Mida te tavaliselt mõtlete?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 17:59Sinu puhul siis naabrimehe, aga see pole väga keeruline, kui objektiks on mees. Tavaliselt. :lol:
...ja sa ise kena välimusega naine. Siis tõesti ei tohiks üksikutel inimestel kaua aega võtta, et tutvuda ja sealt edasi minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 16:44 Seksist naabrimehega. Ta näeb nii krdi hea välja lihtsalt. Igakord teda nähes mõtlen, et 1x ma saan su kätte nagunii😄
Praktiline nõuanne sulle. Kui trepikojas kohtute ja paar sõna vahetate õhtul, siis maini nagu muuseas. Ma vist hakkan vanaks jääma, näe täna unustasin hommikul aluspüksid jalga panna ;) Ise pilguta vandeseltslaslikult veel silma. Vaata mis mees vastab ja edasi teeb....
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:56
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 16:44 Seksist naabrimehega. Ta näeb nii krdi hea välja lihtsalt. Igakord teda nähes mõtlen, et 1x ma saan su kätte nagunii😄
Praktiline nõuanne sulle. Kui trepikojas kohtute ja paar sõna vahetate õhtul, siis maini nagu muuseas. Ma vist hakkan vanaks jääma, näe täna unustasin hommikul aluspüksid jalga panna ;) Ise pilguta vandeseltslaslikult veel silma. Vaata mis mees vastab ja edasi teeb....
Oi see küll nõme lause.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 21:04
Oi see küll nõme lause.
Sama meelt, see on labane. Ja väga riskantne. Kui on edukas ja intelligentne mees, siis hoolitseb selle eest, et enam koridoris kokku ei saaks... :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 20:56
Vastupidi oleks vist nilbe, kui mees nii ütleks. Aga kui naine ütleb, ahvatlev?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 21:14

Oi see küll nõme lause.
Sama meelt, see on labane. Ja väga riskantne. Kui on edukas ja intelligentne mees, siis hoolitseb selle eest, et enam koridoris kokku ei saaks... :lol:
Ta ongi intelligentne ja edukas mees. Selle lausega tõmbaksin endale kohe ju vee peale.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 21:34
Oi see küll nõme lause.
Ta ongi intelligentne ja edukas mees. Selle lausega tõmbaksin endale kohe ju vee peale.
Sel juhul tuleb hõigata siin-me-oleme-häälel "Peremees! Peremees!"
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 01:11

Ära anna parem nõu, tundub, et oled ise oss.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 01:11Sel juhul tuleb hõigata siin-me-oleme-häälel "Peremees! Peremees!"
Kuidas see sinu viadukti nali oli?
Külaline

Toidutegemise vastumeelsus on õnneks täiesti tundmatu mure. Õnneks (vahel ka kahjuks) on lapsed, kes söövad peaaegu kõike ja saab igasuguseid retsepte katsetada. Menüüsid pole kunagi teinud, vahel tuleb mingi asja isu alles poes mõnda soodsat toiduainet nähes.

Tehisarule mõtlen palju ja praegusel ajal ka taimede külvamisele ja kasvatamisele.
Külaline

Kui mul olid lapsed ja pere (praegu ma üksik), siis kasutasin sellist nippi, et panin paberile kirja kõik kodused õhtusöögid, mida ma oskasin ja tahtsin teha ja mis perele maitsesid. Neid tuli kokku u 40-50, täpselt ei mäleta. Tegin nimekirja ja siis selle nimekirja järgi järjest valmistasin, ei mingit mõtlemist. Üks toit kordus siis u 1,5 kuu järel.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 07:35
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 01:11Sel juhul tuleb hõigata siin-me-oleme-häälel "Peremees! Peremees!"
Pole õrna aimu, kuidas minu viadukti nali oli. Küsin vastu - kas sa tead, et siin foorumis käib vähemalt kolm inimest, mitte ainult sina ja mina?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 07:03
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 01:11

