Eks sõprusel võib olla mitu eri nägu. Äkki tahab olla seksisõber ja sulle kotid sappa sättida?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 23:00Miks ta sest kooselu jutust ja ühistest lastest üldse mulle rääkis, kui vaid sõber tahab olla.
Armunud naine
-
Külaline
Mõni ongi kõva jutumees, tuhin tuleb peale, siis räägib mida iganes kokku, nt armastust ja lapsi. Siis kaineneb, mõtleb, et ikka pole see ja pole vaja. Kusjuures jätab väga tõetruu mulje, teeb sinu jaoks midagi, vaatab silma, avaldab armastust jne - ühesõnaga, nagu päris. Aga tegelikult pole päris, on hoopis pinnapealne variant.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 23:00Jäi selline mulje küll, et oli. Oli kohe valmis mulle ja lapsele järgi tulema ja muudkui kirjutas messengeri. Saatis huulemärke jne. Vahepeal ma ignoreerisin, aga siis kirjutas jälle ja kui vastust ei saanud, tegi kurva näo. Aina harvemini kirjutas, lõpuks uuris, et kuidas mul läheb 2 aastase vahega. Lõpuks ilmselt loobus. Nüüd aga ütles, et ta pole minust rohkem huvitatud, kui sõbrast. Ma lepiks vaid sõprusega ka praegu, aga nüüd on suhtlus päris null. Mind ta ei kuulanud. Ta on omal peas justkui kõik asjad üksi paika pannud. Kui see peaks oluline olemas, siis ta pole eestlane, aga elab juba ammu Eestis ja saab omadega igati hästi hakkama. Samas on väljendanud kurbust, et tal kedagi pole. Mina ei tea, aga olen hakanud mõtlema, et äkki tal siiski on tekkinud teine variant, aga mulle ta seda ei ütle ja mulle võidab, et kedagi tal pole. Miks ta sest kooselu jutust ja ühistest lastest üldse mulle rääkis, kui vaid sõber tahab olla.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 22:34Kui huvitatud ta aastaid tagasi sinust oli? Armunud oli?
Nüüd saad ise sama asja tunda, mida sa talle tegid.
-
Külaline
Enne järgmist meest võiksid paar aastat üksi olla. Milleks ühe mehe otsast teise? Millal sa arened ja endale elad?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 22:22Olen siiani abielus, aga see abielu on nüüdseks üsna läbi. Ennem ei lahuta ka, kui on selge, et ma ei jää siis üksi pikemaks ajaks või hoopis terveks eluks. Vähemalt lapsel on isa sama katuse all olemas.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 22:13Tol ajal olid sa ju abielus. Osadele ongi keelatud vili magus. Kui inimene vaba on, siis enam nii huvitav ei tundu. Ilmselt selles asi ongi.
-
Külaline
3 aastat on mingi suhtesõltlase jutt! Tee endaga tööd ning on kuuga möödas. Ise oled see, kes seda lollust toidab.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 22:34Arvan, et aastatega on tal läinud tunded üle. Vähemalt suured tunded. Kui on suured tunded, siis ei olene kas on lapsed. Siis tahab naist sellisena nagu on. Ei tahaks uskuda, et tegi tagasi. Kui oleks tunded, siis oleks ikka sind tahtnud.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 21:58 Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
3 kuud armuvalus olnud. Minu kogemus ütleb, et 3 aastat ikka. Kui ei näe, siis võibolla kiiremini.
Kui huvitatud ta aastaid tagasi sinust oli? Armunud oli?
-
Külaline
Kui saladus pole, siis kuidas endaga tööd tehakse?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 22:46 3 aastat on mingi suhtesõltlase jutt! Tee endaga tööd ning on kuuga möödas. Ise oled see, kes seda lollust toidab.
-
Külaline
Sa nagu kulged läbi elu ja mingitest tagasilöökidest ei õpi, järeldusi ei tee?
-
Külaline
Mida ma järeldan armumisest? Kole paha asi mis tuleb ära kannatada.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 00:19Sa nagu kulged läbi elu ja mingitest tagasilöökidest ei õpi, järeldusi ei tee?
-
Külaline
Teises teemas:Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 22:46 3 aastat on mingi suhtesõltlase jutt!
Suhtesõltuvus on natuke teine asi, siis hoiab inimene kinni suhtest, mis on halb, aga ta ei suuda üksi olla.
Ma pole kunagi suhtes olnud temaga.
Mingi muu termin võib olla, mida pole veel välja mõeldud.
-
Külaline
Armumine on hea, kui on tegu kahepoolsete tunnetega. Kui sul on ühepoolsed tunded, siis teed endale selgeks, et siit midagi ei tule, suunad mõtted mujale ja lähed oma eluga edasi.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 00:40Mida ma järeldan armumisest? Kole paha asi mis tuleb ära kannatada.
-
Külaline
Noja siis, kah asi millega hirmutada. On ka naisi, kellele sobikski visiitsuhe seksi eesmärgil. Väga paljud teise ringi naised ei viitsi enam 24/7 kodu mängima, meest ümmardama hakata.
-
Külaline
Teoorias targutama oled sa tugev, ma vaatan.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 12:39 Armumine on hea, kui on tegu kahepoolsete tunnetega. Kui sul on ühepoolsed tunded, siis teed endale selgeks, et siit midagi ei tule, suunad mõtted mujale ja lähed oma eluga edasi.
-
Külaline
Noo kui juba huulemärke messis, siis oli eluarmastus küll, oleks pidanud ikka kinni haarama...Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 23:00Jäi selline mulje küll, et oli. Oli kohe valmis mulle ja lapsele järgi tulema ja muudkui kirjutas messengeri. Saatis huulemärke jne. Vahepeal ma ignoreerisin, aga siis kirjutas jälle ja kui vastust ei saanud, tegi kurva näo. Aina harvemini kirjutas, lõpuks uuris, et kuidas mul läheb 2 aastase vahega. Lõpuks ilmselt loobus. Nüüd aga ütles, et ta pole minust rohkem huvitatud, kui sõbrast. Ma lepiks vaid sõprusega ka praegu, aga nüüd on suhtlus päris null. Mind ta ei kuulanud. Ta on omal peas justkui kõik asjad üksi paika pannud. Kui see peaks oluline olemas, siis ta pole eestlane, aga elab juba ammu Eestis ja saab omadega igati hästi hakkama. Samas on väljendanud kurbust, et tal kedagi pole. Mina ei tea, aga olen hakanud mõtlema, et äkki tal siiski on tekkinud teine variant, aga mulle ta seda ei ütle ja mulle võidab, et kedagi tal pole. Miks ta sest kooselu jutust ja ühistest lastest üldse mulle rääkis, kui vaid sõber tahab olla.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 22:34Kui huvitatud ta aastaid tagasi sinust oli? Armunud oli?
-
Külaline
Väga lihtne-ära toida oma tundeid. Miks peaks üldse armumist edasi arendama, kui sa teisele poolele huvi ei paku?
-
Külaline
Selliseid mehi on palju, kes oma suhte kõrvalt lihtsalt niisama flirdivad igasugu suvalistega. Kui välismaalane, siis eriti itaallased, hispaanlased on sellised, et muudkui räägivad sulle mingit abiellumise ja laste juttu, tegelikult pole neil mingit soovi päriselt kooski olla, niisama vahelduseks litsuvad ligi. See on nagu mäng, mitte et päriselt tahakski sinuga olla. Kui inimene on pidevalt kadunud, siis võiks vaadata tema käitumist, mitte sõnu. Ja mingid huulemärgid ei tähenda ammugi mitte midagi.
-
Külaline
Võib-olla oled liiga vanaks jäänud. Vanematele meestele hakkavad nooremad naised meeldima, omavanuseid ei taha enam. Enda muutunud välimust nad peeglist ei näe, küll aga naiste oma. Eks neil voodis ka juba raskem ja erutus tekib kehvemini. Siis on vaja nooremat naist, et üldse varras püsti saada. Nooremal mehel tõuseb igaühe peale, aga vanemal mehel ei ole asi enam nii lihtne. Ise ta muidugi ei taha endale tunnistada, et asi on selles, et ta on ise vanaks jäänud ja keha ei tööta enam nii hästi, vaid arvab, et no naine on lihtsalt liiga vana ja kole, kui ta enam endist erutust ei tunne.Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
-
Külaline
Vanus pole isegi määrav, aga võib-olla pole enam välimus meeldiv. Jutt igav. Imelikud kombed. See laste põhjuseks toomine on viisakas võimalus teada anda, et naisena ei huvita.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:01Võib-olla oled liiga vanaks jäänud. Vanematele meestele hakkavad nooremad naised meeldima, omavanuseid ei taha enam. Enda muutunud välimust nad peeglist ei näe, küll aga naiste oma. Eks neil voodis ka juba raskem ja erutus tekib kehvemini. Siis on vaja nooremat naist, et üldse varras püsti saada. Nooremal mehel tõuseb igaühe peale, aga vanemal mehel ei ole asi enam nii lihtne. Ise ta muidugi ei taha endale tunnistada, et asi on selles, et ta on ise vanaks jäänud ja keha ei tööta enam nii hästi, vaid arvab, et no naine on lihtsalt liiga vana ja kole, kui ta enam endist erutust ei tunne.Mina olen ka hetkel hoopis armuvalus. See võiks juba lõppeda. Olukord on selline, et see mees oli minust huvitatud aastaid tagasi. Siis ei olnud minul huvi ja abielu oli üsna ok siis veel. Nüüd põrkasime kokku poes ja ta kutsus külla. Käisin ühe korra külas tal ja armunud ma olin. Käisin ka teise korra külas (midagi intiimset ei toimunud kumbalgi korral me vahel ) ja mees ütles, et liiga keeruline oleks me suhe, et mul on lapsed ja kasuisaks ei taha hakata. Ei kuulanud mind, et ei peagi selleks hakkama. Mina rohkem lapsi ei soovi, see olevat ka takistus jne. Tean, et ta on muidu vaba, aga ju mina siis ei kõlba. Samas mul olid aastaid tagasi ka need lapsed olemas. Siis see polnud ta jaoks takistus. Mõtlen, et ehk tegi mulle tagasi või on lihtsalt liiga palju aastaid möödunud. Päris närune tunne on tegelikult ja see on kestnud juba umbes 3 kuud. Mulle anti vaid teada, et kui mul mingit sorti abi on vaja, siis võtaksin kohe temaga ühendust. Suhtlust enam ei ole.
