Trauma varjamine

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu mees ei teeks teist nägugi, kui varbaküünel sinikas oleks. Ta on rattaga sõites kõik oma käed-jalad puruks kukkunud ja käis ikka t-särgi ja lühikeste pükstega ringi. Egalitaar oleks ilmselt sellises olukorras end pealaest jalatallani jumestuskreemiga katnud :?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 18:01 Minu mees ei teeks teist nägugi, kui varbaküünel sinikas oleks. Ta on rattaga sõites kõik oma käed-jalad puruks kukkunud ja käis ikka t-särgi ja lühikeste pükstega ringi. Egalitaar oleks ilmselt sellises olukorras end pealaest jalatallani jumestuskreemiga katnud :?
Ma olen arme täis (näol, vasakul käel, ülakehal, jalgadel) , ja lühikeste pükstega on säärel näha suur tume arm ühest suuremast kukkumisest, kuid need on selged armid mida ma ei häbene, aga must küün paistab tõesti nõme, kes ei tea sellele võib paista nagu küüneseen või midagi taolist. Ma ei taha välja näha nagu kasimata paadialune.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 19:53
aga must küün paistab tõesti nõme

Küüs. See sõna nimetavas käändes on küüs. Küüs. Said aru?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 20:11
Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 19:53
aga must küün paistab tõesti nõme

Küüs. See sõna nimetavas käändes on küüs. Küüs. Said aru?
loodan, et see sõna "küün" sind nii häirib, et sa täna öösel magada ei saa... :lol: Kui siia lisada juurde varasem "kulmi" siis lausa unetu nädal.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 20:38
loodan, et see sõna "küün" sind nii häirib, et sa täna öösel magada ei saa... :lol: Kui siia lisada juurde varasem "kulmi" siis lausa unetu nädal.
Egalitaari loogika:

1. Nimetav - küün
2. Omastav - küüse
3. Osastav - küüst
4. Sisseütlev - küüsesse
5. Seesütlev - küüses

:lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2025 21:06
Egalitaari loogika:

1. Nimetav - küün
2. Omastav - küüse
3. Osastav - küüst
4. Sisseütlev - küüsesse
5. Seesütlev - küüses

Mõnele piisab ikka väga vähesest...
Külaline

Ja nüüd kõik itsitame koos või?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 21:48 Ja nüüd kõik itsitame koos või?
Su lauseehitus on täiesti p*rses.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2025 21:06
Egalitaari loogika:

1. Nimetav - küün
2. Omastav - küüse
3. Osastav - küüst
4. Sisseütlev - küüsesse
5. Seesütlev - küüses

Kuule, aitab küll ühe kasutaja nokkimisest. Ära mine nõmedaks.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 22:05
Lause mõte on täiesti arusaadav.
Kui millegi muu kallal võtta pole, hakkame foorumis keele kallal nokkima. Hale.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 22:18 Hale.
Su kirjaoskamatus on hale.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2025 22:05
Ja ise kirjutad sõna perses valesti.
See lauseehitus häirib ainult sind. Miski probleem on sinus endas, et see trigerdab sind.

Ma annan sulle lauseid trigerdamiseks
Ja kõik nüüd itsitame koos või?
Ja itsitame nüüd koos kõik või?
Ja kõik itsitame nüüd koos või?
Ja kõik koos nüüd itsitame või?
Ja itsitame kõik nüüd koos või?
Ja kõik itsitame nüüd koos või?
Ja nüüd itsitame koos kõik või?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 22:29
Guest kirjutas: 31 Mai 2025 22:18 Hale.
Su kirjaoskamatus on hale.
Ma ei tea, mis kirjaoskamatusest sa räägid, mina pole seda siin veel kordagi demonstreerinud. Muretse päris asjade pärast, nt kust sa sellise koleda iseloomu omale said. Endaga tegelemise asemel ärpled siin foorumis nagu ebaküps täiskasvanu.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 19:53 must küün paistab tõesti nõme
Olen nõus. Mul vanaema-vanaisa juures maal oli must küün ja me vennaga täitsa kartsime sinna lähedale minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:07 Mul vanaema-vanaisa juures maal oli must küün ja me vennaga täitsa kartsime sinna lähedale minna.
Arad olete.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 19:53Ma olen arme täis (näol, vasakul käel, ülakehal, jalgadel) , ja lühikeste pükstega on säärel näha suur tume arm ühest suuremast kukkumisest, kuid need on selged armid mida ma ei häbene, aga must küün paistab tõesti nõme, kes ei tea sellele võib paista nagu küüneseen või midagi taolist. Ma ei taha välja näha nagu kasimata paadialune.
Kas sul oli raske lapsepõlv? Sind peksti? Kuidas muidu inimene saab nii armiline olla? Juhul kui tegu pole rõugearmidega.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 01 Juun 2025 10:15
Egalitaar kirjutas: 31 Mai 2025 19:53Ma olen arme täis (näol, vasakul käel, ülakehal, jalgadel) , ja lühikeste pükstega on säärel näha suur tume arm ühest suuremast kukkumisest, kuid need on selged armid mida ma ei häbene, aga must küün paistab tõesti nõme, kes ei tea sellele võib paista nagu küüneseen või midagi taolist. Ma ei taha välja näha nagu kasimata paadialune.
Kas sul oli raske lapsepõlv? Sind peksti? Kuidas muidu inimene saab nii armiline olla? Juhul kui tegu pole rõugearmidega.
Üks on operatsioonist (ussijätk) ja ülejäänud armid on aktiivse eluviisi tulemus: rula (nooremana) ja rattaga kukkumistest. Sõitsin nn. singlitel. Nüüd eelistan asfalti, aga ka sellel oskan kukkuda... :roll:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 01 Juun 2025 11:13 rula (nooremana)
Tänapäeval ma õiget rulatamist pole näinud.
Rulatamine rohkem nagu tõukerattaga sõitmine.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 01 Juun 2025 11:13Üks on operatsioonist (ussijätk) ja ülejäänud armid on aktiivse eluviisi tulemus: rula (nooremana) ja rattaga kukkumistest.
Selge pilt. Aga ma imestan, et sinusugune kõva spordipoiss sellest küünest probleemi teeb.
Külaline

No olgem ausad, palju meil seda rannaaega on. Keegi siin pakkus hea variandi. Lihtsam on tõesti plaaster ümber varba tõmmata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline