
-
Külaline
Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:42Järgneb ideaalmaailma kirjeldus:Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:36Et peaks selle isendiga, kellega enam ei meeldi ja kes enam ei meeldi, ikka edasi seksima?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:31
See "keppida ja elada" on muu loomariigi tunnus, kellest inimest eristab võime end tagasi hoida ja justnimelt mitte iga järgmise meeldiva isendiga seksida kuni meeldib, ja siis järgmise ja siis järgmisega...
Siis olete juba piisavalt vanad, et muid asju koos tehes eluke õhtusse veeretada. Reisite, käite teatris, vaatate õhtul koos mõnd krimisarja või filmi, teete koeraga jalutuskäike, nunnutate lapselapsi. Võimalusi on peaaegu lõputult. Seda kõike eeldusel, et ei seksinud "sellega, kes hetkel meeldib", vaid vastastikusel kokkuleppel terveks eluks valitud kaaslasega.
-
Külaline
Mis mitu korda? Millest sa räägid? Ma olen naine ja kommenteerin siin vist 4-5 kord. Mille eest sa sõimad mind?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:40Mitu korda sulle öelda tuleb, et vaata peeglisse! Viga on sinus, mitte teistes naistes.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:37Mina suhtun ka hästi kui asi on aus. Paraku ei ole aus. Ikka jäetakse mulje, et teine on ainuke ja eeldatakse, et teistega samal ajal liini ei aeta. Aga eeldus on kõikide vigade ema. Sellest saad hiljem aru kui äkki kõik lõppeb või silmad avanevad.
-
Külaline
Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:49Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:42Järgneb ideaalmaailma kirjeldus:Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:36
Et peaks selle isendiga, kellega enam ei meeldi ja kes enam ei meeldi, ikka edasi seksima?
Siis olete juba piisavalt vanad, et muid asju koos tehes eluke õhtusse veeretada. Reisite, käite teatris, vaatate õhtul koos mõnd krimisarja või filmi, teete koeraga jalutuskäike, nunnutate lapselapsi. Võimalusi on peaaegu lõputult. Seda kõike eeldusel, et ei seksinud "sellega, kes hetkel meeldib", vaid vastastikusel kokkuleppel terveks eluks valitud kaaslasega.
-
Külaline
Justnimelt. Tuleb arvestada, et niikuinii asi üle kolme kuu ei kestaKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:49Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:42
Järgneb ideaalmaailma kirjeldus:
-
Külaline
Nomaiteanüüd, kui sellisel õnnetu saatusega inimesel on juba ka lapsed, siis tasub ehk nende kasvatamisele keskenduda ja mitte neid kolmekuulisi "suhteid" taga ajada.
Kui ei ole olnud ühtegi pikemat suhet ja kõik kaaslased mõne kuu jooksul jalga lasevad, võib põhjus olla iseenda (teadvustamata) valikuvigades. Ka siis võib kasuks tulla pgem see, et inimene jätab suhete otsimise, tegeleb oma elu ülejäänud aspektidega, võib-olla lahendab selle käigus mingid isiklikud probleemid ja lähebki tulevikus paremini.
Kui ei ole olnud ühtegi pikemat suhet ja kõik kaaslased mõne kuu jooksul jalga lasevad, võib põhjus olla iseenda (teadvustamata) valikuvigades. Ka siis võib kasuks tulla pgem see, et inimene jätab suhete otsimise, tegeleb oma elu ülejäänud aspektidega, võib-olla lahendab selle käigus mingid isiklikud probleemid ja lähebki tulevikus paremini.
-
Külaline
Aga miks ei või mina mehena otsida lühisuhteid? Ma ju ei taha pikka püsisuhet. Küll aga vajan ka mina seltsi, seksi jne. Kasvõi igavuse peletamiseks. Põnev on ju ka. Ja kui mulle selline elu meeldib miks ei või ma sellist elu elada. Vaba maa. Kedagi pole sunnitud. Kõik toimub vastastikusel kokkuleppel. On üldjuhul ka mõlemale meeldiv olnud kuniks......Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:18 Nomaiteanüüd, kui sellisel õnnetu saatusega inimesel on juba ka lapsed, siis tasub ehk nende kasvatamisele keskenduda ja mitte neid kolmekuulisi "suhteid" taga ajada.
-
Külaline
No miks sa siis edasi ei ela? Minu elu on küll lihtne-kui mees meeldib, võtan ta päriseks. Mingeid lühisuhteid ei viitsi harrastada.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:24Aga miks ei või mina mehena otsida lühisuhteid? Ma ju ei taha pikka püsisuhet. Küll aga vajan ka mina seltsi, seksi jne. Kasvõi igavuse peletamiseks. Põnev on ju ka. Ja kui mulle selline elu meeldib miks ei või ma sellist elu elada. Vaba maa. Kedagi pole sunnitud. Kõik toimub vastastikusel kokkuleppel. On üldjuhul ka mõlemale meeldiv olnud kuniks......Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:18 Nomaiteanüüd, kui sellisel õnnetu saatusega inimesel on juba ka lapsed, siis tasub ehk nende kasvatamisele keskenduda ja mitte neid kolmekuulisi "suhteid" taga ajada.
Kui ei ole olnud ühtegi pikemat suhet ja kõik kaaslased mõne kuu jooksul jalga lasevad, võib põhjus olla iseenda (teadvustamata) valikuvigades. Ka siis võib kasuks tulla pgem see, et inimene jätab suhete otsimise, tegeleb oma elu ülejäänud aspektidega, võib-olla lahendab selle käigus mingid isiklikud probleemid ja lähebki tulevikus paremini.![]()
-
Mees45
Elangi. Lihtne. Rahuldust pakkuv. Põnev. Kohustuste vaba.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:27No miks sa siis edasi ei ela? Minu elu on küll lihtne-kui mees meeldib, võtan ta päriseks. Mingeid lühisuhteid ei viitsi harrastada.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:24Aga miks ei või mina mehena otsida lühisuhteid? Ma ju ei taha pikka püsisuhet. Küll aga vajan ka mina seltsi, seksi jne. Kasvõi igavuse peletamiseks. Põnev on ju ka. Ja kui mulle selline elu meeldib miks ei või ma sellist elu elada. Vaba maa. Kedagi pole sunnitud. Kõik toimub vastastikusel kokkuleppel. On üldjuhul ka mõlemale meeldiv olnud kuniks......Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:18 Nomaiteanüüd, kui sellisel õnnetu saatusega inimesel on juba ka lapsed, siis tasub ehk nende kasvatamisele keskenduda ja mitte neid kolmekuulisi "suhteid" taga ajada.
Kui ei ole olnud ühtegi pikemat suhet ja kõik kaaslased mõne kuu jooksul jalga lasevad, võib põhjus olla iseenda (teadvustamata) valikuvigades. Ka siis võib kasuks tulla pgem see, et inimene jätab suhete otsimise, tegeleb oma elu ülejäänud aspektidega, võib-olla lahendab selle käigus mingid isiklikud probleemid ja lähebki tulevikus paremini.![]()
Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:49Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 08:42
Järgneb ideaalmaailma kirjeldus:
Kahjuks ei arvesta. Tean ühte meest. Kolme naisega viis last, ja on nö. rajal edasi. Ja need keda ta leiab teavad väga hästi tema tausta, aga ikka lähevad liimile. Kutt oleks nagu meega kokku määritud...
Ja ei ole ta miljonär ega Ferrari omanik. Tavaline onu Heino.
-
Külaline
Ju on sümpaatne mees suure riistaga. Üldse ei imesta. Seksib hästi, on voodis hea.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:35Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:49
Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.
Kahjuks ei arvesta. Tean ühte meest. Kolme naisega viis last, ja on nö. rajal edasi. Ja need keda ta leiab teavad väga hästi tema tausta, aga ikka lähevad liimile. Kutt oleks nagu meega kokku määritud...
Kuna sellised mehed on haruldus, siis naised sulavadki.
Nagu ütlesin: onu Heino olemise ja suhtumise poolest. Ju mõnele sümpatiseerivad. Riista pole mõõtnudKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:48Ju on sümpaatne mees suure riistaga. Üldse ei imesta. Seksib hästi, on voodis hea.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:35Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54
Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.
-
Külaline
See lükkab ju järjekordselt ümber siinsete prouade väite, et mees ei saa seksi. Saab. Isegi on Heino saab. Halvustav kisa, et samasuguseid saab ei ole tõsiselt võetav argument. Fakt on, et saab.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:35Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:49
Kust selline kaaslane leida? Kuidas olla kindel, et selline ideaalmaailma elu kaaslast ära ei tüüta ja ta ei lähe teravaid elamusi otsima? Mina ei usu ideaalmaailma inimeste vahel kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet. Nüüd saavad kokku ja on äkki muutunud. Touda hunti palju tahad. Ikka vastab metsa poole. Ja siin pole vahet. Mees või naine.
P.s Paha, et kutt lapsed terb ja jätab. Tõenäoliselt koonerdab elatisega ka. Kui on üle 30-ne kutt siis minu soovitus. Vaadaka seal alates 35 kuni 45 lastega prouasid. Üks-kaks last. Selliseid saab kergelt kätte. Lapsi ka enam ei taha. Seksivad ka nagu oleks viimane kord. Ja kui ära tüütab saad pea püsti kaks kätt taskus minema kõndida.
Alla selle vanuse peavad ennast jumalannadeks. Jõuad ka need ära oodata. Üldjul on nad paari aasta pärast ükikemad ja plbus on sulanud nagu kevadine lumi.
-
Külaline
Mis voodis? Loomulikult enne. Väikesega ei hakka end alandama ja voodisse minemagi.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:57Postitus on kustutatud.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:48Ju on sümpaatne mees suure riistaga. Üldse ei imesta. Seksib hästi, on voodis hea.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:35
Peaaegu igaüks saab alati seksi, soost olenemata, kui lihtsalt seksi tahetakse. Pigem on küsimus lati kõrguses. Mõni tõstab lati liiga kõrgele ja jääb kuivale. Siis süüdistab teisi. Aga mõned lasevad lati ka liiga madalale. Antud juhul ilmselt ongi nii, et eksisteerib keskealine vaba mees, kellel on kindlasti pikaajalised intiimkogemused. Tema õnge lähevad nii noored kui vanad, ja näib, et just asendussuhtlejad.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:53See lükkab ju järjekordselt ümber siinsete prouade väite, et mees ei saa seksi. Saab. Isegi on Heino saab.Egalitaar kirjutas: ↑10 Okt 2024 12:35Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 11:54
Inimesed, kes on lõhkunud 2-3 perekonda või pikka suhet, ongi ebausaldusväärsed. Kui nad omavahel kokku saavad, siis loodetavasti arvestavad sellega.
-
Külaline
Aga proovime siis teisiti tibulinnukesed. Rääkige palju ja mis aja jooksul teil oli erinevaid suhteid mille käigus ka voodit külastasite. Miks ja kuidas need lõppesid? Kui kiiresti tuli peale lahutust esimene partner kellega linade vahele jõudsite.
-
Külaline
Hästi suhtun. Aitab üle saada üksindusest. Tõstab eneseteadvust ja ka keha saab oma. Mehed teevad nii ju koguaeg.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 1 külaline