-
Külaline
Kas teemaalgataja ise tahaks, et ilmuks välja minevikust keegi, kellesse kunagi armunud olid, aga kes sind ei tahtnud, ja äkki kangesti ära armunud nüüd on. Sul on oma elu, tunded igasugused ammu üle läinud, teisel aga pagas taga- lapsed ja vilets suhe, kust pääsemist loodab nüüd sinu näol. Tundub ahvatev ettepanek? Siis tulevadkji viisakad ettevaatlikud ära ütlemised ja leiad "põhjused", miks see nüüd ei sobi. Tegelikult ei taha teda enam. Kui tol korral jäi pooleli, ei saa sest vanast supist enam asja. Kasvata oma lapsed üles ja vaata siis, mis elul veel pakkuda on. Praegu arvan, et see armumine on sul lihtalt see, et mees oli liiga suur kontrast su praeguse vinduva suhte vahel, ja loodad paremat, tundeid, seksi jms, mis su praegusest suhtest ammu kadunud on ja tahaksid veel kogeda, mitte niiväga mees ise.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:17Vanus pole isegi määrav, aga võib-olla pole enam välimus meeldiv. Jutt igav. Imelikud kombed. See laste põhjuseks toomine on viisakas võimalus teada anda, et naisena ei huvita.
Tegelikult mees tõi hoopis üheks põhjenduseks enda välimuse, et ta pole sellega rahul, vaja juukseid siirdama minna, kaalu alla saada. Minu puhul ta ei arvanud, et vajaks mingit iluoppi või kaalulangetust. Aga olen nõus, et ju teda ei tõmba enam ja otsis mulle igasuguseid veidraid põhjuseid.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2025 07:35Kas teemaalgataja ise tahaks, et ilmuks välja minevikust keegi, kellesse kunagi armunud olid, aga kes sind ei tahtnud, ja äkki kangesti ära armunud nüüd on. Sul on oma elu, tunded igasugused ammu üle läinud, teisel aga pagas taga- lapsed ja vilets suhe, kust pääsemist loodab nüüd sinu näol. Tundub ahvatev ettepanek? Siis tulevadkji viisakad ettevaatlikud ära ütlemised ja leiad "põhjused", miks see nüüd ei sobi. Tegelikult ei taha teda enam. Kui tol korral jäi pooleli, ei saa sest vanast supist enam asja. Kasvata oma lapsed üles ja vaata siis, mis elul veel pakkuda on. Praegu arvan, et see armumine on sul lihtalt see, et mees oli liiga suur kontrast su praeguse vinduva suhte vahel, ja loodad paremat, tundeid, seksi jms, mis su praegusest suhtest ammu kadunud on ja tahaksid veel kogeda, mitte niiväga mees ise.
Ma ei ole teemaalgataja, vaid vastasin sellele teemale, aga see selleks. Viimase lausega pean ilmselt nõustuma, et ju see nii ongi. Veel on ilmselt minu probleem see, et kardan üksi jääda, et kui näen, et ühega läheb asi jamaks, oleks hea, kui teine variant oleks võtta. Ei pea seda normaalseks, aga mingil põhjusel tõesti ei kujuta enam elu ette ilma kaaslaseta. Lapsed mul näiteks remonti teha ei aita, raskeid asju tõsta ja jutud on ka hoopis teised.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist