Põhimõteliselt hakkas rääkima aiaugust. Aga ma rohkem rumalale ei selgita, sest rumal kiusab lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 00:04Mida ta siis "nartsissistlikku" tegi, kui šampoonidest oma sõbrannaga rääkis?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 23:44See tampoonuide tädi sai täpselt aru mida ta tegi kui hakkas tampoonidest rääkima. Nartsissislik demagoogia mida kasutab tõenäoliselt ka mujal kui siin.
Selgita.
Kumb on lähedasem inimene, sõber või elukaaslane?
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas ta nartsissistlik on sõbrannaga šampoonist rääkides ja kuidas kaasat kahjustab?Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 00:18Põhimõteliselt hakkas rääkima aiaugust. Aga ma rohkem rumalale ei selgita, sest rumal kiusab
Siin foorumis on ikka õigeirja eksperte esinenud, aga mitte ükski neist ei juhi tähelepanu ilmselgele veale. Mulle on see mitu korda silma hakanud, ei tea, kas kirjutab üks inimene, või mitu inimest. Nimelt kirjutab veids, aga õige oleks veits.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 22:03
Sul on asjad ikka veids segamini läinud.
Ja ära vääna mu sõnu. Ma ei räägi suvalistest enda muredest, tervis või lein või mida iganes tavalisest värgist. Ma räägin paarielus ettetulevatest intiimsetest teemadest.
[EKSS] "Eesti keele seletav sõnaraamat" 2009
EKI.ee – Eesti Keele Instituut
https://eki.ee › dict › ekss › Q=veits
veits(a) ‹adv› kõnek veidi. Olen veits väsinud. Oota veits! Ta oli veitsa vindine. © Eesti Keele Instituut a-ü sõnastike koondleht · veebiliides @ veebihaldur.
-
Külaline
Oih.. üldiselt ma olen selline harju keskmine kirjutaja, aga vat seda ma küll ei teadnud. Ma arvasin, et “veids” pole üldse sõna. Umbes sama nagu “tegelt” või “mõnna” vms. Võtan teadmiseks. Aga ma ei saa lubada, et ma õiget varianti kasutama hakkan. Pool elu olen “veids” kirjutanudTolmukübe kirjutas: ↑28 Jaan 2025 08:16Siin foorumis on ikka õigeirja eksperte esinenud, aga mitte ükski neist ei juhi tähelepanu ilmselgele veale. Mulle on see mitu korda silma hakanud, ei tea, kas kirjutab üks inimene, või mitu inimest. Nimelt kirjutab veids, aga õige oleks veits.
[EKSS] "Eesti keele seletav sõnaraamat" 2009
EKI.ee – Eesti Keele Instituut
https://eki.ee › dict › ekss › Q=veits
veits(a) ‹adv› kõnek veidi. Olen veits väsinud. Oota veits! Ta oli veitsa vindine. © Eesti Keele Instituut a-ü sõnastike koondleht · veebiliides @ veebihaldur.
-
Külaline
Hakkas küll silma, aga ei viitsinud tähelepanu juhtida.
-
Külaline
Loomulikult sõbrannad on lähedasemad. Isegi lastest.
-
Külaline
Muidugi sõbrantsid. Milles küssa. Kuidas teisiti.Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 15:51 Loomulikult sõbrannad on lähedasemad. Isegi lastest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist