Jah, enne Klead oli Vareenik (või oli see vastupidi). Ja Mauno, tema mees, on potsepp.Tõutäkk kirjutas: ↑26 Aug 2025 21:50Vareenik ja mees oli potsepp, Mauno ahjud oli äkki mingi kaubamärk.Guest kirjutas: ↑26 Aug 2025 21:25 Mina mäletan Vertikaalidiooti. Oli tohutult aktiivne. Kunstiinimene. Perekoolist tutvus kellegagi, kes oli enne tema mehega sebinud. See oli ka Perekooli nimeline kasutaja. Ja siis nad siin omavahel itsitasid ja jagasid muljeid.
Veel mäletan Lükka-Tõmbat, kes vist elas Pärnus ja oli sellise, omamoodi lobeda suuvärgiga.
Veel oli Klea (mingi teine nimi oli veel enne seda, see ei meenu), kes elas ka Pärnus ja kellel on ilus mees Mauno. Klea avaldas oma perest pilte ja tegeles Amwayga.
Piibuga naine oli, õpetaja kaksikute ema. Siis oli veel Scratt, kes mind ninapidi vedas, kutsus kohtama Tallinnasse ja siis lülitas telefoni välja, kui ma kokkulepitud kohal olin. Üks mõtetu tegelane Aadu Sitt. Keegi Kolme Karu isa. Jimmy oli ja vist ka Paadikapten.
Piibuga naine sai hõivatud mehega kaksikud. Oli nii medõde kui ka õpetaja.
Mäletan ka lugu, kus sind kutsuti kohtama. Kas ta siis andis oma tel numbri sulle? Kas sa said temaga päriselt rääkida? Kas tal oli mingi selline eellugu, et läks lennujaama oma reisilt saabuvale mehele vastu ja mees tuli sealt koos võõra naisega?