Mina ei tea, et naised nii teeksid, küll aga teevad seda mehed. Teeseldakse tundeid, räägitakse mida iganes lihtsalt ärakasutamise eesmärgil. Samal ajal mitu naist ootel.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:22Täpselt nagu perekoolis. Õigustatakse teise inimese ära kasutamist. Et siis räägite kaaslasele kui armas ja kallis ta on. Seksite temaga. Ei luba tal teistega suhelda ja seksida. Aga ise samal ajal suhtlete ja seksite. Ise sisimas teades, et kui kuskilt portaalist jääb ette parem kandidaat siis lähete uue kaissu. Ja nii teete korduvalt, korduvalt lootes, et kunagi tuleb see õige. Ausalt naised. Mul on teie pärast häbi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:17Minu meelest täpselt samamoodi hoitaksegi ennast muude asjadega tegevuses ja täidetakse tühimikku kellegi teisega, keda nunnutada. Kui see ei toimiks, siis inimesed ei teeks seda.Suhe ei ole nagu koerapidamine, et võtad uue ja saadki eelmise kaotusest üle. Aitab ikka aeg, hobidega tegelemine, sõpradega suhtlemine jne, mitte uus suhe.
Kuidas suhtute asendussuhtesse?
-
Külaline
-
Külaline
Et sina ei tea see ei tähenda, et naised nii ei tee. Vaata kasvõi siinseid vastuseid. Looritatud imalate vabandustega selline käitumine. Aga tegelikult peetakse seda õigeks. Kui musta valgeks kutsuda ei tähenda see ometi seda, et must ongi valge. Kui mehed ütlevad, et näe läks nii siis mees on paha. Kui naine ütleb siis see on OK. Probleem pole lühisuhetes. Probleem on valetamises ja teises inimeses võltslootuse tekitamises. Nii naise kui mehe poolt. Mina põlgan selliseid inimesi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:42Mina ei tea, et naised nii teeksid, küll aga teevad seda mehed. Teeseldakse tundeid, räägitakse mida iganes lihtsalt ärakasutamise eesmärgil. Samal ajal mitu naist ootel.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:22Täpselt nagu perekoolis. Õigustatakse teise inimese ära kasutamist. Et siis räägite kaaslasele kui armas ja kallis ta on. Seksite temaga. Ei luba tal teistega suhelda ja seksida. Aga ise samal ajal suhtlete ja seksite. Ise sisimas teades, et kui kuskilt portaalist jääb ette parem kandidaat siis lähete uue kaissu. Ja nii teete korduvalt, korduvalt lootes, et kunagi tuleb see õige. Ausalt naised. Mul on teie pärast häbi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:17
Minu meelest täpselt samamoodi hoitaksegi ennast muude asjadega tegevuses ja täidetakse tühimikku kellegi teisega, keda nunnutada. Kui see ei toimiks, siis inimesed ei teeks seda.
-
Külaline
Vabandused, vababdused. Väga labased ja haledad kusjuures. Ja neid suhteid on rohkem kui sa arvata oskad. Äsja lahku läinud naisi on kõik portaalid täis. Ja üldjuhul on nad 2-3 kuu jooksul voidi soojendaja leidnud. Ja nii aastas mutu tükki. Mehed räägivad, et sellised pidavad kõige kergem saak olema. Ja samas ka kõige ebausaldatavad.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:50 Igaühele oma. Tean selliseid "lohutussuhteid", mis on 15+ aastat kestnud. Vahel jäädaksegi kokku, vahel leitakse hiljem, et pole ikka see ja valik ei saanud õigetel alustel tehtud. Vaevalt neid inimesi meeletult palju on, kes lihtsalt külmalt täie teadmisega kedagi ära kasutavad. Pigem need lohutussuhted tekivad iseenesest lähedusevajadusest. Keegi täidab seda auku südames ja leevendab valu. Algul võivadki plaanid nendega suured olla, aga aeg teeb omad korrektiivid.
-
Külaline
Millised mehed? Need, kes samamoodi naistele valetavad ja "pruugivad" määda tindereid sõeludes. Saad ise aru, et pajana sõimad katelt???Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 14:02 Mehed räägivad, et sellised pidavad kõige kergem saak olema.
-
Külaline
Veidrik, miks peaks sinu "saak" sinu jaoks usaldusväärne olema?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 14:02Vabandused, vababdused. Väga labased ja haledad kusjuures. Ja neid suhteid on rohkem kui sa arvata oskad. Äsja lahku läinud naisi on kõik portaalid täis. Ja üldjuhul on nad 2-3 kuu jooksul voidi soojendaja leidnud. Ja nii aastas mutu tükki. Mehed räägivad, et sellised pidavad kõige kergem saak olema. Ja samas ka kõige ebausaldatavad.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:50
-
Külaline
Mina pole eelnev kirjutaja, aga mehena mõistan mida ta öelda tahab. Ja seetõttu ei ole minu jaoks vahet. Ei usalda. Usaldab. Ei usalda. Olen õppinud elama nii, et see ei oma tähtsust. Ma tean, et minu või temakese jaoks lõppeb asi maksimaalselt 3 kuu jooksul. Üritan olla esimene kes lõpetab. Pole viimase 5 aasta jooksul haiget saanud ja tundnud, et minu maailma on jälle keegi lihtsalt ühe hetkega purustanud. Kaotanud oma elust järjekordse aasta ennast kokku korjates ja lappides. Vastab ka tõele, et alla aasta tagasi lahutanud naisi on voodisse kerge saada.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 14:07Veidrik, miks peaks sinu "saak" sinu jaoks usaldusväärne olema?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 14:02Vabandused, vababdused. Väga labased ja haledad kusjuures. Ja neid suhteid on rohkem kui sa arvata oskad. Äsja lahku läinud naisi on kõik portaalid täis. Ja üldjuhul on nad 2-3 kuu jooksul voidi soojendaja leidnud. Ja nii aastas mutu tükki. Mehed räägivad, et sellised pidavad kõige kergem saak olema. Ja samas ka kõige ebausaldatavad.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:50
-
Külaline
Mis sa plähmid. Pada ei saa katelt sõimata, sest ainult mehed on sellused halvad. Naised on kõik ohvrid.
-
Külaline
Kuidas sina muidu õigeks pead.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:42Mina ei tea, et naised nii teeksid, küll aga teevad seda mehed. Teeseldakse tundeid, räägitakse mida iganes lihtsalt ärakasutamise eesmärgil. Samal ajal mitu naist ootel.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:22Täpselt nagu perekoolis. Õigustatakse teise inimese ära kasutamist. Et siis räägite kaaslasele kui armas ja kallis ta on. Seksite temaga. Ei luba tal teistega suhelda ja seksida. Aga ise samal ajal suhtlete ja seksite. Ise sisimas teades, et kui kuskilt portaalist jääb ette parem kandidaat siis lähete uue kaissu. Ja nii teete korduvalt, korduvalt lootes, et kunagi tuleb see õige. Ausalt naised. Mul on teie pärast häbi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:17
Minu meelest täpselt samamoodi hoitaksegi ennast muude asjadega tegevuses ja täidetakse tühimikku kellegi teisega, keda nunnutada. Kui see ei toimiks, siis inimesed ei teeks seda.
1. Oled leidnud kellegi. Olete koos. Seksite jne. Kas sulged oma tutvumisportaalide kontod. Ehk siis ei suhtle, kohtu uute potentsiaalsete partneritega.
2. Kõik sama aga elu läheb vanaviisi edasi. Kui kaaslast silmapiuril pole siis käib agar kirjavahrus, suhtlemine, kohtumused. Ehk ka mõni seksitrett?
3. Kõik sama, aga kuidas tahaksid, et kaaslane käitub?
-
Külaline
Mis see sinu olukord siis oli? Aga kui mees teadis, et see ongi nn boonustega sõbrasuhe siis ongi kõik OK. Ja kuna suhtlete edasi ehk pole vaenlased siis sa järelikult ei petnud, valetanud. Ei pidanud teadlikult teist inimest loomaks keda võis ära nätsutada ja siis minema visata. Üldjul käib ju asi nii, et ära nätsutatud inimene heidetakse prügikasti ja lüüakse kaan kinni. Seksids, itkeda, halada temaga sobis. Ja kui leitakse, et nüüd aitab ei vääri see inimene mingeid selgitusi peale 1-2 õõnsa lause. Kustutakse ja blokeeritakse kõik kontaktid. Inimest nagu poleks olemaski. Aga üldjuhul saab karma sellised elajad kätte ja neile tehakse see kordades hullemini tagasi. Mõni siis mõidtab mida ta tegi oma eelmistele kaaslastele. Enamus ja paraku need on elus kalestunud naised ei saa ka siis aru. Ja jätkavad oma egotrippi erinevate meestega. Kes tegelikult mõistavad mis sirti loomaga tegemist ja seetõttu lihtsalt kasutavad neid. Vahendeid valimata. Vaja armastusest rääjuda. Aga palun ja kepime. Räägime truudusest. Aga palun ja kepime. Räägime kasvõi maalikunstist. Aga palun ja kepime. Kui vaja võib ka naise lapsi kiita ja muudugi kepime.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 11:28 Olen ise teadmata selline plaastesuhe olnud. Eks muidugi mõne aja möödudes see ka välja tuli. Oleks võinud kohe alguses aus olla.
Aga ma ise olen suhelnud peale pika(10+a) kooselu lahkuminekut ühe mehega, kes algusest peale teadis mu olukorda. Ma ei ütleks, et me suhtes olime aga olime siis nagu boonustega sõbrad. Ja ta oli õlg mille najal nutta ja andis väga head nõu. Minu jaoks ta oli mingil määral plaaster, et ma saaks oma enesekindluse tagasi ja ei langeks vanasse halba mustrisse tagasi.
Nüüd me oleme lihtsalt head tuttavad.
Mida üldse peetakse asendussuhteks?
-
Külaline
Aga kiiremini aitab üle saada kui pidada selle kõrvalt paari austajat. Sõbrantsid kadedad ja tõstab ka enda egoKülaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 11:27Suhe ei ole nagu koerapidamine, et võtad uue ja saadki eelmise kaotusest üle. Aitab ikka aeg, hobidega tegelemine, sõpradega suhtlemine jne, mitte uus suhe.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:43Jah. Oleneb kuidas probleemi sõnastada. Kui kirjutada et peale lahkuminekut on kohutav olla, masendus, ei oska eluga midagi teha. Kuidas seda valu leevendada? Aitab uus suhe!Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:38 Huvitav? Terve perekool oli seda teemat täis. Valdavalt oli selline suhtumine, et aitab üle saada lahutuse valust. Ja see on täitsa normaalne.
Kui aga küsida, kuidas suhtuda asendussohtesse, plaastersuhtesse? Vastatakse et see on alatu.
-
Külaline
Väide oli kui mees lahkub suhtest, ometi hakkad sa jälle eneseõigustamisega pihta. Lõputu kes aias, kes aias eks.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:40Suhted lõppevad erinevatel põhjustel. Pole ainult naised need mahajätjad.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:18Miks peab masetsema, saadi ju oma halvast suhtest välja. Kummalised olete, nii kummalised. Suhte ajal suhte heaks midagi teha ei taha, siis läheb mees minema ja siis masetsete ja plaasterdate mingite suvameestega keda te ise ei taha ja kes ka teid päriseks ei taha. Siis uuesti tutvuma... seda kõike saadab see lõputu eneseõigustamine.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:32
Kas sa võiksid oma perekooli-fiksatsioonist ükskord üle saada? Siin pole 100% perekooli Käod, perekooligi pole enam üle poole aasta! Miks sa ikka veel nämmutad seda,m mida kunagi sealt lugesid?
Lahutuse valust saavad inimesed eri moodi üle. Kui keegi haiget ei saa, võib plaasterdada ka lühisuhetega, on ikka vähe lõbusam kui niisama masetseda. Vähemalt keegi mind veel tahab, see tõstab enesekindlust väheke peale lahutuse lööki.
-
Külaline
Aga mida sina kui naishing siis mehelt kuulda loodad? Mis see imeasi on mida mees rääkides sind ära ei kasutaks? Sa ei tea isegi eks.
-
Külaline
Mida, kas keppimist peab ka karma karistama? Ma saan veel aru kui inimene tapab massiliselt inimesi ära ja siis kusagil teises elus on mingi karma, aga et isegi suguelu meeldiva inimesega on kuritegu... see ei mahu kuidagi pähe, läheb juba nagu mingi aafrika suguharu arusaamadesse. Inimesed seksivad nendega kes neile hetkel meeldivad, aga kui see muutub siis enam ei seksita. Sa võiks ka keppida ja elada, mitte endale keelata olla inimene.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 14:53Mis see sinu olukord siis oli? Aga kui mees teadis, et see ongi nn boonustega sõbrasuhe siis ongi kõik OK. Ja kuna suhtlete edasi ehk pole vaenlased siis sa järelikult ei petnud, valetanud. Ei pidanud teadlikult teist inimest loomaks keda võis ära nätsutada ja siis minema visata. Üldjul käib ju asi nii, et ära nätsutatud inimene heidetakse prügikasti ja lüüakse kaan kinni. Seksids, itkeda, halada temaga sobis. Ja kui leitakse, et nüüd aitab ei vääri see inimene mingeid selgitusi peale 1-2 õõnsa lause. Kustutakse ja blokeeritakse kõik kontaktid. Inimest nagu poleks olemaski. Aga üldjuhul saab karma sellised elajad kätte ja neile tehakse see kordades hullemini tagasi. Mõni siis mõidtab mida ta tegi oma eelmistele kaaslastele. Enamus ja paraku need on elus kalestunud naised ei saa ka siis aru. Ja jätkavad oma egotrippi erinevate meestega. Kes tegelikult mõistavad mis sirti loomaga tegemist ja seetõttu lihtsalt kasutavad neid. Vahendeid valimata. Vaja armastusest rääjuda. Aga palun ja kepime. Räägime truudusest. Aga palun ja kepime. Räägime kasvõi maalikunstist. Aga palun ja kepime. Kui vaja võib ka naise lapsi kiita ja muudugi kepime.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 11:28 Olen ise teadmata selline plaastesuhe olnud. Eks muidugi mõne aja möödudes see ka välja tuli. Oleks võinud kohe alguses aus olla.
Aga ma ise olen suhelnud peale pika(10+a) kooselu lahkuminekut ühe mehega, kes algusest peale teadis mu olukorda. Ma ei ütleks, et me suhtes olime aga olime siis nagu boonustega sõbrad. Ja ta oli õlg mille najal nutta ja andis väga head nõu. Minu jaoks ta oli mingil määral plaaster, et ma saaks oma enesekindluse tagasi ja ei langeks vanasse halba mustrisse tagasi.
Nüüd me oleme lihtsalt head tuttavad.
Mida üldse peetakse asendussuhteks?
-
Külaline
Kui see sind rõõmsaks teeb ja üksindust peletab, miks seda siis defineerima peab asendussuhteks. Miks ei võiks lihtsalt elada päev korraga? Keerulisem on siis, kui soovid lapsi või abielu. Paraku sellistel juhtudel on tõepoolest aeg piiratud ja pole eriti tark oma aega asendussuhtele kulutada. Kuigi paarilise valikul loeb pigem see, kui hea temaga koos on olla ja kui sul on temaga hea koos olla, miks seda siis lõpetama pead.
-
Külaline
Saage üle oma teemadest mitu naist ootel jne. Saage üle oma vabandustest. Elus ei ole paljud asjad garanteeritud. On inimesi, kes on stabiilse loomuga terve elu ja on inimesi, kes pole. Nii lihtne ongi. Kõik hakkab inimesest, tervikust, mitte tema intiimsuhetest. Kahjuks inimeste sisse ei näe ja seega suhtuge inimestesse koefitsendiga. Pole inimest, pole probleemi nö. Ei, selleks ei pea surnud olema, vaid lihtsalt. Liiga palju inimesi enda ümber kuhjata põhjustab pigem probleeme. Parem tegeleda oma asjadega ja hoida kitsast ringi.
-
Külaline
Kas üldse keegi defineerib oma koos olemist teisena kohe suhteks? Okei ehk noored naised, need tõesti kuulutavad kohe kõigile kui mõni mees tekib.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 18:08 Kui see sind rõõmsaks teeb ja üksindust peletab, miks seda siis defineerima peab asendussuhteks. Miks ei võiks lihtsalt elada päev korraga? Keerulisem on siis, kui soovid lapsi või abielu. Paraku sellistel juhtudel on tõepoolest aeg piiratud ja pole eriti tark oma aega asendussuhtele kulutada. Kuigi paarilise valikul loeb pigem see, kui hea temaga koos on olla ja kui sul on temaga hea koos olla, miks seda siis lõpetama pead.
-
Külaline
Minu juurest pole küll keegi vabatahtlikult lahkunud, aga ikka on kurb, kui tuleb lahku minna. Ühine elu, armastus, ilusad hetked, uue eluga harjumine.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 13:18Miks peab masetsema, saadi ju oma halvast suhtest välja. Kummalised olete, nii kummalised. Suhte ajal suhte heaks midagi teha ei taha, siis läheb mees minema ja siis masetsete ja plaasterdate mingite suvameestega keda te ise ei taha ja kes ka teid päriseks ei taha. Siis uuesti tutvuma... seda kõike saadab see lõputu eneseõigustamine.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:32Kas sa võiksid oma perekooli-fiksatsioonist ükskord üle saada? Siin pole 100% perekooli Käod, perekooligi pole enam üle poole aasta! Miks sa ikka veel nämmutad seda,m mida kunagi sealt lugesid?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:38 Huvitav? Terve perekool oli seda teemat täis. Valdavalt oli selline suhtumine, et aitab üle saada lahutuse valust. Ja see on täitsa normaalne.
Lahutuse valust saavad inimesed eri moodi üle. Kui keegi haiget ei saa, võib plaasterdada ka lühisuhetega, on ikka vähe lõbusam kui niisama masetseda. Vähemalt keegi mind veel tahab, see tõstab enesekindlust väheke peale lahutuse lööki.
-
Külaline
Sinul on hea. Tore. Aga sinu kaaslasel kelle minema ajad kui isu täis saab? Ei huvita. Onju. Aga mida siis kurdate kui teile samaga vastatakse. Meil on õnneks võrdõiguslikus. Nautige seda. Tei topelt standardid ei huvita kedagi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 18:08 Kui see sind rõõmsaks teeb ja üksindust peletab, miks seda siis defineerima peab asendussuhteks. Miks ei võiks lihtsalt elada päev korraga? Keerulisem on siis, kui soovid lapsi või abielu. Paraku sellistel juhtudel on tõepoolest aeg piiratud ja pole eriti tark oma aega asendussuhtele kulutada. Kuigi paarilise valikul loeb pigem see, kui hea temaga koos on olla ja kui sul on temaga hea koos olla, miks seda siis lõpetama pead.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:00Sinul on hea. Tore. Aga sinu kaaslasel kelle minema ajad kui isu täis saab? Ei huvita. Onju. Aga mida siis kurdate kui teile samaga vastatakse. Meil on õnneks võrdõiguslikus. Nautige seda. Tei topelt standardid ei huvita kedagi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 18:08 Kui see sind rõõmsaks teeb ja üksindust peletab, miks seda siis defineerima peab asendussuhteks. Miks ei võiks lihtsalt elada päev korraga? Keerulisem on siis, kui soovid lapsi või abielu. Paraku sellistel juhtudel on tõepoolest aeg piiratud ja pole eriti tark oma aega asendussuhtele kulutada. Kuigi paarilise valikul loeb pigem see, kui hea temaga koos on olla ja kui sul on temaga hea koos olla, miks seda siis lõpetama pead.
Koos ollakse, kuni on hea. Kui sind kõik minema ajavad ning petavad, siis oled järelikult kehv mees.
-
Külaline
Joodikust meeste vihkaja ärkas ja alustas oma lõputut jõuramist. Ära mine isiklikuks ja jää teemasse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist