see on tõesti nii, mul sõbrannal oli sama lugu - ise oli väga seksihuviline, aga mehed järjest poolimpotendid. Ju see ikka kuidagi inimtüübist tuleb, et milliseid mehi need naised vaatavad. Ju on selles tüübis siis kodeeritud ka seksiprobleemid - mingid pehmemad mehed, näiteks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 14:26 Imelik, et siin kõik räägivad, et peab mehega seksima, sest muidu jalutab minema. Seksima peab siis igal suvalisel ajal, tahad või ei taha. Mina jälle satun järjest meeste peale, kellest pole seksis mingit erilist asja. Mina tahaks väga seksida, aga nende võimed on viletsad. Mingit iga päev seksi tahtjat neist küll ei ole. Kui suure surmaga püsti saavad, siis mingit korralikku seksi ikka ei tule.
Toimiv kooselu
-
Külaline
-
Külaline
Kui sõbranna on 60 aastane ja mehed ka samas vanuses, siis on selline olukord reaalne, et meestel enam ei seisa.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 16:07see on tõesti nii, mul sõbrannal oli sama lugu - ise oli väga seksihuviline, aga mehed järjest poolimpotendid. Ju see ikka kuidagi inimtüübist tuleb, et milliseid mehi need naised vaatavad.
-
Külaline
Issand, kui põnev. Räägi, mis juhuseid sa veel tead.Tolmukübe kirjutas: ↑15 Mär 2026 13:18Teadsin juhust, kus naine seksida ei tahtnud, mees istus tal aastaid ilma, ise veel seletas, et ega ta ennast vägistada ei saa. Siis mees leidis teise, ennem veel ütles naisele, et sa ei armasta mind. Mina arvan, et see naine oli egoist. Tükk küljest ära ei kuku, saab ju teisele vastu tulla, mis vägistamisest me antud teemas üldse räägime.
-
Külaline
Ei, sõbranna oli 20-aastane, kui see probleem algas. Nüüd hakkab tõesti 60 saama. Kui vana sina oled?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 16:42Kui sõbranna on 60 aastane ja mehed ka samas vanuses, siis on selline olukord reaalne, et meestel enam ei seisa.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 16:07see on tõesti nii, mul sõbrannal oli sama lugu - ise oli väga seksihuviline, aga mehed järjest poolimpotendid. Ju see ikka kuidagi inimtüübist tuleb, et milliseid mehi need naised vaatavad.
-
Külaline
Milline see pehmem mees on? Ülekaaluline, hella südamega, humanitaarsel erialal, rahumeelne?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 16:07 Ju on selles tüübis siis kodeeritud ka seksiprobleemid - mingid pehmemad mehed, näiteks.
-
Külaline
Mina kurtsin, et pole asja meestest voodis. Aga need pole küll olnud mingid pehmed mehed ei kehalt ega iseloomult. Üks oli üliilusa kehaga, ülepäeviti käis trennis, aga voodis puhta null. Minuga pumpas ka nagu kangi seal voodis, keskendus täielikult enda sooritusele ja nautis peeglist oma keha. Kuidagi sai suure surmaga hakkama, sest kolm korda vajus ära. Lõpuks siis sai hakkama ja oli nii uhke enda üle. Aga mina jäin selles asjas küll täiesti kõrvale ja mingist rahuldusest polnud midagi rääkida. Teised ka normaalsed mehed muidu, aga voodis ei õnnestunud üldse või nii suure pingutuse peale, et selle ajaga oli mul juba tuju täiesti läinud. Aga jutu järgi olid kõvad seksilõvid kõik.
-
Külaline
Alati, kui keegi hakkab rääkima, et naise asi on hoolitseda, et mehel oleks kõht täis, tuleb silme ette titetoolis istuv täiskasvanud mees, kellele beebipüreed lusikaga suhu aetakse.
-
Külaline
Kui öeldakse et mehe asi on hoolitseda, et perel oleks olemas kõik eluks vajalik, siis kangastuvad ka titetoolides pereliikmed?
Kuidas keegi mingeid rolle peres valib on iga pere vabadus. Mõni naine armastab süüa teha, kodu eest hoolt kanda ja mehe heaolu eest hoolitseda. No las inimene teeb seda, mis talle meeldib teha. Ilmselt see mees hoolitseb veelgi innukamalt omal viisil vastu, sest vastasel korral kaoks naisel see supikeetmise- ja seksiisu üsna kiirelt. Mees ei ela ka mingi infovaakumis - ta teab päris hästi, kuidas teistel meestel selle supi ja seksiga kodus asjad on. Mõlemat tuleb üsna tihti ise teha.
Kuidas keegi mingeid rolle peres valib on iga pere vabadus. Mõni naine armastab süüa teha, kodu eest hoolt kanda ja mehe heaolu eest hoolitseda. No las inimene teeb seda, mis talle meeldib teha. Ilmselt see mees hoolitseb veelgi innukamalt omal viisil vastu, sest vastasel korral kaoks naisel see supikeetmise- ja seksiisu üsna kiirelt. Mees ei ela ka mingi infovaakumis - ta teab päris hästi, kuidas teistel meestel selle supi ja seksiga kodus asjad on. Mõlemat tuleb üsna tihti ise teha.
-
Külaline
No minu sõbranna mees jälle oli nagu jänes, 10 sekundit ja asi valmis. Said mitu last isegi, sest selleks pole palju vaja. Elasid 15 aastat koos, kuni naisel lõpuks villand sai. Leidis teise mehe, sellega kõik toimib. Ma ise olen läbi aastate imestanud, et kas mehel endal nagu ei tekkinud kunagi mõtet, et see pole päris normaalne. Et äkki oleks vaja midagi lisaks teha või ülepea arsti juurde minna, aga ei, mitte midagi. Selguse mõttes lisan, et sellega 10 sekundiga lõppes KOGU tegevus voodis.
-
Külaline
Pehme mees on mees, kellel on oksütotsiini mõju suurem kui keskmisel mehel. Jah, sellega võib kaasneda sinu loetletu, kuid ei pruugi.
Proovige mis te proovite, aga bioloogiat PÄRIS ära tühistada siiski võimalik ei ole.
-
Külaline
Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:42Pehme mees on mees, kellel on oksütotsiini mõju suurem kui keskmisel mehel. Jah, sellega võib kaasneda sinu loetletu, kuid ei pruugi.
Proovige mis te proovite, aga bioloogiat PÄRIS ära tühistada siiski võimalik ei ole.
-
Külaline
Jah, eks sellel on omad head küljed ka ja küllap seepärast neid mehi valitaksegi - aga seksuaalsel sooritusel võivad nad nõrgemad olla, sest testosterooni mõju on neil väiksem kui teistel sookaaslastel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:57 Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.
-
Külaline
Ma ei kirjutanud, et mitte sõnagi sellest, mida tema tahab. Ma kirjutasin, et mitte sõnagi sellest, kas tal on selles kooselus sama hea ja mugav kui mehel. See naine aga kirjeldas nii, et ta teeb kõik, et mehel oleks hea ja mugav. Teeb kõik selleks, et mees teda maha ei jätaks. Seega, saan aru jah, mida tema tahab.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 15:24Mina saan väga hästi aru, mida sa öelda tahad.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 13:34Äkki see, et naine on võtnud pähe, et ta peab ekstra pingutama, et mehele meele järgi olla. Imelik jutt, et mehel tuleb kõht täis hoida. See lause viitab otseselt sellele, et mees ise köögis ei toimeta ja on naise asi seal üksinda võimelda ja vaeva näha, et mehel oleks hea. Lisaks, seksitakse ikka siis, kui mõlemal isu on. Sinu jutust jääb mulje, et teed seda rohkem selleks, et mehel oleks hea, et tema oleks rahuldatud.
Just, mitte sõnagi sellest, kas sinul on sama hea ja mugav selles kooselus elada kui mehel.
Aga kui see naine oleks nagu mina, siis pole seal pingutamist, see pole mehe meele järgi olemine, vaid oled see, kes oled ilma mehetagi. Kui sul on mees, kelle oled valinud oma ellu, annadki oma lähedastele sada protsenti. Mitte keegi teine ei vääri nii paljut, kui su sisering. Sel juhul pole see orjamine. Kui mees hakkab sind ära kasutama, või tunned, et ta pole päris see mees, kes sulle meeldiks, tuleb lahku minna.
Kui keegi teeks mulle kõike seda - toidaks, armastaks, hoolitseks, ja oleks sealjuures veel iseseisvalt aktiivne tegutsema - ma väga armastaks teda.
Sa ütled, et see naine ei maini sõnagi sellest mida tema tahab, see on vale. Ta kirjutas ilusti, mida tema tahab. Aga tema võib mulle muidugi vastu vaielda, ja öelda, et ta pole sealjuures õnnelik.
Minu arust aga ei ole see hea ja võrdne suhe. Kooselu on hästi toimiv siis, kui on võrdne partnerlus. Loomulikult me pingutame oma teise poole heaks ja teeme, et tal oleks hea. Aga see peaks olema vastastikune. Selle inimese kirjeldusest jäi rohkem mulje, et tema üksinda võimleb seal kodus ja et tal on väike hirm kuklas, et kui ta seda ei tee, siis läheb mees minema.
Ei tundu just unistuste suhe!
-
Külaline
Olin sellise mehega abielus ja tõesti, väga hea mees ning seksis ikka väga super. Peale meie esimest ööd olin armunud. Aasta pärast tundsin, et armastan seda meest. Ma muidu armuja pole, hindan vabadust, seetõttu kui armastus, siis sügavam. Ilu oskab selline mees vägagi hinnata, kuid juhusuhete jaoks peab endast liiga palju lugu. Hea isa.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:57Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:42Pehme mees on mees, kellel on oksütotsiini mõju suurem kui keskmisel mehel. Jah, sellega võib kaasneda sinu loetletu, kuid ei pruugi.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 17:32
Milline see pehmem mees on? Ülekaaluline, hella südamega, humanitaarsel erialal, rahumeelne?
-
Külaline
See on paraku õige, kipub tekkima see olukord sageli ka pärast lapse saamist, kui mees väga kaasa elab ja hoolitseb. Kõik on kena, aga libiido kannatab selle all, nii lihtsalt bioloogia toimib tõepoolest. Enamasti on see ajutine ja möödub mõne aja pärast, aga ilmselt mitte alati vajalikul määral.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:24Jah, eks sellel on omad head küljed ka ja küllap seepärast neid mehi valitaksegi - aga seksuaalsel sooritusel võivad nad nõrgemad olla, sest testosterooni mõju on neil väiksem kui teistel sookaaslastel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:57 Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.
-
Külaline
Mina olin see üle-eelmine kirjutaja, kes sellisega abielus olnud. Seksi tahtsin üsna pea peale sünnitust, ning kogu 20 aastase abielu jooksul ei tüdinenud ma temast mittekordagi ära. Ma polnud kogenematu, aga häid mehi seksis on ülivähe.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:18See on paraku õige, kipub tekkima see olukord sageli ka pärast lapse saamist, kui mees väga kaasa elab ja hoolitseb. Kõik on kena, aga libiido kannatab selle all, nii lihtsalt bioloogia toimib tõepoolest. Enamasti on see ajutine ja möödub mõne aja pärast, aga ilmselt mitte alati vajalikul määral.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:24Jah, eks sellel on omad head küljed ka ja küllap seepärast neid mehi valitaksegi - aga seksuaalsel sooritusel võivad nad nõrgemad olla, sest testosterooni mõju on neil väiksem kui teistel sookaaslastel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:57 Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.
-
Külaline
Lisan veel, et need testosteroonimehed ei kõlba tihti üldse kuhugi oma paugutamisega.
-
Külaline
Tore ju kui mees noore ema eest hoolitseb ja oma energiat mujale ka natuke kulutab. Mõnel naisel kaduvat kuulu jälgi peale last kogu libiido lausa aastateks. Mida sellistega veel teha ja kuidas nende nigelat libiidot taastada?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:18See on paraku õige, kipub tekkima see olukord sageli ka pärast lapse saamist, kui mees väga kaasa elab ja hoolitseb. Kõik on kena, aga libiido kannatab selle all, nii lihtsalt bioloogia toimib tõepoolest. Enamasti on see ajutine ja möödub mõne aja pärast, aga ilmselt mitte alati vajalikul määral.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:24Jah, eks sellel on omad head küljed ka ja küllap seepärast neid mehi valitaksegi - aga seksuaalsel sooritusel võivad nad nõrgemad olla, sest testosterooni mõju on neil väiksem kui teistel sookaaslastel.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:57 Oksütotsiiniga seostatakse hoolivust, ustavust, turvatunnet ja stabiilsust - selline mees on väiksemate võimetega? Ilmselt paljud naised võtaks hoopis järjekorda. Taoline mees (erinevalt keskmisest mehest) vist kuhugi kehvadesse juhusuhetesse eriti ei satugi.
-
Külaline
Miks te siis enam koos ei ole, kui igas mõttes hea mees?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:25Mina olin see üle-eelmine kirjutaja, kes sellisega abielus olnud. Seksi tahtsin üsna pea peale sünnitust, ning kogu 20 aastase abielu jooksul ei tüdinenud ma temast mittekordagi ära. Ma polnud kogenematu, aga häid mehi seksis on ülivähe.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:18See on paraku õige, kipub tekkima see olukord sageli ka pärast lapse saamist, kui mees väga kaasa elab ja hoolitseb. Kõik on kena, aga libiido kannatab selle all, nii lihtsalt bioloogia toimib tõepoolest. Enamasti on see ajutine ja möödub mõne aja pärast, aga ilmselt mitte alati vajalikul määral.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:24 Jah, eks sellel on omad head küljed ka ja küllap seepärast neid mehi valitaksegi - aga seksuaalsel sooritusel võivad nad nõrgemad olla, sest testosterooni mõju on neil väiksem kui teistel sookaaslastel.
-
Külaline
Sellise mehega tuleb 30 minuti pärast uuele ringile minna, siis kestab mees kauem. Mõni mees on selline, et kui pole 3 päeva saanud, siis nigu otsa sisse pistab, nii lahti läheb. Aitab teine ja kolmas raund.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:42Selguse mõttes lisan, et sellega 10 sekundiga lõppes KOGU tegevus voodis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist