Tundub, et selget pole midagi, mina pole kellelegi valetanud. Mees ka mitte, austame ja armastame ja rõõmustame teise rõõmude üle. Mina ise teisi ei vaja, aga kui mehele meeldivad reisidel eksootilised seiklused, miks ma peaksin talle seda keelama. Suhe on üksteise toetamiseks, mitte piinamiseks.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 01:09Selge lugu. Loodan, et kõik halb sulle tagasi tuleb mida teistele oma õõnsate ja suurte sõnadega teed. Et keegi kepiks su meest ja ise suguhaiguse ning listaka kuulsuse saaksid. Au, ausus, truudus ja selline on sinu jaoks võõrsõnad. Sõnnik ma ütlen. Punkt.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:48 Mis teil selle omandihimuga on? Mis seal vahet kas teine vabal ajal loeb raamatut, on sõpradega või on kohtingul? Miks ta ei või teha, mis talle meeldib? Kui kedagi armastad siis peaks ju rõõmus olema kui teisel on tore. Kade inimene armastab ainult iseennast.
Nii vaimne kui füüsiline vägivald tulevad seisukohast, et teine on minu omand ja peab tegema, mis mina tahan.
Misasi on suhe?
-
Külaline
-
Külaline
Mingid tunded tal on, armastust pole. Aga lepin jah, sest ta on hea ja hoolitsev ja tunnen ennast rohkem armastatuna kui oma 18a kestnud abielus tundsin. Eks ma võin ju igasuguseid asju soovida, aga pole kohanud paremat ja ei saa kohata ka, kuna ma temasse armunud. Ega minu vanuses neid unistuste printse just polju valida pole ka.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:25Sa oled väga armunud, sellepärast lepid ka pisikeste palakestega, mida see "igavesti vaba" sõber sulle armulikult poetab. See toidab su armunu tundeid. Kas temal ka tunded on? Või kasutab sind lihtsalt?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:17 No ega me ei tea keegi ette, mis 10a pärast juhtub, lahku lähevad ka abielus ja lastega inimesed.
Aga ma arvan, et 10 aastat ilusat suhet on igal juhul juba super. Ma olen väga armunud ja näe mõtet sellest praegu loobuda kartuses tuleviku ees. Kui tulevikus enam pole tore, eks siis vaatab edasi.
Ma ei tahaks sinu nahas olla...
-
Külaline
Kui mees sind armastaks, siis ei oleks truu olemine talle piin, vaid ta sooviks seda ise. Aga tundub, et mees on sulle vahva ajupesu teinud ja endale võidelnud kätte ideaalolukorra: naine on truu, tema liiderdab ringi. Ja naine väidab endale, et on väga rahul. Mulle räägib üks sõbranna, et ta mees on küll joodik, aga muidu väga hea mees. Mees sõidab purjus peaga, unustas kaheaastase lapse üksi mänguväljakule jne, jne, aga muidu on ju väga tore mees. Inimeste enesesisendusvõime on ülisuur. Tavaliselt on selle taga enesekindluse puudumine, et ma ei väärigi ju paremat ja kust ma ikka paremat saan.Tundub, et selget pole midagi, mina pole kellelegi valetanud. Mees ka mitte, austame ja armastame ja rõõmustame teise rõõmude üle. Mina ise teisi ei vaja, aga kui mehele meeldivad reisidel eksootilised seiklused, miks ma peaksin talle seda keelama. Suhe on üksteise toetamiseks, mitte piinamiseks.
-
Külaline
Ma saan aru jah, et kui selliseid allaheitlikke naisi ei oleks, kelle enesehinnang on madal, siis sinusugused ei saakski naist. Sest tegeikult ei ole petmine, joomine, lugupidamatus, impotentsus (ja mis probleemid sul kõik olidki) suhtes normaalsed asjad, mille peab kõik alla neelama. On ka normaalseid suhteid olemas. Kehva enesehinnanguga naised ja sinusugused mehed räägivad, et aga mehed ongi sellised, ega paremaid ei saagi, kes sind ikka tahab, jäädki üksi, et ennast ja teisi naisi veenda, et nii peabki olema, aga tegelikult ei pea.Vastik targutis. Sina tead kuidas teiste elus on. Sina tead, et mees on joodik ja halb inimene. Sina, sina, sina. Mitte mingit sina pole olemas. On üks vastik targutisest intrigaan. Tee kõigepealt oma elu korda ennem kui teisi tuled õpetama.
-
Külaline
Ja naine neelab alla ja on üks paljudest. Nii nunnu. Saadaks, kus kurat sellise.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 10:56Issand, päriselt ütleb teie suhte kohta nii?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 23:02 Inimesed mõistavad suhet vist erinevalt jaa, me elame elukaaslasega koos, oleme koos õnnelikud, tunded on ka, kumbki ei plaani kunagi ära minna, aga tema on algusest peale öelnud, et tema suhteid ei taha, tema on elu lõpuni vaba mees ja mina olen väga hea sõber.
-
Külaline
Ee, kust tead, et mees teistega ei seksi? Räägi ikka enda eest.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 11:30 Pärast meie esimest seksi tegi mees ise ettepaneku, et kas me võiksime nüüd olla suhtes. See oli minu jaoks väga armas ettepanek, ehkki tuli liiga kiiresti.
Koos me ei ela, aga oleme suhtes. Ja teistega enam ei seksi.
-
Külaline
Täiesti pekkis. Kui rumal saab olla, vaadates asju enda järgi, mitte reaalsuse järgi?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:17 No ega me ei tea keegi ette, mis 10a pärast juhtub, lahku lähevad ka abielus ja lastega inimesed.
Aga ma arvan, et 10 aastat ilusat suhet on igal juhul juba super. Ma olen väga armunud ja näe mõtet sellest praegu loobuda kartuses tuleviku ees. Kui tulevikus enam pole tore, eks siis vaatab edasi.
-
Külaline
Mees on edukas ja elab Tallinnas?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:47Kui mees sind armastaks, siis ei oleks truu olemine talle piin, vaid ta sooviks seda ise. Aga tundub, et mees on sulle vahva ajupesu teinud ja endale võidelnud kätte ideaalolukorra: naine on truu, tema liiderdab ringi. Ja naine väidab endale, et on väga rahul. Mulle räägib üks sõbranna, et ta mees on küll joodik, aga muidu väga hea mees. Mees sõidab purjus peaga, unustas kaheaastase lapse üksi mänguväljakule jne, jne, aga muidu on ju väga tore mees. Inimeste enesesisendusvõime on ülisuur. Tavaliselt on selle taga enesekindluse puudumine, et ma ei väärigi ju paremat ja kust ma ikka paremat saan.Tundub, et selget pole midagi, mina pole kellelegi valetanud. Mees ka mitte, austame ja armastame ja rõõmustame teise rõõmude üle. Mina ise teisi ei vaja, aga kui mehele meeldivad reisidel eksootilised seiklused, miks ma peaksin talle seda keelama. Suhe on üksteise toetamiseks, mitte piinamiseks.
-
Külaline
Elab küll Tallinnas, aga selles suhtes on pigem naine edukam kui see mees.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 17:26Mees on edukas ja elab Tallinnas?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:47Kui mees sind armastaks, siis ei oleks truu olemine talle piin, vaid ta sooviks seda ise. Aga tundub, et mees on sulle vahva ajupesu teinud ja endale võidelnud kätte ideaalolukorra: naine on truu, tema liiderdab ringi. Ja naine väidab endale, et on väga rahul. Mulle räägib üks sõbranna, et ta mees on küll joodik, aga muidu väga hea mees. Mees sõidab purjus peaga, unustas kaheaastase lapse üksi mänguväljakule jne, jne, aga muidu on ju väga tore mees. Inimeste enesesisendusvõime on ülisuur. Tavaliselt on selle taga enesekindluse puudumine, et ma ei väärigi ju paremat ja kust ma ikka paremat saan.Tundub, et selget pole midagi, mina pole kellelegi valetanud. Mees ka mitte, austame ja armastame ja rõõmustame teise rõõmude üle. Mina ise teisi ei vaja, aga kui mehele meeldivad reisidel eksootilised seiklused, miks ma peaksin talle seda keelama. Suhe on üksteise toetamiseks, mitte piinamiseks.
-
Külaline
Mis see nüüd oli??? Kuidas saab naisterahvas olla impotent? Kas sa pidasid mind meheks? Kurvastan sind. Ei ole. Mida paganat sa siin kõike ja kõiki kahtlustad ja pead nendeks kelleks sina arvad.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:02Ma saan aru jah, et kui selliseid allaheitlikke naisi ei oleks, kelle enesehinnang on madal, siis sinusugused ei saakski naist. Sest tegeikult ei ole petmine, joomine, lugupidamatus, impotentsus (ja mis probleemid sul kõik olidki) suhtes normaalsed asjad, mille peab kõik alla neelama. On ka normaalseid suhteid olemas. Kehva enesehinnanguga naised ja sinusugused mehed räägivad, et aga mehed ongi sellised, ega paremaid ei saagi, kes sind ikka tahab, jäädki üksi, et ennast ja teisi naisi veenda, et nii peabki olema, aga tegelikult ei pea.Vastik targutis. Sina tead kuidas teiste elus on. Sina tead, et mees on joodik ja halb inimene. Sina, sina, sina. Mitte mingit sina pole olemas. On üks vastik targutisest intrigaan. Tee kõigepealt oma elu korda ennem kui teisi tuled õpetama.
-
Külaline
Kelle järgi siis asju vaatama peab kui mitte enda järgi. Mis reaalsuse. Reaalsus on see, et ta on rahul. Tal on 10 aastat ilusat suhet. Mis sinul on?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 17:24Täiesti pekkis. Kui rumal saab olla, vaadates asju enda järgi, mitte reaalsuse järgi?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:17 No ega me ei tea keegi ette, mis 10a pärast juhtub, lahku lähevad ka abielus ja lastega inimesed.
-
Külaline
Aa, sina oled see teemaalgataja, kellele ei meeldi, et talle välja öeldakse seda, mida ta tegelikult isegi teab. Aga lootis kuulda, et kõik on korras ja kõik teised naised kannatavad samamoodi. Parem kui mitte midagi. Ja kui seda öelda, siis saad vihaseks, sest sa ei taha endale tõtt tunnistada, et see mees sinust ei hooli.Mis see nüüd oli??? Kuidas saab naisterahvas olla impotent? Kas sa pidasid mind meheks? Kurvastan sind. Ei ole. Mida paganat sa siin kõike ja kõiki kahtlustad ja pead nendeks kelleks sina arvad.
-
Külaline
Oled sina alles õeluskott. Kummaline, et sa oled õeluskott ainult siin ja anonüümsena. Muidu eriti ei julgeks vist. Ja ega sul pole ak kellegiga õelutseda. Sinu ümber lähedasi enam pole ja kui kasvõi korraks proovidki reaalses elus saad kiirelt vastu nina. Siin on sul karistamatuse tunne ja tõeline pale tuleb välja. Vastik tegelane oled.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 18:03Aa, sina oled see teemaalgataja, kellele ei meeldi, et talle välja öeldakse seda, mida ta tegelikult isegi teab. Aga lootis kuulda, et kõik on korras ja kõik teised naised kannatavad samamoodi. Parem kui mitte midagi. Ja kui seda öelda, siis saad vihaseks, sest sa ei taha endale tõtt tunnistada, et see mees sinust ei hooli.Mis see nüüd oli??? Kuidas saab naisterahvas olla impotent? Kas sa pidasid mind meheks? Kurvastan sind. Ei ole. Mida paganat sa siin kõike ja kõiki kahtlustad ja pead nendeks kelleks sina arvad.
-
Külaline
Eee, aga sa ju ei ole suhtes. Just lõpetasid jutu, et sinu mees kuulutas, et ta ei ole kunagi suhtes ja on elu lõpuni vaba mees.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:17 No ega me ei tea keegi ette, mis 10a pärast juhtub, lahku lähevad ka abielus ja lastega inimesed.
Aa, ok! Sina oled suhtes oma mehega ja sinu mees ei ole sinuga suhtes?
-
Külaline
Õudne!Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:40Mingid tunded tal on, armastust pole. Aga lepin jah, sest ta on hea ja hoolitsev ja tunnen ennast rohkem armastatuna kui oma 18a kestnud abielus tundsin. Eks ma võin ju igasuguseid asju soovida, aga pole kohanud paremat ja ei saa kohata ka, kuna ma temasse armunud. Ega minu vanuses neid unistuste printse just polju valida pole ka.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:25Sa oled väga armunud, sellepärast lepid ka pisikeste palakestega, mida see "igavesti vaba" sõber sulle armulikult poetab. See toidab su armunu tundeid. Kas temal ka tunded on? Või kasutab sind lihtsalt?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:17 No ega me ei tea keegi ette, mis 10a pärast juhtub, lahku lähevad ka abielus ja lastega inimesed.
Ma ei tahaks sinu nahas olla...
Ei tea, kui kohutavalt vana sa siis oled, et ei saa kohe üldse valida?
-
Külaline
Täitsa nõus! Sinu tsiteeritul on ülimadal enesehinnang - no kust ma siis ikka veel meest saan. Hoian kümne küünega kinni mingist liiderlikust jobust ja kujutan ette, et olen tohutult õnnelik!Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 12:47Kui mees sind armastaks, siis ei oleks truu olemine talle piin, vaid ta sooviks seda ise. Aga tundub, et mees on sulle vahva ajupesu teinud ja endale võidelnud kätte ideaalolukorra: naine on truu, tema liiderdab ringi. Ja naine väidab endale, et on väga rahul. Mulle räägib üks sõbranna, et ta mees on küll joodik, aga muidu väga hea mees. Mees sõidab purjus peaga, unustas kaheaastase lapse üksi mänguväljakule jne, jne, aga muidu on ju väga tore mees. Inimeste enesesisendusvõime on ülisuur. Tavaliselt on selle taga enesekindluse puudumine, et ma ei väärigi ju paremat ja kust ma ikka paremat saan.Tundub, et selget pole midagi, mina pole kellelegi valetanud. Mees ka mitte, austame ja armastame ja rõõmustame teise rõõmude üle. Mina ise teisi ei vaja, aga kui mehele meeldivad reisidel eksootilised seiklused, miks ma peaksin talle seda keelama. Suhe on üksteise toetamiseks, mitte piinamiseks.
-
Külaline
Meil on väga värske suhe, ja hetkel olen 100% kindel, et ta mujale ei vaata. Ta ise on oma eelmiste elukaaslaste poolt olnud petetud (ja ise ei ole neid kunagi petnud) ning sellepärast ongi tal selline hoiak truuduse osas. Ja ma tean, et ta ei valeta mulle. Enne mind oli ta pea 10 aastat üksinda. Kui ta olnuks litsmees, siis ta ei oleks olnud nii kaua seksita.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 17:22Ee, kust tead, et mees teistega ei seksi? Räägi ikka enda eest.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 11:30 Pärast meie esimest seksi tegi mees ise ettepaneku, et kas me võiksime nüüd olla suhtes. See oli minu jaoks väga armas ettepanek, ehkki tuli liiga kiiresti.
Koos me ei ela, aga oleme suhtes. Ja teistega enam ei seksi.
-
Külaline
Kui on armumise periood, liblikad, õhinad, südamed jne, siis mul pole küll huvi mujale vaadata. Mitte mingit huvi. Kui selguks, et kaaslane ringi sirtsutab, oleksin tohutult löödud. Mingit edasist suhet sealt küll ei tuleks.
-
Külaline
Aga äkki te polnud kokku leppinud? Ekslussiivsuse osas suhtes. Ei olnud lepingut teinud ja digiallkirjastanud. Siin naised räägivad, et nn deitimise perioodil võib ikka teistega tutvuda ja kohtuda ning ka väiksest seksivärki teha. Sest suhe polnud veel päris suhe. Ikka leping peab olema kus mustvalgelt kirjas, et alates tänasest Mari ja Juhan enam teistega seksivärki ei tee. Kui soovi on võib ka muud asjad kirja panna. Näiteks, et Tinder läheb kinni ja Tinderi sõbrad pole enam sõbrad. Samuti eksid ja ekspeikad polegi enam hingesugulased ja südamesõbrad jne, jne. Aga hoiatan. Leping on leping. Seda peab mees täitma ja mõistlik kui naine ka seda teeks.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:55 Kui on armumise periood, liblikad, õhinad, südamed jne, siis mul pole küll huvi mujale vaadata. Mitte mingit huvi. Kui selguks, et kaaslane ringi sirtsutab, oleksin tohutult löödud. Mingit edasist suhet sealt küll ei tuleks.
-
Külaline
Ah mine sa ka oma jutuga.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 20:29 Ei olnud lepingut teinud
Kes seda lepingut kontrollib? Omale võite ju rääkida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile ja 2 külalist