Sa tõesti arvad, et keegi siin nõu andis??? Jeerum küll. Ilguti su kallal, sa ei saa ju arugi.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 09:44
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 01:11 Sel juhul tuleb hõigata siin-me-oleme-häälel "Peremees! Peremees!"
Sa tõesti arvad, et keegi siin nõu andis??? Jeerum küll. Ilguti su kallal, sa ei saa ju arugi.
Minu kallal? Mina esimest korda vastasin. Need sinu enda arust peene irooniaga kirjutatud näpunäited on ju väga labased ja nõmedad. Kui ütled, et see oli ilkumiseks mõeldud, siis oled ju veel nõmedam. Mitte lihtsalt labane oss, vaid kiusaja.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 09:48
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 09:44

Minu kallal? Mina esimest korda vastasin. Need sinu enda arust peene irooniaga kirjutatud näpunäited on ju väga labased ja nõmedad. Kui ütled, et see oli ilkumiseks mõeldud, siis oled ju veel nõmedam. Mitte lihtsalt labane oss, vaid kiusaja.
Vaata, ka mina ei ole neid kirjutanud. Veider, kuidas ninatargad siin foorumis kogu aeg sedasama viga teevad, mida teistele ette heidavad :D
See aga ei sega mul mõistmast, et tegu oligi tahtliku nõmetsemisega. Sest eks ka naabrimehega seksimisest unistamine on piisavalt nõme, sellele sobivad ossinaljad külge küll. Stiili küsimus.
Külaline

See siin vastab ka teiste eest ja teeb nalja omaarust.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 07:35
Viadukti nali oli üks parimaid, mida ma siit foorumist lugenud oled, aga seda nalja ei tohi siia kirja panna, see ei meeldi paljudele ja nad kaebavad modele ära ja sellel on tagajärjed kirjutaja jaoks. Seega kes teab see teab. Või kui leidub mõni julge, kes selle siia kirja paneb...
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 10:08Sest eks ka naabrimehega seksimisest unistamine on piisavalt nõme,
Mis jutt nüüd see on. Seksikas naabritüdruk ja seksikas naabrimees on läbi aastate (ajaloo) olnud kuumad teemad. Meenutage kasvõi ansambli Smokie kuulsat laulu neiust nimega Älis. Eesti keeles laulis Tarmo Pihlap. Mõelgem koos nende sõnade peale, neis oli salajane ihalus ja miks mitte ka seksisoov naabritüdrukuga.
On hetki elus palju,mis määravaks kord saab
võibolla on see saatus ,et täna lahkub ta
kuigi palju-palju aastaid
oli olnud mulle naabriks Alice
Kõik need aastad reas ,mis on elust mööda läind
kui lootusetult pime,olin õnne kõrval käind
nii ei näinud ma,et kogu aja
olnud mulle naabriks Alice
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 10:08 Kas tööst, suhetest, hobidest, uitmõtted jne, või on pea tühi? Kas hommikul on ühed mõtted, ja õhtul teised, näiteks? Kuskilt ma lugesin, et Matti Nykänen oli enne tornist alla tulemist mõelnud naisterahva kiisu peale. Kui tihti teie seksist mõtlete? Kui partner on, kas üldse tekivad sellised mõttedki, või kohe maha ja taha, mis siin pikalt jorutada?
Enamasti mõtlen tööst, perest, lastest, kodust. Kui on mingi probleem või konflikt lähedastega, siis mõtlen, kuidas seda lahendada.

Tihti mõtlen ka raha peale. Näiteks, kuidas jõuda finantsvabaduseni nii, et saaks samal ajal ka praegu elu nautida.
Hiljuti ostsin lotopileti ja hakkasin mõtlema, et mis ma võidurahaga teeks, kui võidaks 5000€. Aga 10000? 100000? 200000? Miljoni? Lõpuks ei võitnud midagi, aga selle peale mõelda oli põnev. Viie tuhande ja miljoniga oli kõige lihtsam, vahepealsed olid raskemad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 16:44Seksist naabrimehega.
Tihti mõtlen seksist naise sõbrannaga. Ta pikalt üksi olnud.
Olen ta juures abiks käinud. Siis ka mõte, et äkki ta tahaks ka minuga asja teha. Aga natuke riskantne on läheneda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut ja 6 külalist